Idol för en liten slant!

Heejsan bloggläsare!
Det är ju rätt stort, det där programmet Idol. Men jag lyckas alltid komma mitt i, i slutet eller bara i början. Aldrig se hela. Så blev det idag också. Min TV gick nämligen först inte att titta på, sedan fixade pappa den till mej. Sedan nä Marie skulle sjunga sin sista låt så stannade TV;n igen, ännu en gång. Jag blev så himla förbannad att jag bara ville såla ut hela TV:n genom mitt fönster. Men som tur var gjorde jag inte det. Jag försökte bara ta det lugnt. Så jag släckte mina ljus på mitt rum och gick till stora rummet, och då hade hon självklart slutat att sjunga. Så typsikt. Menmen, får kolla sedan när det är repris. Vi  får se om jag tyckte om den låten till hennes sångröst. Sedan när Amanda skulle sjunga sin sista låt kom pappa in i smeten. Då skulle han tydligen titta på TV. Så jag satte igång min bärbara dator. Men det bara trögade sig och höll på. Så jag gick in på mitt rum och satte igång min vanliga dator. Den som alltid funkar, men som kanske inte är världens snabbaste precis. Vist, den går att använda. Men den är inte lika snabb som mammas och pappas datorer. Jag ska försöka gå ut och kolla på lite TV till nu. Och även kolla om pappa förstår att jag aldrig får se hela Idol. Men jag hoppas att Amanda och Marie går vidare till finalen i Globen. För jag sitter här hemma och håller tummarna, även om jag kanske inte kommer får se allting.
GO GO GO GO AMANDA! .... och MARIE!
image47

Wihoo, ängtligen helg - gott folk!

Thjihoooo!
Nu är det äntligen helg. Skolan denna dag gick bra. Vi hade ju läxprov och jag tror jag kommer få alla rätt. Det känns så, om jag ska gå på magkänslan. I sånnafall är det nog tredje veckan i rad i sånna fall. Hade vart superduper bra!
image42
Helgen kommer vara rätt ängel, I think. Om allting går som planerat. Idag är det idol, städa och mysa lite. Får se om man träffar någon senare. I morgon kanske jag ska sova över med några. Om det går och om alla får osådära. Men tror igentligen inte att det går, menmen värt ett försök i alla fall. Sedan på söndagen är det dax för stan med endel tjejer; Frida, Julia, Emmy, Elli, Ella & Olivia, och sedan jag med. Men det var inte riktigt säkert att alla skulle med. Vi får se hur det blir det oxå. Och i så fall så är det vi som kanske skulle sova över. Så det blir ju kul, även om vi inte ska sova över. I så fall blir det väl frukost på donkan eller någonting. I övrigt har jag inte så mycket att säga mer än att jag kommer lägga ut lite småinglägg idag dårá. Eftersom man inte kan skriva allting på en gång.

Ikväll blir det även Idol 2007. Vilken vill du ska vinna, och varför?
image37
Nej nu är det städ dax. Skriver mer sedan. Ha de bra, blogger'z.

Boktips!

Ett superbra boktips är denna boken;
image46 
Simon&Sophie. Det är en superduperbra bok. Den handlar om en flicka som heter Sophie. Hon är väldigt poppis på sin skola. Hon är blondin (fast hon blonderar utväxten 6:te vecka). Hon är perfekt i allas ögon och alla vill vara som hon. Hon har perfekt hår, ögon, kropp och allting. Men så finns det en kille på hennes skola som heter Simon. Han är lite mesig av sej, och han och Sophie går i samma klass. Sophie och hennes gäng brukar mobba Simon för det. Hennes föräldrar är skiljda sedan fyra år tillbaka, och hon bor hos sin mamma, oftast. Men så bestämmer hon sig för att flytta till sin pappa igen. För det hände en sak hemma mellan Sophie och hennes mammas nya kille. Och i huset brevid hennes pappa bor den där killen Simon. Sophie är hemma själv på ett lov och då passar hon på att gå över till Simon. Sedan får ni själva läsa rästen. Jag har läst ungefär halva boken. KANON BOK!

Hannah Montana - This Is Life


Snabbdag!

Hejhej alla läsare!
Idag blir det ett rätt snabbt bloggande. Har pluggat, vart i skolan ätit osådära. Ska träna ikväll - bowlingen. Vi får se om det erbjuds någon tävling nu i helgen. Vi får se. Jag ska plugga lite till innan jag går och lägger mej med. Annars är det inget speciellt faktiskt. Kolla in lite bilder, videos osånt här på min blogg. Kommentera gärna oxå. Vi ses kanske. Ha de bra. CIAO!

Sofijah - Erik


Onsdag!

