Imorgon får det plats två tåg i min mun





Ja, det är sant. Imorgon bitti (innan skolan börjar) så ska jag till tandläkaren i stan och sätta in tandställningen i nederkäken. Och för er som inte visste det så har jag redan där uppe. Jag har sagt det till några utav mina kompisar och dem säger att de inte skulle kunna tänka mej utan tandställning nu eftersom att jag har haft det i snart ett år. Så imorgon är det dags för att få där nere också.
Jag tror inte att jag har visat på bilder innan hur jag ser ut i det. Men jag ska försöka få till en bra bild så att ni får se.
Nu börjar jag bli lite nervös här hemma. Det pirrar lite i magen och sådär. Och pågrund utav det så kommer jag missa slöjden imorgon. Vilket jag tycker är synd. Men sedan kommer jag nog rätt lagom till musiken. Det ska nämligen ta cirka två timmar att sätta dit den. Usch, vill verkligen inte. Men kolla på Blondinbella! Hon hade ju tandställning och det blev ju verkligen så fint efteråt. Och hon sa att det var värt det, och det tror jag på.

Nej, nu måste jag få min sömn. Annars blir jag tjurig imorgon.

Sussa så sött, så hörs vi imorgon igen!

Grattis pappa





Grattis på 36-årsdagen idag pappa.

Ja, min pappa fyller år idag. 36 år minsann.
Och inte nog med det. Mamma och pappa gifte ju sej på pappas 30-årsdag så idag är det också sex år sedan dem gifte sej. Grattis mamma och pappa!

Vi slänger in en liten sång till pappa också. Tycker ni inte?




Säg grattis till dem? :)

Jag leker med kameran



I morse hade jag inte så mycket att göra när jag hade lite tid över. Så jag passade på att ta några annorlunda bilder.









Vad tycker ni? Själv blev jag rätt nöjd faktiskt! (:

Jag älskar randigt


1.
2.
3.
4.

Sötnosarna kommer ifrån Forever21.
Vilken är eran favorit?

Två scarfsar på samma dag



Hej bloggen!

Idag har jag vart på stan med min kära mormor. Vi hade otroligt trevligt. Som vanligt, såklart. Vi har det alltid det så trevligt, mormor och jag. Vi shoppade, åt middag på Siesta och åt glass på torget. Älskar de dagarna jag är med mormor.
Med mej hem fick jag endel. Här är sakerna som var till mej:



    

Rutig scarf: KarlOskar & Kristina/Vila 129,95:-
Linne: KarlOskar & Kristina/EDC nu 25:- förut 99.-
Lila scarf: VeroModa 159,95:-
Bok: 34:ans fynd 5:-

Jag är jättenöjd. Vad tycker ni om sakerna?
Och de små sakerna längst uppe i bilden är smakprov på parfymer som jag och mormor fick (jag fick tre och mormor två) i parfymshoppen utav Rasmu's mamma. Snällt! (:

Nu ska jag fixa till mej lite och sedan ska jag ut med Kristin och Jessica i det superfina vädret. Passa på allihopa! Får se om det blir några bilder knäppta. Men det kan jag nästan ge mej tusan på att det blir. Haha. Brukar bli det i alla fall.

Puss & kram på er!

Fredag idag



Hej bloggen!

Idag är det fredag hela dagen. Eller ja, det är ju kväll nu. Men ni fattar!?
Skoldagarna på fredagar är otroligt jobbiga. Stressigt schema och många lärare släpper oss typ försent. Otroligt jobbigt. Så den enda gången vi fick en rast som vi kunde göra något litet var på lunchen och det var typ bara en kvart eller så. Men jag ser fram emot måndag då vi har både syslöjd och musik. Roligt. Det är nog de ämnerna som jag gillar mest. Ja, hemkunskap är rätt roligt med. Jag gillar ju att laga mat.

Och jag kan meddela att mamma blev utskriven idag. Skönt att ha henne hemma nu!

Nu ska jag se om jag hittar något intressant att skriva om och sen ska jag hoppa i duschen och göra mej i ordning. Är så trött. Och jag ska upp rätt tidigt imorgon. För då ska jag till stan med mormor. Ska se om jag hittar någonting och så ska jag köpa fördelsedagspresent till pappa. Han fyller nämligen år på söndag. Så då kommer det säkert ett inlägg om honom.

Puss & kram på er!

Åh, älskar min gitarr



Hej bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering. Men idag har schemat varit fullspäckat, verkligen. Såhär har dagen sätt ut:

* Tandläkaren
* Skolan
* Stan med Isabell
* Sjukhuset och hälsa på mamma
* Handla
* Äta lassange
* Städa rummet
* Spela gitarr

Så har min dag sett ut idag.

Just nu i skolan så håller vi på med ett slags projekt kan man kalla det. Man ska nämligen dela upp sej i grupper och spela typ nån låt i cafét på skolan i början utav vecka 38. Så jag, Isabell, Kajsa, FridaH, Ebba och Tove ska spela och sjunga till. Just nu testar vi låter Empty Room - Sanna Nielsen. Men vi är inte hundra på att vi ska ha den. Den är väldigt svår, men vi får se hur det blir med det.  Jag tycker att det ska bli jättekul. Och om vi inte ändrar någonting så spelar jag och Kajsa elgitarr, Tove trummor, FridaH elbas, Ebba piano och Isabell ska sjunga. Hon är jätteduktig. Sen får vi se om någon utav oss andra ska köra lite också.
Jag tog pappret med mej hem så jag kan öva lite på min gitarr. Visst, den är rätt svår, men jag verkligen älskar min gitarr. Tycker det är så kul att spela. Så jag ångrar inte att jag valde musiklinjen. Absolut inte! Tycker det är kul. Så jag ska öva på den varje dag på fritiden, i skolan (där vi även repar på lite längre raster alla tjejerna tillsammans. Det finns ju replokaler och sånt på skolan där man kan repa. Vi får se om jag kommer lägga in någon bild på när vi övar någon gång.) och på mina gitarrlektioner som är på skoltid. Jag nämnde det för min gitarrlärare idag att vi skulle ha det. Och hon hjälpte gärna mej med att traggla in det så att det sitter lite bättre. Jag tycker att hon är så bra på att lära ut också. Vi har tyvärr inte spelat så mycket ackord på gitarrlektionerna, men jag hoppas på att det blir mer sånt denna terminen som börjar nu.

Spelar ni något instrument?

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan måste jag plugga. Så vi får se om jag bloggar mer idag. Schemat är väldigt fullspäckat, som sagt!

Puss & kram på er!

Kofta från Topshop, hiss eller diss?





Jag kollade runt lite på google och hittade denna söta koftan från Topshop. Tycker ni att den är hiss eller diss?
Själv tycker jag hiss. Tycker den var jättesöt.

Det är lite rörigt just nu



Hej bloggen!

Just nu är det lite rörigt här hemma. Mamma ligger nämligen på sjukhuset. Hon fick åka ambulans in till sjukhuset vid fyra imorse. Det gör ju att jag får hjälpa till en del hemma nu. Pappa ska ju inte behöva göra allting själv, så klart. Så ni får ursäkta om jag kommer att uppdatera dåligt. Jag får ju hjälpa till hemma extra mycket, sedan har jag ju läxor och går i skolan fram tills eftermiddagarna. Och vi vet ju inte när mamma kommer hem heller.
Men just nu så orkar jag inte lägga så mycket energi på att förklara varför. Men jag kommer blogga om lite annat. Så får vi se om jag berättar en annan dag.


En bild på mamma och mej.


Hoppas ni har det bra. Puss & kram! <3

En dagens





  

Linne: Kappahl
Jeans: Vila
Kofta: VeroModa
Halsband: Glitter
Hårspänne: Glitter

Vad tycker ni?

Nu ska jag läsa lite och fixa lite saker tills imorgon och sedan gå och sova. Jag är så trött.

Godnatt, dröm så sött! (:

Jag är jättetrött



Hej bloggen!

Gud, jag somnar nästan. Det har vart en rätt tuff dag idag och nu är jag helt matt. Mina ögon rullar. Så jag ser fram emot när det är sleeptime.
Efter skolan så stannade jag, Isabell, Rasmus och Gustav kvar och repade lite. Kul var det. Men efter en stund så stack Gustav och så spelade vi själva lite och hittade en jätteäckling spindel. Usch!

Och nu ska jag spela lite spel via msn med Kajsa. Jag lägger ut dagens outfit och sånt sen.

Puss & kram!

Veckans idol


Nu var det längesedan jag hade veckans idol. Så jag tänkte att jag skulle slänga ut det nu innan jag gör annat och kryper ner i sängen. Så detta blir sista inlägget för idag.

Veckans idol är:




Melissa Horn!

Det finns två låtar som jag bara älskar med henne. Det är dem: 

Vår sista dans
Som jag hade dej förut

Nu ska jag vara nyttig



Nu blev jag helt plötsligt sugen på en massa frukt och grönt. Så jag får plocka ihop lite och bänka mej framför tv:n och vara nyttig. En sak som är bomsäkert är en nektarin i alla fall.
Jag tycker det är gott med frukt och grönt ibland. Jag äter det inte varje dag. Men jag tror jag ska börja med det. Det är ju rätt bra, ellerhur? 
Äter ni mycket frukt/grönsaker? - Vad är eran favorit?

