besök & strax mat

nu har våra gäster sovit här över natten, och nu ska vi strax käka middag, sedan så tror jag att dem skulle köra hem.

och nu är det maaaaaaaaaaaaaaat. (; så jag ska bara käka lite och sedan kommer jag hit och bloggar mera.

PÖSSHAJ SÅ LÄNGE, FÄÄÄNS!

ÖSTERSJÖ! - snart över.

östersjö är här lixom, det är därför jag har börjat blogga väldigt dåligt nu också. det blir ingen tid. igår kanske jag satt en kvart när jag kom hem från östersjö sedan gick ja och la mej, jag var rätt trött.

jag fick ett helt gäng till slut där nu på östersjö, det hoppade lixom in fler och fler hela tiden kändes det som. men vi var rätt många. ( ett tag. ) i onsdes blev det: frida, jag, adam , linua & julia till slut. och sedan i går ( fredag ) så blev det: jag, julia, linus, robin, adam, jacke, isabell & frida. fast sedan så typ bråkade jag med frida så då gick jag och då så följde linus, julia o jacke efter mej och sedan så ringde adam till linus mobil mitt i allt ihopa och sa att mi var han nere vid city gross den lilla ungen, vatifan hur han hamnade där sa han men sedan så träffade vi inte han mer. så det var lite rörigt. jag var ju hos doktorn häromdagen, det var början till lunginflamation. :'-|  FUCK MED lixom.
sedan träffade man ju annat folk som typ:jessica, sofie, felicia, kristin, ja o lite så . (: sa typ hej och inte så mycket mer, det var rätt mycket att göra på samma gång lixom. och jag, frida & julia hade lixom några vi ville leta upp. (nämner inga namn, för då har jag inget sagt) ja...

sedan så har det inte hänt så mycket faktiskt. jag sitter här och väntar pånågra gäster nu i från eslöv eller vad det var  (; fem pers faen. så vi ska äta här och sedan ska vi in till östersjö båda familjerna tillsammans och gå och vandra där lite. dem har typ aldrig vart här, det är ju rätt kul att komma till östersjö om man typ inte har vart där innan (; ...
ja, sedan när jag har gått med dem ett tag så skulle jag nog gå en runda på östersjö med jessica och kristin. (:
men detta är sista östersjö dagen, SJUKT! FANFANFAN!

men jaja, livet leker och östersjö kommer ju nästa år. och då ska ja börja sjuan x)

PÖSSHAJ FÄNS!


danmark med papi, & ja jag vet att det var länge sedan jag skrev här nu...

får ursäkta att jag inte har vart här på länge och bloggat, men jag har bara inte orkar och har inte haft så mycket tid till det. jag har precis vart sjuk ( lite hosta kvar )

jag var i danmark med pappa idag, ja det var väl kul. men sedan när vi skulle äta på donkan i sölvesborg när vi hade lastat in allting vi hade köpt i danmark i bilen så när vi stod där inne så var det så sjukt mycket folk där inne, och jag tror det var rätt dåligt luft där inne också, så jag blev helt svag i benen och började känna mej rätt illamående och fick nästan ont i magen och känndes som att jag skulle svimma. det var skitäckligt.
sedan när vi hade ätit UTE så var jag bra igen. sedan gick vi i väla och shoppade lite papi och jag. [ fick faktiskt han till och köpa på t-shirtar på H&M. och jag fick med en t-shirt, såklart. )
men nu måste jag dra jag måste lixom städa på mitt rum.






CHIAO!

bättre sent än aldrig / dag med jessica & kristin

ja igår blir det ju nu så had jag en rätt lång dag med jessica och kristin. jag kan ju börja med att jag, jessica och kristin var i stan. jag köpte ett svart skärp med en svart rusett på. (på rean på glitter) och sedan köpte jag ett svart linne till mamma på vero moda. (eftersom hon hade namsdag). och jessica köpte ett par likadana björn borg som jag har. (hon köpte vita). och sedan krsitin hittade aldrig någonting.
vi åt kebab, och så sa jag typ hej till en liten unge där och hon var lxom inte svensk så hon bara vinkade sedan började hon prata med sina föräldrar och då märkte jag att dem inte var från sverige. :$ rätt pinit.
ja och sedan så åkte vi med pappa hem. och sedan tog vi kort sedan gick vi till jessica och hämtade min och jesicas cykel och sedan fick vi ryck och cyklade in till stan. där tog vi sedan en massa dampkort påtorget, fatta vad alla glodde. men det var lixom så himla roligt. ja, och sedan hade lucas typ sett mej med. ;p.


ja det var ju nog stortsätt hela dagen lite snabbfattat. imorgon ska jag ut till hallö med mormor och morfar typ (A) , fira agda.



ska göra annat nu. CIAOCIAO!!

the town with friends today

ja idag är det dax för stan då. mamma har namsdag. [ grattis morsan! ] ja, det är ju vid namn jessica då.