Men hej alla bloggläsare.
Idag har det inte hänt så värst mycket. Till skolan hade jag sällskap med Julia, älskling. Och påväg hem hade jag sällskap med Fanny-Bunny. När jag kom hem började jag eld i kaminen, för det var kallt. Sedan åt jag kyckling och ris. Efter det pluggade jag lite. Engelskaglosorna och sista biten på matten. Hade bara superlite klart. Hann nämligen inte det igår innan gritarren. Och inte senare på kvällen heller. Det har vart en rätt konstig dag i dag, tycker jag. Vet inte varför, men det är bara så.
Jag har lite ont i huvudet nu, känner jag. Ska nog ta mej en alvedon. Ikväll är det dags för juniorerna. Vet inte vilka som ska med. Men det brukar vara: Jag, Julia, Frida och Hanna. Vi får se vilka som hänger med idag. Jag ska dit om någon mer ska dit.
Till det övriga ska Juliagumman och jag börja med gitarr lektioner igen. Jag brukade ju ge henne innan. Men det blev så att vi inte fick tid. Nu har vi bestämt igen. Vi ska ha på måndagar. Det är den enda dagen Julia kan, typ. Och som jag kan. Eftersom jag har Gitarren (på musikskolan i khamn) på tisdagar, på onsdagar är det juniorerna och på torsdagarna är det bowling. Innan var iofs juniorerna på måndagar, men vi har slagit ihop med med tonårsgruppen och flyttat till onsdagar istället. Det blir lite annat chema, men det får man tåla.
Nej, nu ska jag se om jag kan ta en alvedon och få tag på Hanna, Frida och Julia. Vi ses, kanske. Ha de bra gottfolk! CIAO!

Veckans idol!

Och veckans idol blir:

image45

HannahMontana..... (Y) *superduper*


Tyvärr!

Tyvärr blir det ingen "dagens outfit" , idag. Jag har tyvärr inte tid med det. Just nu är klockan 20:40 och jag har nästan precis satt mej vid datorn. Ja, det gick väl bra i skolan idag. Ingenting är iofs perfekt, menmen. Får stå ut sista året nu på lilla klockeback i 6A klassen. Jag har precis kollar på andra avenyn, det var okej idag. Får se vad som händer på söndag. Jag har också vart iväg och spelat gitarr. Vi ska ha en konsert den 10 december. Funfunfun! Wihoo, kebbab.
Men nu får det vara slut på kvällsbloggen. Vi ses, kanske. Ha de bra. CIAO!     image44

Andra avenyn / naturgodis


Hejhej, igen.
Nu har jag kollat på andra anvenyn. Tycker det var ett konsitgt avsnitt, faksitkt. Menmen, kanske blir bättre i morgnon när man får reda på hur det går osådära.

Övrigt har jag inte så mycket att skriva om. Mer än att i morgon har jag gitarren, som vanligt. Och så ska jag plugga rätt mycket med. För jag vill värkligen ha alla rätt på läxprovet nu på fredag. Jag hade två stavfel i fredags. Alltså på engelska klockan, skiftligt. *SUGER*  och eh, jah, jag har haft en bra dag iallafall.

Ibland kan jag inte sluta fundera på själva världen. Alltså, hur allting bara kan finnas och hur konstigt det igentligen är. Jag har iofs hört att man inte ska tänka på det, för då blir man kansig. Men jag kan bara inte låta bil. Jag brukar tänka på det när jag ska sova ibland. Jag tycker att det är lite, eller jah, inte lite. Väldigt konstigt, iallafall.
Jag sitter här nu och äter naturgodis. Det sägs att det är bättre än vanligt godis. Vet ni om det är sant, mina läsare?

Nej nu skaj a kolla vidare och sedan läsa och sedan ska jag sova. Ha de bra, gott folk. CIAO!

JULSPEL PÅ G!

hejhej, det får bli ett väldigt sannbt inlägg nu ikväll. ursäkta mej. men det tog lite lång tid nu idag eftersom jag använder min söliga dator. oO
menmen, lite snabbfattat. idag har jag vart i skolan. det gick väl rätt bra, vi övade på julspelet. Isabell i min klass blev Maria. grattis, sweety. jah, och jag ska bli ängel. julia toooo , (Y) sedan så efter skolan så hade jag sällskap med frida och julia hem. frida skulle följa med mej hem och julia skulle till sin mormor och morfar. sedan så mös jag och frida när vi kom hem för vi kollade på beck - mannen utan ansikte. visserligen är den rätt gammal. men den var bra. men rätt läskig. de skärde av ansiktet på en man som hade blivit mördad och la i en påse typ oO . stackar'n. och sedan pluggade frida och jag. efter det så följde jag henne en bit hem. och sedan det så kom jag hem, städade mitt rum och sedan åt jag. och nu sitter jag här och ska kolla på andra avenyn. *mys*
lägg märke till att vi har ännu en ny kategori här på min blogg; Veckans idol!


men nu ska jag kolla på andra avenyn. vi ses, gott folk. CIAO! ♥ 

Dagens outfit!

image43

Dagens outfit inomhus:

♥Stickad kofta från Vero Moda
♥T-shirt från Vero Moda
♥Jeans från Vero Moda
♥BjörnBorg trosor (syns inte på bilden) från Garment

Dagens outfit utomhus:
♥Svart jacka från Vero Moda
♥Svarta vantar från Lindex
♥Höga svarta Conversekängor från AndersNilssons

Pannkakor!