När jag är färdig med det så kommer det ut en veckans idol. Det var längesedan, ellerhur? Kika in igen om en stund.

Puss & kram på er!

Dagens Frida



Tjenare tjenare bloggen!

Idag är jag väldigt trött efter att ha gått en hel dag i skolan och pluggat en del när jag kom hem. Vårt schema är nämligen väldigt stressigt och lärarna släpper oss sent (som det har vart de dagarna vi gått heldagar iallafall). Men det kommer nog gå bra.
Jag tänkte att jag skulle slänga in en dagens outfit (alltså vad jag hade på mej i skolan idag):



 

Linne: Only
Jeans: Only
Kofta: Adidas
Hårband(köpte igår): CityGross

En enkel outfit. Eller vad tycker ni?
Jag använder Adidaskoftan flitigt. Tycker att den är så skön. Den kommer ni se mycket här framöver kan jag tala om. Haha! ;)

Nu ska jag blogga vidare.
Puss & kram!

Nu ska halsen få sitt



Nu ska jag göra min hals glad. Jag ska dricka honugnsvatten med socker och sedan ta en nektarin eller något annat gott. Sedan innan jag borstar tänderna så ska jag gurgla med vatten och salt. Äckligt men bra för halsen.
Jag är mycket bättre och låter inte som en kråka. Men jag ska ändå göra det och imorgon bitti så blir halsen riktigt len och fin sedan.

Puss & kram, dröm så sött! <3

En ledtråd


Ni lyckas inte komma på vad det är. Jag har fått några gissningar i alla fall. Men här kommer en ledtråd:

Någonting man har användning utav i skolan.

Haha, sug på den ni!
Jag vet att det är svårt....

Två mystiska bilder







Detta är två mystiska bilder som jag tog igår. Tycker dem blev rätt tuffa faktiskt.
Ser ni vad det är jag har fotat?
Det är väldigt svårt, men har man en sån själv, så vet man nog vad det är, kanske. Får se om ni får någon ledtråd lite senare.

Dagens slappoutfit 24/8







Tee: Lindex
Avklippa jeans: H&M
Hårband: GinaTricot
Armband: Gjort själv
Armband: Östersjöfestivalen
Tofsar: Glitter

Nu ska jag ta och äta någonting. Jag är superhungrig.

Puss & kram!

Dagens planer



Godmorgon!

Eller oj, det är ju förmiddag. Jaja, i vilket fall som helst så går jag i pyjamas ännu. Tycker det är så mysigt när vädret inte är det bästa.
Idag har jag inte så många planer, men några har jag i alla fall!

* Måla naglarna
* Göra hårinpackning
* Göra ansiktspeeling
* Blogga
* Fixa ögonbrynen


Ja, fem planer. Det är ju bättre än inga.
Och imorgon börjar skolan igen. Jag och hälften utav min klass ska ha syslöjd och de andra hemkunskap. Jag tycker att båda är roligt faktiskt. Så jag har ju något att se fram emot.

Nu ska jag plocka lite på mitt rum och sedan klä på mej och fota sen kommer dagens outfit minsann! (:

Detta har jag haft på mej ikväll



Nu är jag hemma och även nyduschad minsann.
Det var trevligt hos farmor och farfar tycker jag. Vi pratade, åt en massa gott, skrattade, diskuterade och en del annat också.
Jag skrev ju tidigare att jag skulle försöka hinna med en 'dagens outfit'. Men nu får det bli en kvällens outfit, för det var detta jag hade på mej ikväll:



  

Linne: H&M
Jeans: CheapMonday
Kofta: Adidas

Nu ska jag slänga mej i sängen med en kopp honungsvatten och min bok för att försöka få min hals lite kry igen. Jag låter nämligen värre än en kråka just nu. Måste verkligen göra någonting åt det.

Puss & kram, dröm så sött!

Kräftskiva & kalas





Nu sticker jag strax till farmor och farfar för att fira att dem fyllt år och ha lite kräftskiva på samma gång. Jag tar kameran med mej så får vi se om jag lägger ut några bilder senare ikväll eller imorgon.
Vi hörs ikväll sedan när jag kommer hem.

Simma lugnt!  ;)

Vad kan man göra med håret?



HJÄLP!

Jag ska ju på kräftskiva och ska nu börja göra mej iordning, men vet inte vad jag ska ha på mej och mest vad jag ska göra med mitt hår. Jag vill ju göra någonting roligt iallafall. Inte bara platta det och ha spray & skum i håret som vanligt. Nej, jag vill ha nån rolig idé. Har ni några bra hårtips?

Lindsay's outfit, hiss eller diss?





Jag brukar gilla Lindsay Lohan's outfits. Men här måste jag nog säga att jag inte gör det. Jag tycker att det ser lite fattigt och för slappt ut. Det hade vart snyggare om jeansshortsen hade vart av lite mörkare tyg tror jag.
Vad tycker ni? Är outfiten hiss eller diss?

Jag städar för fulla muggar



Hej mina vänner!

Just nu håller jag på att städa lite på mitt rum. Ser ut som värsta bomben har släppts här. Men det blir nog bra när det är färdigt sedan.

Planer för idag är att åka till farmor och farfar på kalas och ha kräftskiva samtidigt. Mysigt.

Uppdaterar mer sedan, och jag ska försöka få med en dagens outfit också.

Puss & kram! <3

Det ska vara scarf/hårband



Någonting som jag har märkt och även läst är det med en scarf eller ett hårband i håret ska vara en riktig hit. Först tyckte jag inte att det var snyggt. Men nu älskar jag det verkligen. Tror jag ska börja med det lite så ibland. Vet inte om jag har några hemma som jag kan använda. Annars vill jag gärna åka in till stan imorgon och kolla om dem har några där som man kan få för en billig peng.
Vad tycker ni? Är det fint eller fult?

Här kommer lite exempel:



Nu ska jag ta och krypa ner i sängen med min bok och ett glas coca cola och bara mysa och njuta utav att helgen är här.


Puss & kram, vi hörs imorgon!

Lite av min vardagsläsning (1)




En tjej som jag verkligen beundrar är denna tjejen. Hon är helt otrolig. Jag älskar hennes stil, hennes blogg. hennes sätt att skriva ja, det mesta med henne helt enkelt. 

Och eftersom jag inte hade någonting för mej så tänkte jag att jag kanske skulle tipsa er om lite bloggar här nu de närmaste dagarna med olika bloggar som jag läser. Låter inte det roligt.

Hoppas att det var okej att jag tog lite bilder på dej och gjorde ett litet inlägg om dej och din blogg (ta kontakt med mej om du inte vill vara med så tar jag väck detta inlägg).
Du är grym tjejen! =)

För tjejer!





1. Nagellack Viva La Diva 45:-
2. Body Butter Get Fruity 65:-
3. Lipbalm Rock hard cosmetics 89:-
4. Ögonbrynsfixare Too Faced 195:-
5. Ögonskugga Viva La Diva 45:-
6. Poleringsfil Wet n' Wild 29:-
7. Body scrub Anatomicals 99:-
8. Ansiktsmask Apivita 30:-

Jag har hittat en ny favoritsida. Där finns både billigt och dyrt. Och dessa produkter här ovan kommer från den sidan.
Visst värkar den bra?

Läsarflickan, kanske?




Nu har jag kommit ut ur duschen. Skönt.
Jag är otroligt trött, och det märktes när jag stod i duschen. För när jag blundade så kände jag verkligen att jag höll på att somna. Så jag vet inte om det blir så jättemycket läsande ikväll. Vi får se hur länge jag orkar. Men jag ska i alla fall bädda ner mej i sängen nu och läsa min bok. Mossvikenfruar - Chansen!
Jag försökte läsa den för ett år sedan eller någonting, men just då kände jag att den var lite för "vuxen" för mej. Men nu passar den lagom tycker jag. Den är bra tycker jag, så den rekommenderas absolut. Vi får se om jag skriver vad den handlar om imorgon.

Sov så sött! 

Jag är beroende




Jag är som beroende utav denna. Har suttit och lyssnat på den hela kvällen!

Budgetsmink!








1. Puder H&M 49,50:-
2. Applikationsborstar H&M 19,50:-
3. Bronzing powder PashionCosmetics.se 59:-
4. Nagellack med sjögräs i PashionCosmetics.se 39:-
5. Rouge H&M 39,50:-
6. Färgad dagkräm PashionCosmetics.se 49:-
7. Sminkväska H&M 49,50:-

Jag har blivit getingstucken!



Hejsan bloggen!

Förlåt
om jag inte har uppdaterat förrän nu. Men jag har verkligen en anledning. Jag var i Stärnö med några klasser från min nya skola och vi skulle ha olika grenar där och grilla och ha trevligt. Men det varade inte hela dagen för mej! Jag och halva min klass var där man skulle spela fotboll och vi loosade så skulle vi gå där ifrån och då kände jag hur det stack till i min långfinger i vänstra handen. Det gjorde otroligt ont. Och då tittar jag ju på fingret för att se vad som är fel. Och där sitter det en geting och snurrar runt och jag får värsta paniken och ropar på mina kompisar att det sitter en geting i mitt finger, men dem hör inte. Och jag försöker fnätta väck den och till slut så flyger den iväg och då sitter gadden kvar och då skriker jag ännu högre och då hör dem och vi får värsta paniken för jag fåt inte ut gadden förrän efter en stund och jag blev alldeles svimfärdig. Det tog typ tio minuter minst innan det kom en lärare som kunde hjälpa mej så att mina klasskamrater kunde tävla vidare. Till slut kom mamma och hämtade mej för det fanns inget som lärarna kunde ge mej eftersom jag är allergisk mot vissa tabletter och så. Så vi körde till akuten för jag bara grät hela tiden det gjorde bara ondare och ondare hela tiden. Min hand var så svullen att man inte kunde böja den till slut. Men jag fick hjälp där utav en jättetrevlig sjuksköterska och doktor, så nu är det bättre. Och jag har bestämt mej för att jag ska till skolan i morgon, men att jag inte ska vara med på gymnastiken för jag är ju lite förkyld och så med, så det blir inte så bra komp.