ja nu ska jag strax cykla och möta kristin så vi kan gå tillsammans till jessica. för jag leder nog cyklen när jag har mött henne där sedan vid möbelaffären. jag ringde till pappa och kollade om han kunde betala min mat & om jag skulle köpa någonting litet paket eller någonting fint till mamma efter som det är lite hennes egen dag i dag.
och det var klart att jag skulle det, och det var klart att han betalade maten. "baggis" !.
jag har nämligen sett ett väldigt fint skärp på veromoda. det är typ någonting med ett hjärta eller vad det nu var. jag behöver faktiskt lite skärp och sånna saker, det piffar faktiskt upp kläderna. speciellt om man har det lite längre upp, [ovanför magen..] jaja, vi får väl se hur det blir med det. kanske hittar någonting annat snyggt. jag måste ju tänka på att jag ska till kristianstad med kusin emelie veckan efter östersjö. östersjö östersjö österjö, faen vad jag längtar asså.


asså fatta vad jag saknar hampus. jag kommer inteklara denna helgen, tur att jag ska komma in til stan med jessica och kristin så jag kommer på andra tankar. det är tur att jag har er.

om jag går till övriga ämnen, så skulle jag vart med julia i dag. men det blev inte riktigt så. jag råkade ringa och vecka henne vid typ 11. sömntuta!! hehe, men hon hade ju vart och shoppat i går tror jag. i karlskrona med tror jag faktiskt. hoppas att hon hade roligt i alla fall.
så då fick jag reda på att jessica & kristin skulle åka in till stan och då fick jag följa med. [ vad dem är snälla]
julia skulle väl va med amelia och dem nu. jaja, nu ska ju jag in till stan.
imorgon ska jag träffa frida då. [ evigheter sedan, känns det som. ] frida och jag har ju bråkat rätt mycket nu den sista tiden. men det blir så ibland. men direkt efter så blir vi vänner i gen, för vi klarar oss inte utan varandra. det är bara så.

nu ska ja kolla om kristin är klar strax  så att vi kommer iväg till stan någon gång.

hare.
CIAO CIAO!

here again

ja, nu är jag här igen. nu har jag någonting lite större att skriva denna gången.
min lillebror, sixten. har vaknat på fel sida värkar det som. han har ett himla humör idag. han har velat bita mej i benen och allting, jag vet inte vad det är med honom i dag. jag älskar ju han så mycket. det är ju lite för honom jag lever också, vi är ju trotsallt syskon. jag försöker att hålla mitt humör i styr, men det går bara inte. jag vet inte riktigt vad det är med mej heller. ibland är det bara så att man skulle vilja slå till honom riktigt riktigt hårt, men det går inte. för jag älskar honom för mycket. han är lite bortskämd som jag är. såfort jag får någonting lite dyrare så säga alltid pappa: du är så bortskämd så det ryker ur öronen på dej!
ja, nu kan ni ju själva bilda er en egen uppfattning. efter mycket om och men så sitter jag här i alla fall. lyssnar på musik, chattar och skriver blogg.
fick ett sms från hampus innan. : ) han skulle strax kliva på tåget till malmö. : )    jag måste kunna klara mej utan honom nu över helgen och klara mej ända tills på måndag. det måstemåstemåste gå.

jaja, jag funderar på om jag ska ta lite glass. : )   det finns väl allting någonting man kan hitta på!? även i detta fula och trista väder. vi får se vad jag hittar på

CIAOCIAO!!

en dag med kusin & bror

ja i dag har jag och kusin hämtat min lillebror på dagis. i allt spöregn. det var ju rätt kul i och för sej, men man blev dyngblöt. det var ju så att min kusin ställde sig rakt i en liten minimini sjö, eller vad man ska säga. och den var ju typ 4-5 cenimeter hög. så hon blev rätt blöt om sina fötter, för hon hade ballerina-skor. och då var det ju klart att vi skrattade rätt mycket. mna converse kommer det typ ta ett helt år innan dem torkar. fatta vad dem blev blöta. nu ligger mina jeans helt ihop skrynklade i min sockerbit. hehe.

jaa, nu har ju hampus åkt till malmö. har inte kunnat träffa han ännu. för förra helgen så var han på tredagarscupen, och sen nu denna helgen ska han va i malmö. =/  så jag kommer inte få träffa honom föräns på måndag. =/


ikväll får vi se hur länge jag blir uppe. för mamma är sjuk, och pappa ska jobba i morgon. det är typ kaos här hemma när jag och bror är i samma hus. det kommer inte gå så bra när mamma och pappa har semester n
ästa vecka och sedan några veckor framåt. det kommer bli ännu mer kaos. jag och bror är likamed typ andra världskriget eller någonting. vi är som hund och katt. men det är det som är syskonkärlek, men det är lite underbart ändå, för det betyder väl att vi älskar varandra väldigt mycket, fast som syskon? : )
det brukar jag tolka det som.

....nej nu ska jag ta och se vad som händer i resten utav huset, och sedan så ska jag städa mitt rum. får se vad jag hittar på sen..kanske skriver någonting mer, vi får se.

CIAO-CIAO!



RSS 2.0