jaah hejsan gottfolk!
idag har jag haft det kul. fast än typ inte äns halva dagen har gått ännu ^.^  menmen, jag steg upp. åt typ världens största frukost med familjen. sedan lekte jag lite med lillebror gjorde mej i ordning osådära. fixade lite oså. sedan åkte pappa och jag upp till byn och köpte ägg, mjölk, potatis och citron. när jag kom hem gjorde jag pannkakor. nästan dubbelsats. hade en hel liter mjölk i det. ^.^ så det blev jättemycket. tog lite mer än en timme. *tråk*  sedan när de nästan var färdiga kom mormor och morfar med lite grejer. så åt vi pannkakor tillsammans allihopa. förutom morfar. han smakade liten bit bara. men dem var supergoda. blev några över som jag kan ta och äta efter skolan imorgon. jaja, sedan nu sitter jag här. *fuuun*
kolla min bdb för bilder:   jessicaaerbest.

Redig familjedag!

Dagens outfit!


image41

Innomhus....
T-shity från VeroModa
♥ Kofta från VeroModa
♥ Kjol från Josefssons
♥ Leggings från Kappahl

Utomhus....
Svart jacka från VeroModa
♥ Svarta benvärmare från Kappahl
♥ Svart halsduk från Kappahl
♥ Svarta höga Conversekängor från AndersNilssons

Dagens outfit. Uhyees. ♥

Sofijah - Ängel



Den är bara så vacker.

Veckans idol!

Veckans idol blir:

image40 
RIHANNA!

Karlshamns staden!

idag var jag på stan med mormor. det var superkul. vi hade våran shoppingdag nu idag. vi satt på bönan och åt kebabtallrik. *myspys*  med mej hem från stan hade jag:
image39
♥ Randig stickad kofta från Vero Moda. 200:-
♥ T-shirt med tryck från Vero Moda.  100:-
♥ Ögonskugga från Maybelline . New York 65:-
♥ Hårspennen/nålar från Block Lime.  15:-
♥ Hårborste från UBL.  10:-
♥ Lipgloss från Isadora.  19.90:-
♥ Benvärmare från Kappahl.  49:- paret


Wihoo, jag älskar och shoppa ♥

Dagens outfit


image38

Inomhus....
♥ Svart t-shirt med guldtryck från H&M
♥ Svart kofta från Vero Moda
♥ Björn Borg trosor (syns inte på bilden) från Garment
♥ Blåa jeans från H&M

Utomhus....
♥ Röd jacka från InterSport - Fierfly
♥ Höga svarta Conversekängor från Anders Nilssons
♥ Svarta vantar från Lindex

Det där var dagens outfit! ;)

Dagen har gått som en racerbild på racebanan!


- gud, vad dagen har gått snabbt idag. steg upp som vanligt och jah, var i skolan. gick väl rätt bra. faktiskt. efter skolan följde frida med mej hem. jag gjorde stuvade makaroner och så åt vi det och kollade på en jättebra BECK film. sedan kom julia och hanna när den nästan var slut. så var vi alla en stund. frida, julia och hanna hjälpte mej med att städa mitt rum. det blev superfint. tack tjejor. - tusen tack.
sedan skulle dem hem och så var jag lite med familjen här hemma osådära.
image37
kollat på idol. tyckte det var bra att daniel åkte ut. jag tyckte inte han var speciellt bra. just nu hejar jag på marie och amanda. *såklart* hehe. tycker dem är värda att vinna, faktiskt.
nu är det nog strax dax för att hoppa in i duschen. och efter det ta en fotbad. kanske. får se, vill ju gå och lägga mej i tid i kväll. ska ju ha shoppingdag med mormor imorgon. vi får se vad jag får med mej hem i morgon. superduperkul. hehe. menmen, nu är det dax för duschen, I think.
vi ses och ha de så bra gott folk. CIAO!

Rihanna - Hate that I love you


fotbad!

image28
ikväll får det nog vara dax för ett fotbad igen. jag har lite otur med mina fötter. det är lixom så jobbigt. dem är så torra. någon som har tips om hur man kan få finare fötter? <3

FÖRLÅT!

jag vet att jag inte har uppdaterat nu de två närmasta dagarna. men jag har inte haft tid. mamma kom hem i onsdes :D jag lovar att det ska bli bättre nu.
skriver mer sedan. CIAO!

