mycket har hänt på bara några dar...

nu har det hänt mycket saker, eller ja hänt&hänt kan man kanske inte säga. men jag har haft fullt upp lixom. så det är därför jag inte har skrivit någon blogg direkt. men jag ska försöka att komma ihåg;...

i lördes så var jag med julia och så fick vi för oss att vi skulle ringa linus och kolla om han o en utav hans polare ville med till glassbåten.
 image7
han var med robin så alla vi fyra cyklade in. sedan fick vi för oss att vi skulle bada. sedan så var vi sams om  att vi skulle dra till klipporna, men nä vi kom dit så var det fullt med folk och tonisar där, så vi ville inte bada där då. och så så sa jag julia och robin att vi tar kärringarviken då, och sedan sa typ linus naj och sedan började robin och linus att bråka och då fick ju självklart jag och julia försöka reda ut allting. och ja det blev rätt rörigt.
sedan på söndan så var jag med anna. SKITKUL! och som vanligt när man är med anna och det är fint väder så går det aldrig att låtas blir att få byta kläder minst en gång. hehe. vi slabbade med vatten som vanligt. sedan badade vi i hennes blomma och vi sprutade vatten på varandra. sedan efter det så hade vi rätt tråkigt men vi spelade bed eller bad minton eller vafan det heter. (anna och jag kommer aldrig ihåg vad det heter) och som vanligt så hamnade bollen på både husvangstaket och hustaket. men denna gången var det faktiskt inte jag , det var anna denna gången!

sedan igår då, så var jag med julia igen. men KUL! :) vi cyklade in till stan ännu en gång. till glassbåten såklart. sedan så typ gick vi lite på stan oså. men cyklarna vid sidan eller rumpan på sadeln. gick prima! sedan när vi kom hem så fick vi för oss att vi skulle sminka varandra och sedan ta lite lustiga bilder. jag sminkade julia med en massa ögonskugga (mörk på ena ögat och ljus på andra ögat) och sedan så målade jag glitterkors på kinderna på henne. hon målade mej som en jävla trädgård x] jag hade ett träd på ena kinden och en sol på andra kinden. och glittriga med (aa). men sedan tog hon pink och lila ögonskugga eller hur det nu var hon sa x] men i alla fall så blev våra  resultatbilder såhär:
image8
image9
image10


nu sitter jag här och väntar på kusinvitamin ska sluta jobbet så vi kan ta bussen in till stan och sedan ska vi gå där lite oså. och sedan ska vi gå inom en vända på glassbåten med. (aa)

hare bra. CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0