Hur har ni haft det idag annars då da? Hoppas att ni har haft det mycket bättre än jag i alla fall. (;

Och påtal om getingar, denna är lite rolig:


Visst är den skön? Haha!


Puss & kram!

Vilken kofta är finast?





Vilken kofta tycker ni är finast? Den från Lindex eller från Josefssons?
Själv får jag nog säga den från Lindex. Jag är inte så mycket för långa koftor. Vissa kan jag känna mej hemma i, men inte många. Tycker bättre om lite kortare modeller.

Första dagen i sjuan



Tjenare på er!

Idag var det då första dagen i sjuan, och det gick bra. Jag var inte alls nervös i morse. Konstigt va? Jag trodde jag skulle vara så nervös så jag knappt kunde stå på bena, men nejdå(!) inte det inte. Men det var ju bra det i alla fall.
När jag kom fram till Österslättskolan så stod Kajsa, Isabell och Tove där och väntade på mej och så gjorde vi sällskap upp till skolan med även Julia m.fl. När vi kom till klassrummet så fick vi lappar där det stod nummer och vi skulle sätta oss på bänken som hade det numret. Och jag fick sitta brevid Tove längst fram i vänstra hörnet. Vi satt och snackade lite ibland.
Vi fick ut en massa saker; busskort, kaländer, penna, stift, sudd, kollegieblock, rutigt block, mappar, nyckel till skåp & schema. Mycket att hålla reda på va? Haha..
Jag trodde att jag inte skulle hitta på skolan. Men det gick rätt bra faktiskt, tro det eller ej.

Imorgon ska några klasser från Österslättskolan (bland annat "min" klass) träffas ute i Stärnö och vara där hela dagen. Vi ska ha aktiviteter och äta där och så. Får hoppas på att det blir roligt och att jag kan följa med. Jag tror nämligen att jag håller på att bli förkyld. Jag är snuvig och när jag var på väg hem från skolan idag och satt i bussen så fick jag plötsligt en sån skallepang. Men när vi åt för en stund sedan så hade jag fortfarande ont (trots att jag druckit typ 1,5 liter vatten MINST) så jag tog en alvedon.

Jag tycker att vårt schema var helt okej faktiskt. Slutade kanske lite sent alla dagar förutom torsdagar, men äsch, det är ju skola, trots allt. Ellerhur?

Nu ska jag lägga ut lite inlägg här på bloggen så att ni har något att läsa.
Puss & kram på er! <3

Imorgon är det första skoldagen


Jag tror nog att överskriften säger sej själv. - Imorgon är det första dagen i sjuan, minsann. Jag var mer pirrig i morse än vad jag är nu. Det kanske är allt hemmaspa som har lugnat ner mej(?). Jag vet inte riktigt.
Det ska ju bli kul att träffa den nya klassen och kompisar i klassen som jag redan känner. Men ändå så känns det konstigt. Jag tycker att lovet har gått otroligt snabbt. Visst, det säger jag alltid. Men denna gången känns det ännu snabbare.
Imorgon tar jag bussen till skolan med några vänner och sedan ska jag möta upp Isabell och Kajsa vid busshållsplatsen på Österslättskolan och så ska vi ha sällskap igenom skolan och sådär. Bra att jag känner några i min nya klass i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra hårinpackning och kanske hårmask. Får se hur det blir med det.

Puss & kram på er! (:

Hos kusin


Tjenare!

Just nu befinner jag mej hemma hos kusinerna. Jag och kusin Emelie har haft en hel del hemmaspa. Detta har vi gjort än sålänge:

* Gjort ansiktsmask
* Gjort peeling i ansiktet
* Fotbad
* Massa anstiktskrämer
* Fixat naglarna
* Noppat ögonbrynen

Så vi har gjort endel.

Och snart ska vi äta. Gott! Jag är rätt hungrig nu faktiskt!

Vi hörs lite senare.
Puss & kram på er! (=

Dagens outfit 19/8


Nu lägger jag ut en dagens outfit innan jag kollar upp busstiderna och åker till kusin.





Linne: H&M
Joggingbyxor: InterSport
Kofta(inte med på bilderna): Adidas
Skinnjacka: Josefssons

Nå, det var dagens outfit.
Ni får ha det så bra idag. Får se om jag uppdaterar från kusin.

Puss & kram på er sålänge i alla fall!

Ron Pope - A drop in the ocean




Denna otroligt fina låt spelas hela morgonen medans jag förbereder mej och packar till mitt och kusins hemmaspa som vi ska ha hos henne idag. Mysigt!
 Snart blir nog mamma tokig,
haha!

Dåligt, jag vet!


Hej!

Förlåt för dålig uppdatering idag. Men jag får berätta om idag och vallåkra imorgon. Alla har vi dåliga bloggdagar. Inte sant!?
Som sagt, jag skriver mer imorgon. Måste vända tillbaka på dygnet nu. Det är ju sista lovdagen imorgon. Tråkgit. Men ändå roligt att komma till en ny skola med helt annat folk och sånt.

Puss & kram på er!

Bilder från idag


Hej bloggen!

Hoppas att ni har haft en kanondag. Det har jag i alla fall. Jag var ju som sagt på Vallåkraträffen idag, och det var kul. Men det var väldigt lite folk i år mot vad det brukar vara. Så både pappa, jag och pappas kompis blev besvikna. Men vi var ju där i alla fall. Det är ju huvudsaken. Inte sant!?
Dagen började med att pappa och jag steg upp vid sex (han väckte mej kvart över sex, för att vara exakt) och så gjorde vi oss i ordning, packade och sånt, ni vet(?) När vi kom fram så kom vi in nästan direkt för att kunna ställa ut bilen. Och vi fick en sån kanonplats. Självklart så tog jag en massa kort och filmade. Men jag kommer lägga in de flesta bilderna och filmerna i morgon. Otroligt roligt var det även om det inte var så stort i år.

Här är lite bilder:

 









Nå, det var några bilder i alla fall. Jag vet inte om jag kommer att lägga upp mer. Vi får se det!

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Puss & kram på er! (=

Info om de närmaste dagarna


Hej bloggen!

Här sitter jag vid datorn, nyduschad och fräsch. Skönt! Jag tänker på imorgon. Då ska jag och pappa nämligen till Vallåkra i Skåne. Kommer bli jätteroligt. Och för er som inte vet vad det är så är det ett jättestort flygfält där det är massa bilar som man ställer ut. En del är jättefina, en del okej och andra är rostiga och superfula. Och jag och pappa som gillar bilar ska dit (vi åker alltid dit om det inte ska bli dåligt väder). Från början så var det bara Volvobilar där men nu finns det även andra bilmärken också. Jag har ju kameran med mej såklart så att ni får se lite bilder sedan när jag kommer hem. (:

Jag tänkte berätta hur lite utav min vecka ska se ut. Här är ett litet minichema:

Måndag: Inget planerat.
Tisdag: Hemmaspa med kusin. Sedan får vi se om det blir en liten runda in till stan också.
Onsdag: Skolan börjar.
Torsdag: Skola.
Fredag: Skola. Och så kanske jag ska va med Emmy.
Lördag: Inga planer.
Söndag: Inga planer. 

Nåväl, lite planer har jag allt!

Nu måste jag gå och pömsa. Får se om jag läser innan. Jag måste ju upp tidigt imorgon bitti.
Imorgon vet jag inte när jag bloggar. Vi får se om jag hinner blogga innan jag sticker på morgonen.


Puss & kram, och dröm så sött!

Söta öronhängen




Dessa söta öronhängerna kan du klicka hem från KyssJohanna.
Visst är dem söta? Jag gillar dem i alla fall. Problemet är bara det att jag inte har hål i öronen. Varför(?) kanske ni undrar då!?
 Jo;
Vi och min läkare tror at jag inte tåler det. Utan att jag lätt kommer få exem m.m. då. Så vi vågar inte testa. Jag har ju lite exem på vissa ställen. Men när jag smörjer mej så finns inte dem problemen. Och jag vill verkligen inte chansa. Man vet ju inte om dem växer igen sen heller ju.

Vad tycks om min nya design?


Nu är kusin färdig med bloggdesignen.
Men hon ska göra en ny om några veckor som är lite mer höstig. Men visst blev den fin? Jag älskar den. Otroligt fin tycker jag.
Vad tycker ni?

Det är ju mycket roligare att blogga när man har fin bloggdesign. Visst, den andra var med fin. Men den hade jag ju haft ett tag nu.

Nu ska jag blogga lite, äta och sedan ska jag till Kristin där jag ska vara med på en gatufest en stund.