Efter en lång dag


Nej, nu börjar jag bli trött och klockan är ju lixom bara 19:30. Detvillsäga att det strax är dax att gå och duscha och sedan kolla på Andra Avenyn! Så ska jag plugga lite sedan tror jag. Skriver min "kvällsblogg" nu lixom.
Så till skolämnet: Idag var det goodit i skolan. Missade iofs gymnastiken idag för att jag skulle vara med på något test från nåt uneversitet i Uppsala eller vad det var. Kommer inte ihåg var de var ifrån. Låter inte så troligt att det var från Uppsala ner till lilla Asarum i Blekinge. Menmen, har för mej att det var så iallafall. De gjorde någon undersökning om hur ungommar har det och har haft det i livet. Det var ett häfte fullt med massa frågor som man skulle kryssa i rutor och svara på frågor osådär. Som t.ex:
Hur mår du?
Hur mådde du förra veckan?
Var du mycket med kompisar förra veckan?
Hade ni roligt?
Är du med dina kompisar ofta?
Har du haft inbrott i ditt hus? .... Och jah, ni fattar. Förstår inte att det kan vara jätteintressant - menmen, det är väl en bra grej dåra!? Iallafall så kollade vi också på andra delen av DE SJU KRISTALLKULORNA  -  med Tintin. I skolan idag. Sedan började vi lite med ett reportage om en resa till någonstans i Sydamerika. Ja, det var någonting sådant. Idag var jag faktiskt inte hemma från skolan föräns kvart över tre. För jag och Frida hade sällskap med Adam och Linus efter skolan. Även om jag slutade tio minuter tidigare än jag brukar så var jag hemma nästan en timme efter jag slutade skolan. Lixom hellu tänkte jag, hur ska jag hinna plugga? Menmen, det fick gå. Eftersom Juniorerna har förflyttats till onsdagar istället för måndagar. Så jag ska dit i mon. Och vi ska kolla på film. Man fick ta med sej en om man ville. Jag funderar på om jag ska ta Söderkåkar med mej, but I'm not sure. Sedan efter skolan satte jag mej lite vid datorn, och åt. Morfar kom hem med mat till mej idag. Haha, thanks. Suuupergott. Sedan kollade jag lite på TV:n och pluggade sedan kom mormor och morfar och hämtade mej. Så körde vi upp lite till mamma. ♥ Och sedan var jag där i en kvart kanske sedan var det dax för gitarren. Och sedan när jag kom hem åt jag lite. - och nu sitter jag här och ska duscha sedan är det dax för Andra Avenyn.
Men nu ska jag inte sitta här och tillbringa min tid. Vi ses kanske. Ha de bra. CIAO!

Dagens outfit

image36

Dagens outfit.....
♥ T-shirt med puffarm från MQ / ZOUL
♥ Luvtröja från MQ / PEAK
♥ Byxor från H&M
♥ Strumpor från InterSport / NIKE

utomhus...
♥ Röd jacka på InterSport / FIRE FLY
Svart mössa och svarat vantar från Lindex
♥ Halsduk från Kappahl
♥ Höga Converse kängor från Anders Nilssons

Uuhyes, dagens outfit. ♥

PLUGG & GITARR!


nu har jag suttit vid datorn i en tjugo minuter kanske, och nu ska jag plugga & äta lite. efter det är det dax att spela gitarr osådär. funfunfun!   WIHOOO!  så jah, sedan när jag kommer hem skriver jag om hur det gick. iskolan i dag gick det bra osådär. skriver lite mer detaljer senare. måste plugga. CIAO!

ANDRA AVENYN!

asså shit vad jag älskar det. jag tycker det är ett sånt bra program. vist, du kanske tycker att det låter lite överdrivet. men då får du tycker det. för det är en film som kan vara vilken ungdoms vardag somhelst lixom. andra avenyn, tummen upp. söndag - mångag & tisdag 20:00 - 20:30

image35

Sune Sommar - Haha, bara för gó;er!


Men ååh, skola igen. ;/



idag var det skola. - igen, dessvärre. asså jag tycker att helgerna har börjat gå så snabbt. fast man bara är hemma och slappar? ;o menmen. till skoldagen; idag så kollade vi på tintin. den hette typ; tintin och de 7 kristallkulorna. den var uppdelad i tre delar så vi ska se den andra ska vi se en annan dag och den trejde också en annan dag. och så skulle vi öva på julspels-sångerna i stenbackas aula idag för våran håller på att renoveras :S asså orka den var ju okej. de kunde ju lixom fixat så att vi har det lite varmare i klassrummet och fixa tjejerna och killarnas omklädningsrum i gympasalen.  menmen... iaf utanför där när vi skulle gå in så puttade typ en utav mina kompisar mej. (vet inte vem det var) men iaf så råkade jag tappa min perm med typ 150 stycken papper i. låter kanske inte så troligt men det var proppfull. så alla papprena ramlade givetvis ut. och då tog det typ fem minuter att sätta ihop alla papprena i ordning i permen. men Julia-älsk väntade på mej som tur var. och hon hjälpte mej lite :) och så har jag vart med frida såklart. <3 vi pluggade lite tsm. bilder från dagen hittar du på min bilddagbok/bdb :    jessicaaerbest. jaja sedan nu ikväll så ska jag kolla på andra avenym och äta pizza med pappa och lillebror.sedan ska jag nog plugga lite till. menmen, skriver kanske lite till sedan.
ha de bra. CIAO!

HILARY DUFF - WAKE UP


TEST!

