Hallo



Hello allihopa!
Jag har suttit vid datorn en stund nu. Jag har pluggat rätt mycket också. Snart ska jag städa rummet och sedan ska jag träna. Efter träningen ska jag hem och äta efter att jag ätit kanske det blir en liten stund till vid datorn och efter det är det dax att duscha och sedan ska jag läsa och efter det är det sovdax. Jag är rätt trött idag. Och förkyld och snorig. :( Usch, ja. Jag hatar att vara förkyld. Fast jag har ingen feber så jag går i skolan ändå. Nu ska jag uppdatera min bilddagbok. Ni har väl inte glömt vad jag heter:      jessicaaerbest  .... Eftersom att hon är det!  :)

CIAO!

Förlåt


Asså förlåt för att jag inte bloggade i går. Men det var stressigt hela dagen i går. Jag var tvungen till och plugga en del. Och sedan hade jag ju gitarren i karlshamn med. Det var kul däär.
Min kamera på mobilen är typ rätt konstig nu. Det är nog damm i den eller nåt har pappa sagt. För det är så brusiga bilder på mobilen nu. Och jag menar jag fick den i somras, så den borde hålla längre.

Efter skolan i dag kom Frida älskling hem till mej (: Sedan pluggade vi i två hela timmar. Lite segt, men trevligt. Vi har inte gjort det pålänge tillsammans nu. Sedan innan fem stack vi till juniorerna. Och sedan när jag kom hem åt jag och sedan duschade jag efter det. Sedan nu sitter jag här! Ska snart läsa och sedan sova.

Ciao!

GRATTIS!

GRATTIS JULIA ÄLSKLING SOM FYLLER 13 ÅR IDAG!

ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år. ja vist ska hon leva, ja vist ska hon leva, ja vist ska hon leva ut i hundrade år! dadadamdamdamdaaaaaaaaaaaaah! WIHO!
grattulera henne!


Skola igen



Skola idag. - Jag vet inte vad jag tyckte om det. Det var värken roligt eller tråkigt.
Jag fick cykla hem på morgonen för att hämta halstabletter. Jag har grymt ont i halsen och huvudet. Så jag tog nyss en alvedon. Så det börjar släppa nu.
Jag ska plugga massor denna veckan. Vi har rättså svåra verbglosor som är tre och tre denna veckan. Det är femton olika fast eftersom dem är tre och tre så blir det 45 stycken. Sedan har vi en mattestencil i procent. Sedan inget mer. Men det blir ändå en del av det. Det är rätt jobbigt att öva på dem. Men det får gå. Jag ska plugga på dem nu en stund.
Andra avenyn i kväll sedan då....
Ciao!

God natt



Nu säger jag godnatt för i kväll!

Det jag fick igår



Detta fick jag igår:


image117
Linnet är från Jansens. Fick två stycken. Ett likadant fast i brunt med.

image118
Byxorna är från Karloskar & Kristina.

image119
Superlånga benvärmare från Vero Moda.  Dock fick jag inte med hela på bilden.

image120
Kofta med katter på från Vero Moda

image121
Randigt linne från JC. Alltså det hade mamma köpt i XS och sedan ett annat i S. Hon tänkte att jag skulle få dett ai XS då och det fick jag i dag i stället för i går. Hon glömde det igår lixom. Så jag räknar med detta också. Hon hade köpt det på rean för typ 50:-

image122
Ringen fick jag med i går. Jag glömde bort den bara för att jag hade lagt den i jackfickan för tillfället när jag bloggade om vad jag fick igår. Jag och mormor hittade den på 34:an , faktiskt. Den kostade bara 30:- (: Tycker den är supersöt och rätt stor. ^

Popcornen är slut



Nu är alla popcornen slut! De ligger i våra magar nu. Haha. Nu ska jag fixa alla bilder som jag tagit i dag. Lägg in dem på bilddagboken och sedan lägga in några här på min blogg. Så dem kommer om några minuter.
Om ni undrar var det är för bilder så kan jag säga att det är sakerna som jag fick i går. Wiho!
Jag tror jag redan har planerat vad jag ska ha i morgon. (:

POPCORN



Nu har min lillebror väntat hela dagen på att få äta popcorn.
 Dem blev precis klara alldeles nyss. Mums! Jag har inte ätit det på gud vet när. Nu ska vi mysa framför tv:n. Lillebror, mamma och jag. Medans pappa få ta hand om disken efter maten^. 
 