Puss & kram!

Renovering


Hej allesammans.

Jag heter Emelie och är Frida's kusin. Jag håller just för tillfället på att bygga om här på bloggen, så därför kan det vara lite rörigt en stund framåt. Ha tålamod!

En Adidasjacka finns nu i min garderob


Hej bloggen!

Lite sen uppdatering kanske!(?) - Jag vet! Men jag följde med mamma in till stan för mormor skulle visa mej den nya Adidasjackan/koftan som hade kommit in. Vi hade nämligen väntat på att den skulle komma in. Och jag bara fall för den direkt. Visst, den var dyr. Men jag har ju världens bästa mormor och morfar! (: Hihi.
Mormor hade hängt undan en 36 till mej så att ingen skulle kunna köpa den om den nu passade. Men den var för liten och satt för tajt där nere vid höfterna så jag fick testa en 38 och den satt som den skulle. Vi frågade flera styckna på InterSport och dem tyckte att 38:an satt bäst. Så jag fick den. :) Blev superglad.
Mormor köpte även en mysdress till lillebror med märket Nike. Fina blåa och gråa färger tror jag det var.

Här är lite bilder på den (OBS! Egopic's!):







Adidasjacka/kofta: InterSport/Adidas 700:-

Visst är den fin?
Jag gillar att den är svart med silvriga ränder och det stora Adidasmärket där bak. :)

Tack så jättemycket mormor och morfar!

Hemma efter en heldag i Växjö


Hej bloggen! (=

Nu är jag hemma efter en heldag i Växjö med Kristin och hennes mamma. Vi träffade även Kristins storasyster där en stund också. Trevligt. :) Sedan åt vi på någon kinarestaurang. Det var väldigt gott. Och superbilligt. Så ja.. Jag tycker dagen blev väldigt lyckad. (:
Och ni förstår säkert att jag är väldigt trött efter en hel dag på stan och en hel del shopping. Men jag är väldigt nöjd med mina inköp.

Jag tog lite bilder som hastigast alldeles nyss så att jag slipper göra det imorgon. Så ni får vara med på att bilderna inte är dem bästa precis.





Massagepryl: H&M 19,50:-
Sminkborste: H&M 29,50:-
Body lotion: H&M 24,50:-
Rouge i tre färger: H&M 49,50:-
Svarta stora pärlor: Deluxa nu 5:- förut 25:-
Tee: GinaTricot nu 29:- förut 99:-

Jag handlade rätt billigt idag tycker jag.
Men sedan när jag kommer hem så ligger dessa sakerna på min säng (som antagligen är från mamma, för pappa visste inte):





En tee och ett par stkor. Fint va? Får tacka mamma imorgon.

Nehe, mina vänner! Nu ska jag ta och stänga av denhär lilla "lådan" och hoppa in i duschen och sedan läsa lite. Sedan somnar jag nog gott.

Godnatt på er, mina vänner! Dröm så sött!

Lite nytt i gaderoben


Igår hade mamma vart i stan en liten snabbis och tittade inom Kappahl och hittade en supersöt sjal där till mej. Såklart så är ju mamma så snäll så hon köpte den. Och inte nog med det så hade hon redan innan (hon sa att det var ett tag sedan) så hade hon köpt en sak till mej som jag skulle få i födelsedagspresent (det är exakt en månad till idag) men hon kunde inte hålla sej och gissa vad det var? - Jo, ett par Björn Borg trosor till. Ett par rutiga. Sånna glansiga, ni vet?




Bilden är tagen med min mobil, så det är otroligt dålig kvalité men det får duga.

Det var alltså detta jag fick utav mamma igår. (:

Imorgon ska jag följa med Kristin till Växjö. Vi ska shoppa och lite så. Men jag ska inte handla så mycket, för vill spara lite pengar.
Men vi får höras mer i morgon, för nu måste jag gå och lägga mej. Annars kan jag inte shoppa imorgon om jag inte har sovit riktigt ordentligt.

Puss & kram, så hörs vi imorn! (:


Tee's med tryck, hiss eller diss?




Dessa två tee'sen kommer ifrån TopShop. Tycker ni att dem är hiss eller diss?
Själv tycker jag hiss. Dem var söta. Tänk er dessa en skoldag med bara ett par jeans och en enfärgad svart kofta till. En enkel outfit, right?

Söta bastoppar


Jag kikade inom Asos och hittade dessa söta bastopparna. Visst är dem enkla, och fina?



De blir dina för 131 pix!

Uppdatering


Hej & superförlåt för en dålig uppdatering!

Jag kom ju inte med så bra info igår, så jag kan skriva det idag istället då ju. Jag orkade inte blogga igår sedan när jag kom hem. Jag var otroligt trött. Men såhär var gårdagen i alla fall:
Jag var först bara med Kristin och vi cyklade till donken och åt lite. Jag tog en glass, och hon tog en burgare. Sedan cyklade vi hem till mej igen och kollade runt lite på olika bloggar, bilddagböcker m.m. Och efter det skulle hon hem och äta och så satte jag mej lite vid datorn och snackade med folk. Vi sex eller sju tror jag den var så cyklade jag, Jessica och Kristin en lång runda (då hände det mycket pinsamt, roligt och dåligt. Men jag ska nog inte ta upp allting här på bloggen. En del saker får vi minsann hålla för oss själva, right?). Och jag råkade ramla med cykeln på grusplan och hamnade med höften först (jag tänker heller inte berätta hur jag kunde ramla, för det är våran hemlis, haha!). Och det gjorde otroligt ont. Jag skrapade upp lite på höften och fick två blåmärken på högra benet (som just nu är röd-rosa) och så hände det någonting med min handled så jag hade jätteont igår kväll sedan. Men idag är det lite bättre.

Så, det var nog det som var värt att berätta. Det blev tyvärr ingen fotografering igår. Vi kände inte riktigt för det sedan.

Nu ska jag strax cykla till Kristin och kolla på film hos henne. Vi ska se filmen som heter "Nära och kära". Någon som har sett den? - Är den bra?

Puss & kram på er! (:

"Ett Frida fan"!


Jag skulle bara kolla till mina kommentarer och se om jag hade fått några nya. Och kolla vad som låg där. Denna otroligt snälla kommentar:



Stämmer det som står i kommentaren? - Att ni läsare vill träffa mej?

Godmorgon!


Godmorgon på er! (=

Idag är det skapligt väder här i Asarum tycker jag. Solen skiner och det är lite molnigt och blåser, men det hindrar inte mej från att vara ute.
Jag pratade med Jessica och Kristin för en liten stund sedan, och vi bestämde oss för att vi inte ska se Sex and the city idag. Det får bli en annan dag. Och Jessica var trött idag, så det får bli jag och Kristin idag.
Julia ringde innan och frågade om jag ville hänga med och bada. Men jag tror att jag inte känner för det. Men hon kanske vill vara med mej och Kristin. Kristin och jag ska nämligen fota en hel del idag. Vilket jag har längtat efter att få göra ett tag nu. Så idag ska det bli gjort. Det är ju fint rätt bra väder med, som tur är. Mer info om dagen kommer lite senare...

Nu ska jag göra mej i ordning och städa rummet och så ska jag höra av mej till Kristin sedan så att vi kan ut och fota och göra något annat kul också.

Puss & kram på er så länge!

Vilket tycker ni är finast?


Nu har jag gjort tre armband och en ring. Men jag vet inte riktigt om jag blev nöjd. "/ Nå, jag kan lägga upp bilderna så får ni säga vad ni tycker..


Alla tre på en rad.


Det röda.


Det gröna.


Det tigergula (blev lite suddigt).


Ringen (blev också suddig).

Vill gärna veta vilket ni skulle vilja ha utav dessa OM jag nu ska lotta.. vet inte riktigt ännu. Men får hoppas att ni tyckte om det.

Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mej ofräsch och så nu.. "/

Svaren på era frågor


Jag hade ju en frågestund här på bloggen som avslutades nu ikväll klockan 20:00 så här kommer frågorna och svaren:

Vart bor du?
Jag bor i Asarum. Vilket ligger i Blekinge. Står mer på bloggen.

Vilka bloggar läser du dagligen?
Jessica's, Kristin's, Blondinbella's, StinaLee's,  Saga's, Andrine's, Sofie's, Polina's, Kusin's, Elly's, Elin's och Isabella's. Men jag varierar också med nya. Men efter ett tag blir vissa lite tråkiga och då tar jag en paus med deras blogg eller hur man nu ska säga.

Vart brukar du köpa dina kläder?
Om man ser på det hela så är stort sätt allting från Vero Moda. Men jag älskar affärerna som GinaTricot, H&M, Cubus och BikBok också. Men eftersom vi inte har dem i stan så blir det mest Vero Moda. Dem har ju sån blandad stil. Precis som jag.

Beskriv din stil?
Oj, jag har ingen fast stil. Utan jag varierar Vissa dagar kan det vara helknasiga outfit's medan andra är riktigt gulliga och sockersöta. Så varierande är nog rätt ord för min stil.

Drömyrket?
Mitt drömyrke är ju helt klart att bli en känd bloggerska (det vill nog de flesta som skriver blogg) men annars har jag inte tänkt så jättemycket mer än att jag ska satsa det jag har på bloggen tills jag kommit på någonting annat.
Men jag kan erkänna att jag är sugen på att göra någonting inom sjukhus-väg. Dock vet jag inte om jag klarar det. Fast det är klart, det beror ju på vad man gör där. Men jag får se.. men att bli en känd bloggerska är planerna just nu i alla fall. Jag är ju trots allt inte så gammal.