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? - inga kommentarer.
2. Har du sett din bästa vän gråta? - tyvärr, många gånger.
3. Vilka vitaminer tog du när du var liten? - det vet jag inte.
4. Vad åt du senast? - kladdkaka ;D
5. Har du fått någon komplimang idag? - ja, via datorn. om det gälls?
6. Har du varit med i en rättegång? - uhneey.
7. Är du polare med grannarna? - njah, sådära.
8. Vilka språk pratar din mamma? - svenska!?
9. Vilka länder har du bott i? - sverige.
10. Senaste piercingen? - har ingen.
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - kmr inte ihåg.
12. Homosexuell? - aldrig i livet.
13. Har du däckat/spytt för att du druckit? - nej.
14. Har du täckt någons hus med toalettpapper? - naj, absolut nt.
15. Har du varit på stranden? - tjah, fast inte nu i vinter? ;o
16. Har du haft en stalker? - vad är det?:p
17. Minns du dina/din musiklärares namn? - jaa. ida nånting... ;p ;O !? 8-)
18. Hur bra är din syn? - asså jag har ju glasögon igentligen!? så nu vet du det.
19. Har du varit på en fest? - ja, men inte fyllo-fest. mer disco lixom ;D
20. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? - absolut inte.
21. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? - kul för dej ;D
22. Har du varit utomlands? - danmark 8-)
23. Har du sett din bästa vän naken? - ja.
24. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? - mina föräldras. tror jag iaf.
25. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan? - tror jag.
26. Var är dina syskon just nu? - sover ;o
27. Vad var den senaste drömmen som du minns? - om min mamma.
28. Vem ringde dig senast? - mormor , tror jag :D
29. Vilken tid gick du upp imorse? - 10:någonting, I think.
30. Vad ska du göra i helgen? - jadu, jag vet inte riktigt. kanske ska ha tjejkväll med nårra babes :) & stan kanske.
31. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? - Ni kunde ju inte
32. När var du riktigt sjuk senast? - oj, kmr inte ihåg. några veckor sedan iaf.
33. Vem är den senaste kändisen du tog på? - kmr inte ihåg.
34. Vad finns i din bakficka? - har ingen, har mina pujamaskortbyxor på mej.
35. Har du färglinser? - nej.
36. Vad gjorde du klockan 2 inatt? - sov.
37. Vad är det första du gör på morgonen? - stiger upp ur sängen.
38. Vad ska du göra efter det här? - jag ska nog släcka ner och vänta på att mami ska ringa och säga godnatt!

SOFIJAH - DÅLIGT HUMÖR


WIHOO!

 

kladdkakan var god. :) (Y) superbra. jag ska ta och kolla på andra avenyn nu, (eller vad det nu heter) och sådära. och jag har precis duschat. så det blir väl bra!? :D ha de gött.
CIAO!   ♥

WIHO KLADDKAKA!



nu har jag gjort kladdkaka. men smaken får återstå och se. vi ska först äta hamburgarbiff med potatis och sås, och sedan efter det ska vi smaka på min kladdkaka. [aa. *mums*
pappa ska köra och lämna mamma på sjukhuset ikväll igen vid sju-tiden. ;/ synd, vill ju att hon ska vara hemma.         ♥    
men nu ska det ätas mat och kladdkaka. resultat kmr senare. ha de bra sålänge.
PS:    lägg märke till att det finns två nya kategorier här på blogg. + videos & dagens outfit! det kommer en video senare idag. ha de bra. CIAO!

SÖNDAG!



som ni säkert ser så funkade det inte så bra för mej igår med att bygga om här lite på min blogg. och eftersom jag inte kunde det så ska nog min kusin hjälpa mej. (emelie) jag ska fixa en bild nu som jag ska ha här på min blogg och sedan så ska kusin hjälpa mej. så jag skriver mer sedan ;D ha de bra så länge. CIAO!

ٿ


STAN & MAMMA KOMMER HEM EN NATT!



idag började dagen med att min lillebror kom in och väckte mej lite innan nio, tror jag att den var. sedan frågade pappa om jag ville hänga med till stan och sedan följa med och hämta mamma. för hon skulle komma hem på permis över natten. och det var ju självklart att jag ville. så jag lá på ett kol. och sedan fixade mejpå tre-kvart eller nånting. jag behövde duscha - för jag hann inte det igår-kväll. när jag var klar åkte vi in till stan; pappa, jag och lillebror. efter en liten runda på stan åkte vi till sjukhuset för att hämta mamma. hon ska ju vara hemma på permis nu i natt. (Y)  och sedan så köpte pappa pommes till mej och lillebror. 

sedan har jag bara vart hemma och myst lite med mamma. ♥   *såklart*
och nu funderar jag på om jag ska ta och fixa min blogg lite. dvs designen. för den jag har nu har jag haft rätt länge. iofs har min kusin emelie gjort den - men kan va kul och försöka lite själv också. jag tror minsann att jag ska göra det nu. vi får se hur det blir sedan. skriver nog lite till senare. men så länge; ha de så bra. ses!? CIAO!