Söndags mys



Söndagar är nästan allatid mysiga. Jag sölade mej i morse och segade som bara den. Till slut var jag klar med allting som jag måste göra. Dvs typ att äta frukost, klä på mej någorlunda kläder, ge kaninen mat och massa sånt. Efter det satte jag mej vid datorn och chattade med Frida. Då bestämde vi att vi skulle va när jag hade vart ute och gått med familjen en runda. Det gjorde vi. Vi cyklade upp till byn så jag kunde köpa den nya FRIDA tidningen. Stor intervju med E.M.D... hehe. Ska läsa den i kväll sedan, tror jag. Jaja, efter det cyklade vi hem till mej. Så lekte vi lite med lillebroden min. Ja okej då, inte lekte. Men jag hade köpt godis till honom och så åt han det och kastade godispapper på min tidning. Haha, busungen där. Efter en stund skulle Frida hem och äta. Men nu kom hon igen. Wiho! Så nu ska vi nog hitta på någonting kul. Bloggar lite till sedan. Ikväll är det ju andra avenyn med. Wiho!

Ciaooooo!

God natt



Nu ska jag lägga in tvätt som jag har vik i dag i alla gaderoberna här i huset. Efter det ska ja göra mej i ordning och sedan ska jag läsa en stund. Efter det är det dax att sova. Så jag säger godnatt nu!
Godnatt, sov gott!

Stan idag


Hejsan!

Idag har jag vart på stan med mormor. Med mej hem idag så hade jag:

♥  Grön kofta med hög hals och fickor på magen med svarta katter på från VeroModa 199,95:-
♥  Svarta benvärmare från Vero Moda 89,95:-
♥  Mörkgrönt linne från Jansens 24,75:- (på rea)
♥  Brunt linne från Jansens 24,75:- (på rea)
♥  Jeans från Vila / Karloskar & Kristina 199,95:-
♥  Ett par röda, ett par gråa, ett par beiga hårspännen från Kappahl 5:- (på rea)
  Två presenter till Julia. En från glitter och en från wedins.

Man kan tro att jeansen var på rea. Fast det var dem inte. Dem var superfina och sitter lagom tajt.
Jag och mormor hade jättemysigt i dag. Vi åt jättegott och så! :)

Nu sitter jag och tittar på två ägg i högklackat - året efter. Den är rätt rolig. Fast är inte riktigt på humor humör i dag så jag skrattar inte så mycket.
Kolla dagens outfit här nedan!

Dagens oufit

Dagens oufit som jag hade på stan idag ser ut såhär:

image116

♥  Röd t-shirt från 365 sunshine/MQ
♥  Rutig skjorta från Esprit/MQ
♥  Röd kofta med huva och dragkedja från H&M
♥  Jeans från Only/Vero Moda

Ursäkta för dålig kvalité. ;(

Godnatt



Nu säger jag godnatt!
Jag ska lägga mej i sängen med en massa tända ljus nu och läsa ett väldigt bra tag. Efter det så ska jag sova. Så jag säger godnatt nu!
Godnatt, sov gott allihopa!

Let's Dance


Nu sitter jag i stora rummet och kollar på Let's Dance! Gud vad Danny var bra idag! Trots att han stukade foten förra veckan så gjorde han ju dansen galant i dag tycker jag. Så jag håller tummarna på att han sitter säkert i kväll!

Bloggar mer sedan! Ha det bra så länge. Ciao!

Läsmonster

Jag har blivit ett riktigt läsmonster! Jag ska nu gå in på mitt rum och läsa en massa. Jag ska försöka läsa ut min bok som heter: den mystiska ön. Jag har bara 40 sidor kvar i den, kanske. Sedan ska jag läsa FRIDA tidningen jag köpte för typ en vecka sedan. Jag ska köpa den nya antingen i dag eller i morgon.
Så jag bloggar mer sedan! Ha det så bra. Ciao!