Favoritblogg?
Åh, det var svårt. Jag vet faktiskt inte. Men de bloggarna som jag läser (som ni ser ovan) är nog mina favoriter, för annars hade jag inte följt dem. I think...

Läser du många "små" bloggar?
Asså, små och små... njah, lite mellanstora. Dem får ju kommentarer, medans någon inte får så mycket. Allas bloggar går nog upp och ner ibland. Så jag har nog inget direkt svar på den frågan, tyvärr.

Vilka är din favoritäffrer?
Mina favoriter är H&M, GinaTricot, Cubus, BikBok, Kompaniet, VeroModa, MQ, Lindex & KarOskar & Kristina. (:

Designar du din blogg själv?
Nej, det gör jag inte. Det är faktiskt min kusin som gör det. Otroligt duktig är hon. Och nu när jag har legat på aktiva listan så är det jättemånga som har frågat och sagt att den är så fin. Så det är alltså min kusin Emelie som har gjort den. (: Men hon ska snart göra en ny till mej nu när hösten är här. Spännande va?

Vad är det bästa du vet att göra på fritiden?
Det bästa jag vet är att shoppa, vara med kompisar/familj/släkt, blogga och fota egobilder. Haha.. Jag brukar stå på morgonen och fota en massa (dock inte de senaste dagarna)... Skulle det vart kul för er att se dem bilderna?


Nå, hoppas att ni fick svar på era frågor.
Kontakta mej på
[email protected] . Men det går även att adda mej på msn för snabbkontakt.

Ikväll ska de bannemej göras armband


Hejhej bloggen!

Måste bara passa på att tacka så himla mycket för alla kommentarer. Jag blir så himla glad. Såhär glad som jag är nu har jag inte vart på åratal tror jag. - Jo, det är sant. Jag dansar, sjunger och skrattar utan anledning här hemma. Jag är så otroligt glad. Ni är verkligen världens bästa läsare!


Nu är jag hemma för att äta och blogga ett inlägg så att ni har lite nytt att läsa här!
Anna och jag har haft mycket kul, och jag kanske ska gå till henne igen. Vi får se.
När jag kom hem för en stund sedan så hade det kommit lite saker från en pysselklubb som mamma har sagt upp flera gånger, men dem skicker saker ändå. Vi brukar faktiskt skicka tillbaka sakerna som dem skickar och ringer till dem varje gång. Men denna gången behöll vi sakerna. Det var nämligen ett slags knyt-kit. Otroligt fina färger, om jag får säga min mening. Jag fotade det alldeles nyss så att ni också skulle få se(med pappas kamera, hihi);


Alla sakerna på en bild.


Mina favoritpärlor i knyt-kitboxen. Visst är dem fina?

Jag tror att jag ska göra ett armband och sedan lotta ut det här på bloggen. Skulle ni vilja det? (jag tror ni vill det faktiskt). Eller ja, om jag lyckas med något fint, förståss.

Nu har jag precis pratat med Anna, och vi bestämde att jag skulle komma över till henne igen. Så jag ska dra över mej till henne nu. Men vi hörs senare...

Puss & kram på er! (=

Dagens outfit 12/8




 

Linne: VeroModa
Jeans: BikBok
Kofta: VeroModa
Halsband: Deluxa

Modell: Jag
Fotograf: Mamma


Vad tycks om dagens outfit?

Vi hörs senare, för nu sticker jag till Anna! =)

Väska från nuknuk.se, hiss eller diss?


Jag kikade inom nuknuk.se och hittade denna otroligt snygga väskan där:



Nå, vad tycker ni, hiss eller diss?
Själv tycker jag en otrolig hiss!

Den blir din för 299 pix.


En sömnlös Frida i stortsätt


Godmorgon bloggvärlden!

I natt har jag inte sovit mycket. Endast 2,5 timmar MAX! Otroligt jobbigt. Jag låg i sängen och vred mej runt och kunde bara inte sova. Och jag tänkte flera gånger för mej själv "Nu har jag sett vad klockan är 02:46 och jag ska inte titta mer nu, för nu ska jag sova". Men nejdå. Det höll i fem minuter och sedan var jag tvungen att gå på toa m.m. Gud, vad jobbigt det var! Ett tag trodde jag verkligen att det var fel på mej. Jag var ju nära på att somna..

I vilket fall somhelst så gick jag upp vid fem och tänkte att jag kan ju vara igång hela dagen så att jag blite jättetrött ikväll och sover bra sedan. Vi får hoppas på att det kommer funka. Och när pappa kom upp sedan för att sticka till jobbet så undrade han vad i hela friden jag gjorde uppe framför tv:n. Jag har ju sovit till halv elva ungefär de närmaste dagarna här. Inte undra på att han blev snopen.


Jag är fortfarande med på mest aktiva listan. Superkul tycker jag. Ni fattar inte hur glad och uppspelt jag var igår för att jag hade kommit med där. Jag har velat det sedan jag började blogga lixom. Så för mej var det en dröm, faktiskt!


Idag ska jag gå någon ynka meter hem till Anna (det är bara ett hus emellan oss) och va hos henne. Kommer hem vid middag idag för att blogga och äta lite. Hoppas på en trevlig dag. Vad har ni för planer för idag?


Nu ska jag snart ut & fota dagens outfit med mamma och lägga in dem på bloggen och sedan sticker jag till Anna.

Så puss & kram på er sålänge!

Frågestund


Jag kom inte på någonting att blogga om, så jag kör igång med en frågestund;



FRÅGA PÅ NU DÅ! (;

AVSLUTAD!


Vinnaren blev Annie


Som ni ser i inlägget nedan så fick jag rätt mycket kommentarer och jag hamnade på mest aktiva listan. Och för er som tror att jag gjorde det för att komma med på mest aktiva listan har helt fel. För jag trodde inte att jag skulle få så många kommentarer om jag ska vara ärlig. Men ni fattar inte hur glad jag blev. Jag dansade här hemma när jag kom hem från en cykeltur med Jessica och KristinSå tack till er som medverkade.

Och vinnaren blev Annie som skrev över 80 kommentarer. GRATTIS TJEJEN!

En minitävling


Jag tänkte att jag kör igång med en minitävling nu för jag har så tråkigt.
Här är reglerna:

♥ Ni ska kommentera så många kommentarer ni bara orkar innan klockan blir 20:00 idag.

♥ Klockan 20:00 kollar jag vilken som har kommenterat mest kommentarer inom denna tiden och den personen blir länkad i två hela veckor på min blogg. Ni måste alltså ha en blogg!

Lycka till sunshines! (=

Dagens outfit 11/8


Hejsan bloggen!

Det är måndag idag, och en ny vecka börjar.
Idag vaknade jag vid halv elva och var hemma själv. Mamma var nämligen på Jysk. Så jag satte på tv:n och satt och kollade på den tills den var halv tolv tror jag. Sedan började jag göra mej i ordning och ta lite bilder som jag skulle ha till dagens outfit (alltså till detta inlägget). Jag skulle gjort detta inlägget tidigare, men så hade blogg.se nått slags avbrott en stund. Och det var ju givetvist då som jag hade tänkt mej att jag skulle blogga. Men jaja, blogginlägget kommer nu istället.
Här kommer alltså dagens outfit:



 

Linne: VeroModa/Only
Jeans: KarlOskar&Kristina/Vila
Skärp: VeroModa
Armband: Östersjöfestivalen
Armband: Gjort själv
Armband: Glitter

Vad tycks om denna outfiten? Själv gillar jag den. Tycker den är skön och enkel.

Nu ska jag blogga vidare och försöka få lite mer planer inför veckan. Se om någon kompis vill hitta på någonting i veckan.
Puss & kram på er sålänge!

Fläta i luggen, hiss eller diss?


Någonting som jag har märkt att alla går runt med nu är en flätad lugg. Har det blivit lite poppis kanske? Som ni ser i inlägget här nedan så gjorde jag en fläta i min lugg idag. Men bara lite slarvigt. Jag kanske ska börja med det!? Det är rätt tycker jag. Tycker inte ni det?



Tycker ni att en söt fläta i luggen är hiss eller diss?
Själv tycker jag absolut en superhiss långt upp i himlen!

Dagens outfit 10/8




  

Linne: H&M
Jeans: VeroModa
Hoodtröja: BikBok
Strumpor: Lindex

Vad tycks?

Det blev en slappoutfit och en sminkfri dag idag. Var lite seg på grund av vädret idag. Regnigt, åskluft m.m. och det gjorde mej riktigt seg. Och även en konstig natt. Sov konstigt inatt, kände jag. Men får hoppas att jag får bättre sömn i natt.

Just nu sitter pappa och jag och kollar på film med pappa. Vi kollar på Gustaf 2. Den är riktigt rolig tycker jag. Sitter och skrattar väldigt mycket varje gång jag ser den. Haha..

Dagen


Hej bloggen!