TJENA GOTTFOLK!



idag var det skola sedan var det dax att åka in till stan. där var jag nämligen med: julia, emmy, elli, ella & olivia. vi hade jättekul :) jag bytte ett halsband, bytte en grej till pappa och sedan köpte jag ett svart MARWIN linne på JC. sedan åkte jag, ella, emmy & olivia med min pappa hem typ lite innan sex tror jag den var. sedan följde dem med mej hem och så var vi lite här hemma hos mej. efter det så stack dem efter en stund, eller ja en stund en rätt lång stund. sedan slängde jag mej i soffan och kollade på idol. har ju lite ont i foten så jag skjutsade upp foten en liten bit upp i luften med hjälp av några kuddar. sedan var det dax för datorn och efter en stund vid datorn så var det dax för fotbad. :)
   image28
och nu sitter jag här och ska strax gå och lägga mej. jag är sååå trött efter denna ansträngande dagen. och jag måste ju vila min fot så jag orkar med fotbolls-cupen inom skolan. inte för att jag är så bra på fotboll. (snarare sagt URUSEL) men det struntar jag i eftersom jag gör det för min klass ´v.  coca-cola cupen tror jag den hette eftersom man kunde vinna en resa till stockholm till en coca-cola fabrik och då kunde man få kolla hur det var där oså. 
image30
men nehe, nu  är det nog dax att fixa lite med body lotion och sånt och sedan ska jag nana. jaja. skriver mer i mon.
ha de bra. vi ses.
CIAO!

SKOLAN - PLUGGA - ÄTA - DATORN - TV:N & PLUGGA IGEN!



- tjah, så kan man väl förklara hela min dag idag. SKOLAN - PLUGGA - ÄTA - DATORN - TV:N & PLUGGA IGEN! lixom, det är rätt mycket pluggande nu i sexan. tänk sedan i sjuan x[ kommer inte få tid för någonting typ. :'|
image27
jaja. nu ska jag chatta lite till sedan kolla tv och ta på mej myskläder, duscha och plugga med pappa .. 

 ses kanske. ha de bra! CIAO!


HELT VANLIG SKOLDAG!



nemen halloduh. idag var det skola. *TRÅÅÅÅK* (där jag även ramlade och nu har jag lite ont i handen :( - och spelade gitarr :D <3 ) sedan efter skolan cyklade jag hem med julia älsk. <3  och sedan så typ, jah, satte jag mej vid datorn lite och sedan åt jag. sedan var det pluggande för hela slanten & spela gitarr såklart ;)
image26
efter det var det matdax. och efter maten var det dusch-dax. och nu sitter jag här.
nu på vardagarna kommer det inte vara direkt i detalj här på bdb och på min blogg. eftersom jag har rätt ont om tid på datorn på fritiden efter skolan oså. pluggar ju rätt mycket nu. satsar lite mer på mej själv nu. för jag har gett mej sjutton på att jag ska få bra betyg sedan så jag kan käna pengar så jag klarar mej och så att det blir lite över. ;D .. så nu har jag väldigt bra självförtroende. får du mej på en annan räls så kommer jag krossa dej gul och blå när jag sedan blir bättre igen.

nej nu är det dax för och fixa annat. vi kanske ses. CIAO!


WIHOOO FARSDAG!



dagen började med att jag och lillebror gick in och sjöng för pappa. sedan så fick han två paket. (ett par kallingar och ett par nya mysbyxor). sedan efter det så åt vi frukost och sedan lekte jag med lillebror så att pappa kunde städa lite här hemma. efter det så gick vi upp till byn. pappa, jag och bror. vi köpte en blomma till farfar och lite godis och typ lite potatis. :P sedan efter det kom vi hem. fixade jag hem och sedan medans lillebror sov så fixade jag lite på mitt rum. sedan åkte vi till farmor och farfar. efter det åkte vi hem och var hemma vid typ halv sju. sedan städade jag mitt rum. 8-)
image25
och sedan åt vi, och sedan städaade jag lite till. ;) sedan nu sitter jag här. jag ska duscha och lite så med ;)...
men men , vi ses. ha de bra. CIAO!


KARLSHAMN & SHOPPING!



idag var jag lite trött efter igår. men jag kunde bara inte somna om när jag vaknade vid halv nio. det gick bara inte. jag vet inte varför. jag ville sova mer fast att jag var trött. jaja, iallafall. denna dagen har gått ungefär såhär:
jag vaknade,- åt frukost med lillbror. och sedan fixade jag till mej lite. sedan efter det så fixade pappa och lillebror till sej lite. och sedan skjutsade dem in mej till stan. jag skulle köpa farsdagpresent till pappa. det blev för lite mer än 200:- :) (jag älskar shopping!)
image24
jag gick där med mormor så hon kunde hjälpa mej lite med smakråd och sånt. sedan så köpte jag en svamp till mitt foundation. det sägs att det är bättre att ta på foundation med svamp istället för och ta på det med händerna/fingrarna. den var inte så dyr; 25:- bara faktiskt. sedan så fick jag två linnen av mormor på vero moda :D <3 (ifs på rean men blev inte för mer än lite över 70:-, så vi kunde inte låta bli ;P ) sedan så fick jag ett nytt halsband också. så det blev lite shopping idag. sedan åkte jag och träffade mamma på avstånd eftersom hon är förkyld också nu, ;/ och om lillebror blir det så får ju han sin astma och då blir det karlskrona lasarett för honom. "nej tack". sedan kom jag hem och satte mej lite vid datorn och nu ska jag fixa ett fint kort till pappa här på datorn så får vi se hur det blir ;)..
jaja, vi ses. ha de bra. CIAO!