Ops och förlåt

Jag har haft dataförbud i går och i förgår. Tyvärr. Fast jag hade inte direkt tid för datorn i alla fall.
Idag har jag vart i skolan. Det gick bra. Fick en hel del avklarat.
Nu lyssnar jag på musik och nu ska jag fixa min bilddagbok. Jag bloggar om en stund igen.

Ciao!


Hemma


Nu är jag hemma och har precis kollat på dagens avsnitt utav andra avenyn. Det var bra idag. Fast jag missade fem minuter från början av det. Jag var ju på österslätt. Det var rätt trevligt. Man fick information om alla olika skorna fast mest om österslätt. Det var bra! Jag ska ju gå där.
Nu ska jag duscha och sedan läsa. Efter det ska jag läsa i min bok. Mys.

Ha det bra allihopa! God natt, säger jag nu (;

Gitarr



Nu ska jag snart åka till musik skolan i karlshamn och spela gitarr som vanligt. Sedan ska vi direkt till österslätt, mamma, pappa och jag. Så jag är lite stressad jag ska lixom platta håret och byta om och fixa till mej i ansiktet. Jag ser förjävlig ut rent ut sagt.
Ha det så bra allihopa! Pusshej!

Plugget igen


Ja, nu var det plugget igen! Upp tidigt som vanligt cykla till skolan. I dag hade jag sällskap med Frida och Julia till skolan. I skolan hade jag det rätt kul i dag , faktiskt. Kolla lite bilder från dagen på min billdagbok: jessicaaerbest . Sedan hade jag sällskap med samma trevliga personer hem. När jag kom hem åt jag middag. Sedan pluggade jag lite. Efter det gjorde jag ett kollage utav kläder som jag klippte ut ur en gammal H&M katalog. Mys pys . Lillebror hjälpte till lite. Sedan efter det så åkte hela familjen och handlade på city gross och ica. Sedan när jag kom hem så satte jag mej lite vid datorn, städade och åt middag. Nu sitter jag här och bloggar lite. Jag ska snart kolla på andra avenyn. Det är bra! 
Denna veckan hade vi lite mer läxor. Det är en del men inte allt för mycket. Vi har glosor, unit 19 i textbook, nordamerikaresan till USA om man inte var klar med den och sedan en matte stencil och engelska glosor.
Nu ska jag kolla på andra avenyn! Ha det bra allihopa! Ciao!

Sov gott



Nu ska jag borra ner mej i sängen nyduschad och med en massa tända ljus. Jag ska läsa en bra stund innan jag ska sova sedan. Det gäller ju att vara på hugget i morgon när vi får fler läxor och det gäller att var utvilad och så. Så nu säger jag : sov gott alla blogger'z! Hoppas att ni också kommer ha det mysigt innan ni ska somna er in i nattsömnen .... ♥

Förlåt


Ni för förlåta mej för att jag har vart dålig på att blogga.
Det blev inget sova över hos Julia i fredes. Jag var så ledsen över mamma så jag klarade inte av det. Tyvärr. Men vi åt pizza tillsammans i alla fall. Sedan lite senare så följde jag med Frida ner till tevernan för hon skulle äta där. Jag tog bara ett glas vatten.
På lördagen åkte jag in till stan med mamma, Frida och Julia - alla tre älsklingarna. Vi körde mamma i rullstolen. Med mej hem fick jag:
♥  Rutig skjorta från MQ / Esprit nu 149:- tidigare 349:-
♥  Röd t-shirt från MQ nu 69:- tidigare 149:-
♥  Svart trosor från Vero Moda 49,50:-
♥  Gråa trosor från Vero Moda 49,50:-
♥  Blåa, svarta och silvriga trosor från Lindex runt 7:- tror jag
♥  Dove lip care från Lindex 32,50:-

Jag tror det var allt. Vi fikade på flaggen med. Det var mys.
Sedan sov Frida hos mej igår. Mys! Vi kollade på film och hade trevligt. Sedan läste vi en stund innan vi skulle sova och hade massa tända ljus på mitt rum.
Sedan idag har jag vart med Julia och Frida. Frida är här nu fast Julia stack för en stund sedan. Jag har också vart på Coop Forum med hela familjen och handlat.