Förlåt för dålig uppdatering idag
. Jag har nämligen vart hos mormor & morfar nästan hela dagen. Jag åkte dit vid två och var hemma igen vid åttatiden. Så nu har jag suttit här vid datorn och chattat lite med folk, kollat runt lite på olika bloggar och lite på bilddagboken, så nu tänkte jag ägna mej åt bloggen. Ni får se vad som dyker upp på bloggen här ikväll.. Vet inte riktigt själv ännu. Eller jo, en sak vet jag... Dagens outfit kommer upp senare.

Förlåt för att jag inte la ut det igår, men jag hade så roligt när mormor, morfar och morfars bror var här igår kväll/natt så att jag tänkte inte på det. Förlåt! Men jag lägger in dagens outfit idag istället och struntar i den jag hade igår.
Men jag lovar, jag ska försöka bättra mej med dagens outfits nu. För jag tar för givet att ni gillar dagens outfit när ni kommenterar det, och då försöker jag fortsätta i samma spår.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blogga vidare.
Så vi hörs senare.
Puss & kram på er, mina sockerhjärtan!

Hiss eller diss?

Lackpumps med kilklack strl 38

Jag gick in på skobutiken.nu och hittade dessa pumpsen.
Tycker ni att dem är hiss eller diss?
Själv vet jag inte riktigt, faktiskt. Tycker att det var en fin men ändå ful vaniljvit färg på dem. Hm.. svårt val tycker jag.

Men nu till saken - vad tycker ni?

Andra dagen i rad + dagens inköp


Hej sunshines! (:

Idag har jag vart en runda i stan med mamma. Gud vilken rea det är nu alltså! Helt otroligt. Mamma och jag fick lite med oss hem så tänke att jag lägger ut det nu:



  

Rosa sovsett: Rågårds nu 49,50:- förut 159:-
Grå tee: Rågårds nu 39,50:- förut 99:-
Vinddress: TeamSportia nu 125:- förut 499:-

Visst var det bra klipp? Superbilligt tycker jag.
Fick det utav mamma! (: Så thanks mami!


Planer för idag/ikväll? - Jo, mormor och morfar kommer på grillning hos oss ikväll. Sedan får vi se vad som händer.
Nu ska jag ta och fixa lite bilder med dagens oufit m.m. Får fråga mamma om hjälp så jag slipper att sätta kameran på självutlösande. Lite jobbigt detdär tycker jag.

Vi hörs senare.
Puss & kram på er!

Dagens outfit




  

Linne: Kappahl
Jeans: H&M
Kofta: Vero Moda
Strumpor: FamilyHouse
Halsband: Glitter

Detta får bli dagens sista inlägg.

Så godnatt på er. Så hörs vi imorgon igen.. Sov & dröm sött!


Lindsay+Sam=förlovade?






Samantha Ronson fyllde i onsdags 31 år och självklart fanns flickvännen Lindsay Lohan vid hennes sida under firandet. Födelsedagsbarnet, som är dj, var tvungen att jobba på bemärkelsedagen men det hindrade inte Lindsay från att tillbringa hela kvällen i Sams dj-bås.  

Vid midnatt tystnade musiken och Lindsay uppmanade alla klubbgäster att sjunga "Happy Birthday" för den nyblivna 31-åringen. Sedan räckte "Mean Girls"-stjärnan över en tårta och gav Sam en puss.  

Än så länge har inte Lindsay bekräftat att hon och Sam är ett par, men de tycks oskiljaktiga, och skådespelerskan hade i onsdags på sig en ring som skulle kunna indikera att paret har förlovat sig.  

Säkert är i alla fall att de båda har skaffat matchande tatueringar. Lindsay och Samantha har numera tatuerat in varsitt svart hjärta på handleden som bevis för deras kärlek till varandra.  

(text av: Henrik Holm)
(foto av: Stella Pictures)


Mitt nya armband


Som jag lovade innan så skulle jag lägga ut bilder på mitt nya armband som jag beställde hos Sannorna. Så här kommer bilderna:


 

Halsbandet köpte jag alltså hos Sannorna

Himla trevliga tjejer måste jag bara säga. De frågar efter om jag trivdes med det och allting. Jättekul.
Och innan jag beställde så var dem jättesnabba med och maila mej tillbaka när jag skrev frågor till dem via mail.
Här är en snabblänk till deras smycken (ni kan även gå in på deras blogg och sedan trycka på BOUTIQUE)!

Gå in och beställ ett ni också!

Nu är jag nästan redo för skolan


Hej allihopa! (:


Visst är det tråkigt väder? Regnar ibland och sedan blir det jättevarmt (men ingen sol) och sedan regnar det igen. J*vla väder, rent ut sagt. Jag vill ha sol nu de sista dagarna på sommarlovet! Vilket datum börjar ni skolan igen? Själv börjar jag den 20:e augusti!
Idag har jag vart i stan med hela familjen och köpt lite saker till skolan och så handlade mamma lite tyg till lillebrors nya gardiner m.m. Så nu är jag nästan redo för skolan. Saknas bara en väska nu. Lite svårt att veta vad man ska ha för väska.
Till er som har gått ut sjuan: BEHÖVER MAN STOR VÄSKA DÅ? ELLER HAR NI TIPS PÅ NÅGON VÄSKA SOM ÄR BRA ATT HA DÅ?

Hihi! Jag har lite småfunderingar och sånt nu inför sjuan som finns inom mej. Men får ta reda på mer utav mina kompisar som är lite äldre också. Hehe!

Här är sakerna som jag fick utav mamma till skolan idag:





Kollegeblock 5 pack: Bokia - 59:-
Mapp: Bokia - 25:-
Stift: Bokia - 5:-
Stiftpenna - Bokia - 35:-

Har ni börjat handla inför skolan ännu?

Jag tänkte att jag ska lägga in dagens outfit lite senare när jag har fått några bra bilder på det. Hehe! Och även på armbandet (har redan fotat det iofs). Så håll utkik!

Puss & kram på er!

Dagens outfit 7/8


Nu tänkte jag slänga in dagens outfit lite snabbt här...



Klänning: Josefssons
Armband: Östersjöfetivalen & Sannornas

Vad tycks?
Bilden blev inte så bra men ni får se lite snabbt i alla fall. Men jag lovar att imorgon blir det bättre bilder!

Godnatt på er! <3

Torsdag kväll + dagens inköp


Hej bloggen!

Hoppas att ni mår bra. Det gör jag i alla fall! :)
Nu är det torsdag kväll och dommarlovet börjar dra sej mot sitt slut, vilket är både tråkigt, roligt & lite nervöst. Jag ska ju börja en ny skola, det är ju lite pirrigt och sedan vill man ju att det ska bli kul att börja på en ny skola som man valt ämne och språk själv och testa den skolan (för man får byta om man inte trivs).

Idag fick jag och lillebror en överraskining. Mamma och pappa lurade nämligen iväg oss till Kristanstad. Det var väl mysigt. Mamma och jag på stan själva, sen gick vi allihopa och lite blandat. Men jag ska spara rätt mycket pengar nu tills jag fyller år (fyller ju år i september, längtarlängtarlängtar) och då ska jag önska mej en finare gitarr, pengar & digitalkamera. Det är det jag vill ha helt enkelt. För pengarna ska jag sedan köpa mej ett par Cheap Monday (om jag hittar några snygga) och en hel del andra kläder, något nytt smink på Make Up Store och små väskor på secon hand. Så det ser jag fram emot. Men jag vet dock inte med vilken. Det kan ju inte heller vara i denna staden, då vi knappt inte har några affärer alls i Karlshamn. Så Det får väl bli Kristianstad eller någonting då, kan jag tro!

I alla fall... Kristianstad idag blev rätt lyckat. Men jag köpte ju trots allt typ ingenting knappt. Endast två saker, vilket är rekord för att vara Frida Lindberg. Haha! Det vet nog alla som känner mej ;D (?)

Här kommer dagens inköp:



Eyemakeup: Nivea - 35:- NÅN SOM HAR TESTAT DEN? - ÄR DEN BRA?
Nagelfil: MakeUpStor - 30:-

Det blev alltså väldigt lätt shopping idag.

Och tack för alla kommentarer jag fått om bilderna jag har tagit. Blev riktigt glad när jag läste om det och att ni deltog i min undersökning. Jätteroligt! :) Fortsätt så!

Just det ja, mitt armband kom idag. Kul! (: Jag fick ingen bra bild på det idag, så jag får visa det imorgon istället. Hoppas att det är okej.

Nu ska jag blogga vidare. Ha det så bra & puss på er!

Bilderna från igår









Jag blev inte så nöjd som jag hade velat bli. Men det var dem bilderna jag tog i alla fall. Eller vad tycker ni?

Jag ska ut någon dag och fota med en kompis hade jag tänkt. Både att jag och kompisen skulle vara modeller då alltså!(Nån som är intresserad?)

Tjänar ni pengar på era bloggar?


Jag tänkte göra en undersökning här på bloggen.
Det är mycket enkelt.. Läs själva:

Det enda ni behöver göra är att skriva genom en kommentar om ni tjänar pengar på er blogg eller inte. Senare så kommer jag skriva hur många av si och så många gör det.
Ni har fram tills på fredag klockan 12:00 på er att säga er sanning. 

Jag har själv tänkt på det flera gånger faktiskt. Och jag undrar hur många som verkligen gör det. Jag kan erkänna att jag inte gör det själv, men skulle gärna vilja. 


Nå, gör ni det eller inte? Var gärna med i undersökningen!