DISCO THE NAIT LONG!



nemen tjena. idag började dagen med att jag steg upp som vanligt, gjorde mej i ordning och cyklade till skolan med kompisarna. :D <3 ( men buuuh för skolan ;) (N) ) sedan slutade jag halv två och cyklade hem. sedan fixade jag lite här hemma och sedan kom frida, julia, fridas mamma & fridas lillasyster hem till mej och hämtade mej. vi skulle till stan. (jag, frida & julia) , gick då ;) .       jag köpte en ny kajal. eftersom jag hade kladdat så mycket med den gamla och den hade jag haft ett tag. så då ville jag ju självklart ha en ny. :) sedan åkte vi bussen hem. sedan gick frida och julia hem till sej för de skulle fixa till sej lite eftersom vi skulle på disco på stenbackaskolan. ;) 17:00 - 23:00. så när jag hoppade av hemmavid så mötte jag upp linus och måbrink. ( vi skulle även dit med dem. och hanna skulle också med :D <3 ) tjahh, sedan så gick jag, linus och måbrink hem till mej. jag skulle fixa mej lite och sedan skulle jag äta. så kom frida när jag skulle äta. så hon var på mitt rum med linus och måbrink. sedan så fixade jag mej lite när jag hade ätit och sedan gick vi och mötte julia och hanna. sedan så typ gick vi hem till måbrink för han skulle hämta pengar. och sedan gick vi till stenbackadiscot.
image23
och där blev frida & jag ovänner ;S ... menmen. löser sig säkert. för vi är inte vänner nu heller. och jag orkar inte skriva ner vad som hände. xO  och råga på allt så skrapade jag upp lite på mitt knä när jag skulle försöka hoppa upp på ett av skåpen nere på stenbacka discot. haltade lite efter det sedan ;s. sedan så skjutsade linus och hans mamma hem mej och frida efter discot. (även om vi var ovänner :P) sedan kom jag hem snackade lite med pappa och sedan blev jag skittrött så jag gick och ja mej lite innan tolv. och tjahh, det var väl denna dagen det ;) ...

vi ses. CIAO!


heeej! (=



idag har jag vart i skolan och vart hemma och tatt det lungt. var lite trötter i dag. var uppe rätt länge i går och pluggade med pappa. men men, ska strax träna nu och sedan ska jag hem och äta och efter jag har ätit ska jag typ plugga lite inför läxprovet i mon ;/ ... menmen, tror att det kommer gå rätt bra.
pappa och jag hade en diskussion i går kväll innan jag duschade om  mina skolarbeten. att jag hade svårt för engelskan och att jag inte får det hjälpen jag vill och behöver i skolan. så vi får se hur det går i framtiden. kanske inte blir så bra betygpå språk (N)... har ju rätt svårt för och lära mej språk.

ska träna nu..... CIAO!


TJENA TJENA!



idag har jag pluggat, vart i skolan och bara slappat. jag hade lite ont i huvudet idag.
just nu på vardagarna så har jag rätt ont om tid till och uppdatera min bilddagbok. men jag ska göra så gott jag kan. för jag tycker lixom att det är kul . :) menmen. idag har jag inte gjort så mycket speciellt. så ingen mening att skriva mer.
image20
vi ses. ha de bra. CIAO!

TJENA TJENA!



idag började dagen med att jag steg upp lite över sex gjorde mej i ordning. sedan efter det så var det att cykla till hanna, isabelle, julia & richard. sedan cyklade vi till skolan. sedan slutade skolan 14:20 sedan cyklade jag hem med samma personer. när jag kom hem så var jag inte så hungrig så tog bara en kopp obo'y. sedan kom adam och mathias och plingade på mej :) så var jag med dem. för julia, hanna och frida skulle komma till mej typ vid fyra. då skulel vi skrämma dem. :) eller ja, adam & mathias i allefall :) de gömde sej i mitt hus och de visste inte dem var här.... så adam kom fram i tvättstugan som em zombie ;x  fatta att dem blev rädda ;'D haha. f*n skitkuuuuuuul. sedan stack jag, julia, frida, hanna & adam till juniorerna vid halv fem. sedan var vi ju där till halv sju. sedan följde jag och frida med hanna upp till ICA och handlade en sak. (hanna handlade). sedan så kom jag hem och då åt jag spegetti och köttfärsås som pappa hade gjort. sdan duschade jag och nu sitter jag här. så nu ska jag fixa blogg och skicka bilder till frida.
men ses en gång kanske. ha de bra. CIAO!