Det var nog allt! Ha det bra! Bloggar kanske mer sedan!

Sleep over


Hejsan allihopa!
Mamma är inne på sjukhuset i gen. Hon är dålig.
Jag ska nu gå och packa ihop lite saker som jag behöver och sedan ska jag duscha. Efter det ska jag ringa till Julia så hon typ kan möta mej och sedan ska jag sova över hos henne inatt. Kul. Första gången, faktiskt. Vi ska käka pizza. (: Mys. Och så kanske vi skulle köpa godis och jag tror att vi ska kolla på let'z dance eller hur det nu stavas. 
Vi får se om jag bloggar någonting hos henne!

Ha det bra! CIAO!

Torsdag


Hejsan!
Idag blir det rätt dåligt med bloggande också, tyvärr. Men i morgon och i helgen får det bli lite mer.
Idag har jag vart i skolan. Det gick bra. Sedan så var jag på tevernan med Fanny och Venera efter det då. Sedan så kom Alle dit och så gick han med mej och Fanny en bit förbi Linus. Sedan kom Frida och så stack Alle. Sedan så gick Frida, Fanny och jag hem till mej. Där Fanny fick en femma jag lånat av henne och så fick hon sin väska som hon hade lagt hemma hos mej. Haha. Sedan stack Fanny och så pratade jag och Frida med mina föräldrar och lite så. Sedan följde jag Frida en bit och sedan efter det så gick jag in och fixade mej och sedan tränade jag. Gick rätt dåligt idag. Dock hade vi teori som jag inte visste om. Så har vi det nästa vecka också och sedan har vi det varannan vecka. Vi skulle ha med oss block och penna varje gång typ. Även om vi skulle få papper så vi kan skriva ner lite vad han säger oså. I alla fall så gick det hyfsat. Var inte riktigt pepp på att träna idag. Så ja, men det blev tre stycken fullträffar. Haha. Hade samma bana som Anneli idag. Sedan när jag kom hem pluggade jag och nu sitter jag här.
Imorgon är det nog sleep over med Julia. Bloggar inte mer i dag för jag ska duscha och fixa rummet, läsa och mysa nu!

Ha de bra . ciao!

Läsa tv sova


Jag har precis pluggat med mamma och duschat. Jag ska nu läsa lite och sedan kommer pappa hem och då ska vi kolla lite på tv tillsammans för en gångs skull. Mamma skulle npg också titta lite. Hoppas jag i alla fall. Sedan ska jag sova.
Vi var ju på bibblan i dag i skolan och jag lånade självklart nya böcker som jag hoppas är bra.
Jag bloggar självklart i morgon! Fast kanske inte direkt mycket.

God nat och ha så kul ikväll! ;]

Juniorerna


Hejsan!
Jag ska sticka till juniorerna nu. Det har tydligen börjat en timme tidigare nu. Vet inte varför. Skolan gick bra idag och nu är jag med Julia. Vi ska möta Frida och sådära nu. Jag och Julia har pluggat en del och så nu lixom. Så hon kunde nästan alla sina 111 glosor eller vad det var hon hade. Mendans jag bara hade 10 stycken. ^ Haha.
Bloggar nog sedan när jag kommer hem.
Pusshej allihopa!

Tisdag


Hellojsan!
Det får bli lite kortfattat om dagen här nu för jag ska snart gå och läsa nu.
Först var det skola till tjugo över två. Som alla andra tisdagar. Och efter skolan så pluggade jag och åt och snackade med mamma, kollade på TV och tog det lugnt. Spelade gitarr gjorde jag med. För mamma då. Sedan kom mormor och morfar och hämtade mej. Dem körde mej till gitarren istan. Det började ju idag. Det var rätt kul att komma tillbaka. Vi fick två låtar. Fast vi hann bara spela den ena och den var rätt svår. Faktiskt. Efter det kom mamma, pappa och lilebror och hämtade mej där. Så körde vi och hämtade pizza. Wiho! Tog en båten idag. Den är supergod. Fick lite över som jag kan ha när jag kommer hem från skolan imorgon. Sedan efter det gick jag och duschade och kollade på andra avenyn efter det. Som du väl var det idag! Haha. Det var bra idag. Men nu har jag ont i händerna så nu ska jag vila mej i sängen samtidigt som jag läser med tända ljus och så som jag brukar. Efter det är det sovtajm!
Förlåt för dålig bloggning idag! Men får se om det blir lite bättre i morn!