                                                    

Gratismakeup.se


Jag är medlem på gratismakeup.se och det kan du också bli. Där får man presentkort på KICKS när du samlat in 400 poäng (150:- om du samlat in 400 poäng) eller 600 poäng (250:- om du samlat in 600 poäng) Om du klickar här så får både du och jag poäng när du registrerar dej. Du får 50 poäng och jag får 2 samlingspoäng och 10 tävlingspoäng.
Och 50 poäng är en bra bit på vägen.

Så bli medlem, och jag lovar, det funkar!


Dagens outfit 6/8


Hej alla glada!

Förlåt
för dåligt uppdatering, men vårt bredband blev jättekonstigt igår kväll. Funkade bara var 5:e minut, så det var inte så stor mening att blogga. Det tar ju mer än 5 minuter att lägga in en massa bilder i inlägget och sedan skriva lite till bilderna och sånt också. Men bilderna som jag tog igår ska jag lägga upp sedan, jag lovar!

Nu tänkte jag lägga in dagens outfit som mamma och jag var ute och fotade nyss.





Tubtopp: Vero Moda
Jeans: Cheap Monday
Kofta: Vero Moda
Tygskor: H&M
Väska: Vero Moda
Armband: Östersjöfestivalen
Armband: Gjort själv
Snoddar: Glitter

Nu ska jag gå ut och hjälpa pappa med häcken. Han klipper och jag krattar. Bra team, javisst!

Vi hörs lite senare.
Och tills senare; Ha det så bra! (=

Jag har klickat hem ett armband


Jag klickade hem detta supersöta armandet i förrgår hos Sannorna! Otroligt trevliga tjejer kan jag säga.



Dem var/är snabba på att svara på frågor m.m. Alltså jättebra att beställa utav dem tycker jag.
Här är en snabblänk till deras smycken!

Och gissa vad armbandet kostar? Jo, 30:- + 10:- i frakt. Så himlans sjukt billigt.
Och jag kan bara inte motstå att ha ett sånt på min arm. Vem vet, det kanse blir fler någon gång?
Kommer självklart att lägga upp bilder på det när det kommer hem i brevlådan till mej! (=

Nu ska jag fota!


Nu blev jag riktigt fotosugen. Ska ut och fota nu direkt hade jag tänkt.


En av bilderna jag tog senast jag fotade inomhus!

Vi ses om en stund, och då får ni även se mina bilder jag tagit (om jag får några bra alltså)!

Tisdag hela dagen


Heej allihopa!

Hoppas att ni mår bra, det gör i alla fall jag! (:
Idag ska jag bara slappa och ta det lugnt. Jag behöver det nu. Jag har ju haft fullt chema ett tag nu ju, så kan behöva en dag där det inte är några måsten, bara viljor känner jag. Skönt!

Jag har nog inte så jättemycket att skriva mer nu. Men jag hade tänktberätta att det är en diskussion på gång nu. Ska göra ett inlägg senare där ni får skriva förslag. Hoppas att det kommer många, ska ni veta!

Nej, nu ska jag ta och fixa lite med olika saker. Vi hörs senare.
Puss & kram på er!



(jag slänger in en bild på mej för att det inte ska se lika livlöst ut)

Veckans idol


Idag är det måndag, och det betyder veckans idol!

Veckans idol är:......



Alicia Keys!

Jag bara älskar hennes röst och hennes låtar. Just nu sitter jag och lyssnar på henne hela tiden. Mamma blir riktigt tokig på mej när jag spelar samma låtar om och om igen i en kvart på hög voly så att det hörs i huset. Haha, stackars min familj!

Tyvärr så funkar det inte att kopiera en video med Alicia från Youtube just nu. Men jag kan skriva vilken låt jag skulle lagt in om det skulle funkat: No one! Den är jättebra, så jag tycker att ni ska ta och lyssna på den!

Vad tycker ni om Alicia Keys?

En danmark tripp + dagens inköp



Hej bloggen!

Ni har inte blåst iväg, va? Hoppas inte det.
För gud, vad det blåser idag. Det är otroligt mycket blåst ute. Usch, tråkigt. Man blir så slö och seg när det är sånt väder, i alla fall jag.
Som sagt så var ju jag i Danmark med pappa idag, och så blev det. Vi steg upp vid sex och gjorde oss i ordning, packade maten m.m. och satte oss i bilen och körde iväg. Vi åkte då till Danmark med en färja (det gör väl alla, I think?!) och var tillbaka i Sverige igen vid två tror jag att den var. Sedan körde vi till Väla för att shoppa och äta lite. Jag åt en fransk hotdog (första gången faktiskt) på IKEA och pappa tog någon korv. Gud vad billigt det är där alltså, sjukt overkligt billigt kan jag tala om! Sedan så gick vi för oss själva, pappa och jag. Och så gick jag ju då i de affärerna som jag tycker om (dvs H&M, GinaTricot, BikBok, Cubus m.m.). Sedan så gick jag och pappa tillsammans i Väla en stund och köpte lite nötter och andra nyttiga saker till henne, sedan gick vi in till IKEA igen och köpte oss en varsin mjukglass, också sjukt billigt (igen!!)! Efter det var det dax att åka till nästa köpcenter (dock inte på över 100 butiker, men ändå några) och där gick vi tillsammans och tittade lite. Sedan körde vi till Väla igen för pappa skulle köpa en leksak till lillebror i leksaksaffären. Och efter det så körde vi hemåt, men så stannade vi vid en affär där det är både nya och begagnade saker där köpte jag lite saker till mitt rum. Där var det också sjukt billigt, kan jag tala om!
Och nu när vi är hemma igen
(vi kom hem vid kvart i åtta) så är jag bara så himla trött. Jag somnade flera gånger i bilen både på vägen dit och hem.

Nu tänkte jag dela med mej utav dagens inköp och lite bilder på lillebror när han fick paketet;...



Köpte lite lakrits på båten när vi skulle över till Danmark. Jag fick sånt sötsug!


En bild jag tog ut genom rutan när jag satt på båten på väg till Danmark.

Dagens inköp:


 

Ljuslykta: Okänd affär 16:-
Dekorationssand: Okänd affär 7,50:-
Doftljus: Okänd affär 10:-
Foundationsvamp: H&M 19,50:-
Lipgloss: H&M 24,50:-
Nagellack: H&M 29,50:-
Svarta & vita trosor: GinaTricot nu 19:- förut 79:-
Blommiga trosor: Lindex nu 14,45:- förut 49,50:-
Lila trosor m. guld: Lindex nu 9,75:- förut 69,50:-
Svarta & gröna trosor: Lindex nu 9,75:- förut 45:-
Hårband: GinaTricot nu 15:- förut 49:-
Randiga trosor: nu 14,75:- förut 49,50:-
Rosa trosor m. spets: GinaTricot nu 19:- förut 49:-

Nå, vad tycker ni om dagens inköp? Själv är jag verkligen jättenöjd. Jag behövde verkligen nya trosor, och nu har jag ju sex par till. Räcker för ett tag i alla fall. Superbra att handla på rean och sånt nu ju!

 Bilder på lillebror när han fick paket (han hade precis ätit en klubba som färgar av sej när vi kom hem)
  
 

Visst är han bara för söt, min lillebror?
I Love him!

Nyslingade Frida!



Hej bloggen!

Gissa vem som sitter vid datorn just nu och skiner som solen i Karlstá? *trummor* - Jo, Frida Lindberg! Den nyslingade Frida (eller ja, jag slingade ju det idag, men inte nyss, hehe)! Jag blev väldigt nöjd.
Men tyvärr så fick jag inga bra bilder. Dem syns nämligen inte så bra på fotona. Men jag fick en någorlunda bra bild som jag tänkte lägga ut (dock fick jag kladda lite, vilket ni kommer att se)....


Nå, vad tycker ni? :)

Själv är jag nöjd. Och jag träffade Julia nu på kvällen, och hon tyckte att det blev väldigt fint. Så jag lyckades ju i alla fall! (:
När mamma hade slingat färdigt håret på mej så fixade jag mej lite snabbt för mamma och pappa hade en överraskning till mej och lillebror. Gud vad det var spännande. Och det visade sej att vara IKEA. Vi har typ inte vart där på tusen år känns det som, så det passade alldeles perfekt. Jag hittade självklart en himla massa saker som man bara ville köpa. Men plånboken räcker inte till riktigt. Men jag fick i alla fall en handkräm och några meter superhäftigt tyg som mamma och jag kanske ska göra till en tavla som vi sedan hänger på min gråa fondvägg. Låter snygg, va? (; Ska försöka att visa tyget i morgon.

Imorgon kommer det bli väldigt glest med uppdateringar (just like today), för imorgon ska pappa och jag nämligen till Danmark igen. Jag vet att det inte var längesedan, men jag är så snäll och följer med min snälla pappa dit. Om jag har tur så kanske vi kan köra inom Väla i morgon också, hihi! (:

Nej, jag ska upp tidigt i morgon, så det börjar bli dax för sängen.
Älskar er! :D

Frida goes glad!



Hej bloggen!

Idag är jag glad som bara den. Och vet ni varför? - Jo, mamma ska nämligen slinga håret på mej idag. Och det är jag jätteglad över. Det har jag ju väntat på ett tag nu, så det passar perfekt.
Slingorna kommer att bil väldigt smala, men jag undrar nästan om det inte kommer att bli som på Hannah Montana, kanske? Fast inte så tjocka. Hm, svårt detdär...