TJENA TJENA!


hej!

idag började dagen med att bror min kom in och väckte mej vid typ 08:58 . sedan typ läste jag i 30 minuter i min superbra bok; LOLA ROSE! sedan så gick vi och åt frukost; jag, bror, mamma och pappa. sedan fixade jag mej lite slarvigt eftersom det bara var söndag idag. så jag tog bara; mascara, dagcrémen, kajal och sedan lite sår-täckande sörja elr vad det nu heter xP ... tjah, sedan var det dax att leka lite med lillebror. sedan stack jag, bror och pappa till CITY GROSS i karlshamn och handlade lite. sedan när jag kom hem kollade jag lite hastigt på alla sakerna här på bdb och kollade om jag hade fått gb på lunar. sedan kom mormor och morfar och hämtade mej och mamma. ( vi skulle lämna mamma på sjukhuset ) ..
så gjorde vi det och stannade där en stund sedan kom pappa och bror dit när vi var där. och då så stack mormor och morfar efter en stund och då var det jag, pappa och bror kvar hos mamma. sedan stack vi hem vid typ lite över fem. sen så när vi kom hem så var jag så duktig och gjorde maten och det blev kebab.
image18
jag packade ner en kebab till mamma och gjorde lite is-vatten till henne. sedan så körde pappa upp med det till mamma på sjukhuset och då var sixten och jag hemma själva och åt. sedan efter maten så kom pappa hem. då åt han. och jag och bror kollade på tv:n. sedan duschade jag sixten faktiskt. sedan duschade jag. sedan sa jag godnatt till bror, efter det var det tv dax för mej. kollade på "ensam mamma söker" - på tv 3 . sen nu sitter jag här.
nej, nu  ska jag kolla annat. ha de bra. vi ses. CIAO!


TJENA TJENA!



idag har jag knappt gjort någonting alls. blev väckt av lillebror runt åtta idag. *trött* sedan så låg och läste en stund i sängen med lillebror. sedan gick jag och lillebror upp och då åt vi frukost. sedan var det dax för städning. eftersom mamma skulle komma hem på permision idag :) sedan åkte vi och hämtade henne vid ett-tiden. sedan nu så sitter jag här och skriver och de andra sover^. iaf mamma och bror. så att, jah. det är vad som har hänt änsålänge. ikväll blir det nog att jag tittar rätt mycket på tv:n eller sitter vid datorn. jaja, kanske skriver mer sedan.



ha de bra! CIAO!


TJENA TJENA - STAN IDAG!


hej!


idag började dagen med att jag steg upp 07:30 för och åka in till stan med mormor. :) och det lönade sig ;) hitta nämligen en del bra saker. lixom sånna man inte kan leva utan.. jag fick&köpte;  foundation, ett halsband, inpackning till håret, nagelfil, sminkborstar oså..
tjah, tycker det var lite bra-och-ha-grejer! sedan kom morfar och hämtade oss och då åkte vi direkt till mamma (vid 1 tiden)..och stannade där till klockan 3 typ. sedan skjutsade mormor och morfar hem mej och sedan så städade jag mitt rum och lite i vardagsrummet och sedan fixa diskmaskinen :* (kännde mej lite duktigt iaf) sedan kom frida och så var jag med henne en stund sedan cyklade vi upp till reptil och där köpte jag FRIDA-tidningen. har inte hunnit läsa hela, men bläddrade igenom lite snabbt eftersom vi strax ska äta härhemma nu. sedan nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. det blir biffar med potatis och sås. *pappa är rätt duktigt på att laga mat nu*

ska fixa annat nu oså. vi ses, ha de bra. CIAO!


tjena tjena!


hej!

idag har det var en rätt lugn dag. ;] jag steg upp, var hemma själv då för pappa var på jobbet och bror på dagis. jag gjorde mej i ordning satt lite vid datorn och fixade lite här hemma. sedan kom mormor och morfar och då stack vi och hämtade bror på dagis. sedan åkte vi hem och åt lite pannkakor. sedan åkte vi till mamma och sedan stannade mormor och bror där och jag och morfar åkte till bowlingen. det gick inte så himla jättebra i dag. för jag hade lite ont i tummen :( ... menmen, kan inte gå bra alla dagar. vi hade en tävling. det var bara två som kunde vinna. vår tränare hade skrivit upp två saker som man måste göra en sak av. (det är väldigt svårt att förklara detta) man kunde inte vinna för båda sakerna. vi skulle spela två serier. sedan vann adam och felixgrattis! :) de två sakerna visade sej att det var en skulle komma närmast 200 poäng på två serier. sedan var det en annan sak, den som kom närmast 400 poäng på två serier. så adam vann för 200 serierpoäng och felix för 400 serierpoängen. ;) jag var tvåpoäng ifrån att vinna för närmast 200 poängserier-priset.
nej nu ska jag ta och duscha kanske, och sedan så ska jag kolla på efterlyst med pappsen ...
ha de bra, CIAO!


tjena tjena!


idag skulle jag åkt till lägret i södra hoka med julia, frida och hanna. men jag hoppar det. jag är inte sugen längre. jag vet inte varför, men det bara är så.
så i stället ska jag träna, och hämta bror på dagis, hälsa på mamma och fixa lite på mitt rum/städa :) fun fun fun!
sedan får vi se om det blir myspys med pappa ikväll framför tv:n . kanske tittar på efterlyst. vadvetjag?
nej nu ska jag göra mej i ordning och sätta i gång och vara flitig här hemma. vi ses...

image17

CIAO!

RSS 2.0