Hannah Montana, som sagt!

Åh, det är lite pirrigt i magen. Jag inte vet ju inte om det passar på mej. Men jag har vart rätt blond innan. Lite mörkblond och det passade jag ju i . Men det var utav solen, och det var blandannat förra sommaren (mitt hår blektes av solen väldigt lätt då).
Men självklart så kommer jag att ta kort på mej när det är färdigt. :)

Nå, några fler planer för idag? - Nej! Inte en enda faktiskt.
Så vi får se vad som händer.

Önska mej lycka till mina kära läsare!
Puss&kram på er!

Dagens outfit's



Idag blev det två dagens outfit. En till shoppingen och en till kvällen. Här kommer dem:

Outfit 1...


 

Tee: GinaTricot
Kofta: VeroModa
Jeans: H&M
Halsband: Glitter
Strumpor: Lindex
Hårklämma: Glitter

Outfit 2...




Tubklänning: VeroModa (dagens inköp)
Leggings: Emmashoppen
Halsband: Glitter
Kofta: Vero Moda

Nå, vad tycker ni om dagens outfit's? Själv älskar jag dem. Väldigt sköna, och snygga tycker jag! (:

Puss & kram på er!

Frida leker fotograf



Idag fick jag för mej att leka fotograf. Jag tycker att alla andra tar så himla fina bilder. Som den här, den här & den här tjejen. Jag bara älskar att titta på foton där det är andra som har tagit, och jag blir lite avis faktiskt. Så idag tog jag min digitalkamera (som endast är på 4,0 megapixels, men ändå räcker för mej för tillfället) och tog en del kort. Tänkte att jag lägger upp dem hör på bloggen så får ni säga vad ni tycker....











Nå, vad tycker ni?
Som ni kansker ser så var temat; rosa!
Och när jag tänker efter så har jag rätt mycket rosa saker.. Hehe.. Blir kanske lätt så när man är tjej!? Vad vet jag..

Shoppingdag & dagens inköp



Hej bloggen!

Idag har det vart en shoppingdag, vilket ni kanske förstår när mormor är med. Hehe. Hon är för snäll hon. (=
Jag hoppade på bussen klockan tio över nio och där satt mormor på bussen och väntade på mej. Sedan när vi kom in till stan så gick vi till Cityhuset (dem öppnar tidigare än de andra affärerna) och handlade lite och sedan gick vi till flaggen/Ica och köpte en varsin kaka. Sedan blev det shopping för hela slanten.
Sedan kom morfar och hämtade oss på torget vid tvåtiden och då körde vi till CityGross och handlade lite. Där köpte jag ett nummer av CHIC. Sedan var det time för hemfärd och då målade jag naglarna. Jag skulle göra fransk manikyr. Den ser väldigt fin ut på långt håll, men inte på nära håll kan jag meddela. Jag är inte alls bra på det.
Efter ett tag så körde jag och familjen till Harrys och tog oss en varsin dricka och satt där och bara njöt av livet. Riktigt mysigt nere vid vattnet. Sedan blev det CityGross för mej igen, fast denna gången med familjen. När vi kom hem så städade jag rummet och satte på datornoch kollade igenom alla 18 bloggar som jag följer här på nätet. Riktigt roligt, men lite jobbigt att sitta och läsa igenom 18 hela bloggar. Hehe....
Efter en stund (när jag precis hade hunnit klart), så blev det mat-time. Och nu sitter jag här efter maten, mätt och belåten.
Och nu tänkte jag lägga in dagens inköp. Här kommer dem:

   
 


Tubtopp: Vero Moda 129,95:-
Stickad kofta: Vero Moda 159,95:-
Tee: Lindex nu 39,50:- förut 149:-
Tidning: CHIC/CityGross 25:-
Blomma: Hemtex nu 14,50 förut 29:-
Coverstick: Cityhuset/Paris Memories 30:-
Showergel: Parelle/Roger&Galliet nu 30:- förut 109:-

Vad tycker ni om dagens inköp? Själv är jag jättenöjd.

Puss & många kramar!

/ Frida

Titta på film i sängen och ny klocka



Hejhej bloggen!

Dagen idag har vart bra. Jag har vart en himla massa med lillebror och suttit vid datorn. Det är nog det jag har gjort i stortsätt.
Jag och resten av familjen var i Asarums lampaffär för att titta på två lampor till lillebror. Och det hittade vi. Men så hittade jag även en väggklocka som jag letat efter så länge. Så jag fick den av mamma och pappa. Himla häftig tycker jag att den var.
Som sagt, en riktigt dag med lillebror blev det idag. En himla massa lek, musik och skratt. Ja, en perfekt dag, helt enkelt. Jätteroligt har det vart.


Klockan som jag fick idag.

Den var väldigt billig faktiskt. Endast 98:- och det var inte på rea. Så det var ett riktigt klipp.


Nu hade jag tänkt att bädda ner mej i sängen och slå på en film. Jag vet inte om jag kommer att titta på hela, tror inte det. Jag ska ju upp tidigt i morgon för mormor och jag ska ju till stan. Roligt! Hoppas att det blir en hel del shopping. Behöver ett nytt coverstick blandannat.
Så detta blir dagens sista inlägg. Får se om jag hinner att lägga in dagens outfit imorgon innan jag sticker. Får  hoppas på det va?!

Puss & kram på er och sov så sött så hörs vi imorgon igen! =)

Chinos, hiss eller diss?



image1221

Ett par uppvikta chinos värkar vara en riktig trend. Och jag tycker att det är supersnyggt om man bara sätter till rätt överdel, skor och accessoarer. Men frågan är om jag passar i det!? Är jag för smal för ett par chinos, tror ni? Jaja, vi får se. Ska väl testa några om jag hittar det när mormor och jag ska till stan i morgon och shoppa. För dem verkar vara himla snygga annars. :)

Nå, till ämnet... Tycker ni att chinos är hiss eller diss?
Själv tycker jag ju då hiss om man sätter till rätt skor, överdel och accessoarer, som jag nämnde innan!

Chinosen till vänster är från GinaTricot och de till höger är från Rules by Mary.

Dagens outfit



Jag tänkte att jag ska lägga in dagens outfit varje dag nu. Vilket jag inte gjort på länge. Men hoppas att det ska hålla denna gången. Så vi får se. 

OBS! Bara så att ni vet, så är det en helt ofixad Frida idag. För mamma kanske ska göra slingorna på mej ikväll och då ska jag ju inte ha en massa mousse och spray i håret. Det är ju inte bra.




  

Linne: Lindex
Halsband: Glitter
Shorts/avklippta jeans: H&M
Armband: Gjort själv
Armband: Östersjöfestivalen
Tofts i håret: Glitter
Hårspänne i luggen: Glitter

Vad tycker ni om dagens outfit? (=

Jag testade med att ta korten på ett annorlunda sätt idag. Detta kanske är lite bättre?! Vad vet jag. Kommentera gärna vad ni tycker om det också! (:

Illustration?





Är det någon som kan svar på dessa frågor om illustration?:

1. Hur får man tag i programmet illustration för att kunna göra det?
2. Vet ni om det kostar pengar?
3. Finnst det så att man kan testa det någonstans?
4. Är det svårt?

Jag är väldigt tacksam för svar, för jag har nämligen alltid velat göra illustration-bilder. I love it!

Tack på förhand! =)

Jag är med och tävlar





Jag är med och tävlar om denna kameran hos Pixie!
Klicka här för att tävla du också.

Lycka till!

IP-adress?



Någonting som jag länge har undrat är dethär med IP-adress.

Vad är det?
Är det så att man kan kolla upp vem det är som har skrivit en anonym kommentar?
Får man fram gatuadress, namn eller vad?
Och hur gör man detta?


Har alltid undrat, och jag har väldigt många kommentarer som är anonyma och taskiga som jag vill ha reda på vem som har skrivit.


Väldigt tacksam för hjälp!

Vilken hårfärg passa Lindsay?





Tycker ni att Lindsay Lohan passar bäst i blont, brunt eller röd-brunt hår?
Själv tycker jag brunt (brunett alltså). För när hon var blond så hade hon mörka ögonbryn och blont hår. Inte den finaste blandningen precis. Eller? Sedan röd-brunt var med fint, men brunt var ändå finast tycker jag.

Säg nu vad ni tycker!

Jessica "Min pojkvän slog mej"



Sångerskan Jessica Simpson avslöjar i en intervju med modemagasinet Elle att hon blivit slagen av en före detta pojkvän i ett tidigare förhållande.  

- Jag vill helst inte prata om det, men jag har definitivt upplevt hur det är att bli misshandlad i ett förhållande, säger Jessica.  

Vem den våldsamme pojkvännen är vill stjärnan inte nämna men hon sjunger om misshandeln i låten "Remember That" som finns med på nya skivan "Do You Know".  

Det är inte första gången som Jessica avslöjar hemskheter från sitt förflutna. Nyligen berättade sångerskan att hon blev mobbad i skolan, och mobbarna gick till och med så långt att de attackerade hennes hem.  

- Jag gick genom korridoren och hörde hur folk pratade bakom min rygg. Några av dem kastade toalettpapper och ägg på huset där jag bodde.

( text av: Henrik Holm )
( foto av: Stella Pictures )


RSS 2.0