CIAO - allihopa!

TV

Just nu sitter jag och kollar på Zack och Codys ljuva hotelliv på Disney Channel. Det är rätt bra, faktiskt. Sedan om en stund ska jag ta och börja göra mej i  ordning och bädda ner mej i sängen och läsa i min bok som jag har tipsat om här i inlägget här nedan.
Så jag säger godnatt nu för jag kommer inte hinna blogga mer innan, vad jag vet!
Ciao, hoppas ni är nöjda med dagens bloggande! God natt! Och trevlig fortsatt kväll på den som är kvar. (;

Expert på att rodna

Nu ska jag boktipsa om en superbra bok. " Expert på att rodna" Jag skriver av från baksidan för när jag skriver själv om vad den handlar om så blir det så mycket. Såhär ser den ut:
Och såhär står det på baksidan:
När hennes mamma flyttar ihop med sin nya kärlek måste Natalie följa med - ut på landet till en ny skola, med nya gäng som inet alls är som hennes gamla. På köpet får hon en ny "bror". Jerker är spännande och snygg. Natalie dras in i hans trollkrets. Hon märker hur känslorna sjuder i henne. Är hon kär? Är det såhär det ska vara?

Den är jättebra. Det är 306 sidor och jag är på sidan 75. Så jag har en bit kvar.

Dagens vill ha

Jag ska försöka leta upp kläder som är mer moderna i färgerna tills nästa gång jag gör en bild. Dvs dessa färger bland annat: rött, gult, grönt, blått och sådana färger!
Såhär blev dagens vill ha bild:
image115
*  Huvtröja med knappar och ficka på magen från Stadium
*  Svart topp från H&M
*  Blåa jeans från Miss Sixty


Nej



Det är inget avsnitt utav Andra Avenyn idag.
image114
Buuuuh! Fast i och för sej så kanske det inte gör så mycket. Då kanske jag får mer tid åt att göra en "dagens vill ha" - bild. Wiho! Så får det bli! Ska börja med den på en gång.

Plugga


Hejsan!
Nu ska jag berätta lite kort om dagen. Och sedan efter det ska jag ta och plugga lite granna innan vi ska äta här i huset. Följande dag gick till ungefär såhär:
Först steg jag ju upp tidigt som vanligt och sedan gjorde jag mej  i ordning och cyklade till mina kära vänner:Julia, Frida, Hanna, Isabelle & Richard. Sedan så cyklade Frida, Hanna, Isabelle och Richard i förväg till skolan för Julia var lite sen. Men i alla fall så kom hon sedan. Det var bara några minuter efter att de stuckigt. Så jag frös inte så mycket, direkt. Efter det när vi kom till skolan hade vi först läxutdelning och helgprat som är så segt. Sedan bytte vi platser. Innan satt jag brevid Kajsa till vänster i andra raden. Nu sitter jag brevid Sandra längst bak i mitten. Jag ser rätt bra där faktiskt. I med jag har blivit så lång nu, säger alla. Sedan efter det hade vi matte. Efter det hade vi morgonrasten på tjugo minuter då var jag ju självklart med Frida och Julia. Sedan lite med Venera, Isabelle, Hanna och Richard också. Efter det så var det musik med Ida idag. Efter det var det en kvarts rast och sedan var den svenska i en hel timme. Fast sedan fick jag sms utav min gitarrlärare  om att det var gitarr idag. Shiet, jag visste inte det. Trodde man skulle få lappar hem oså. Men i alla fall så hann jag inte spela utan fick bara en kopia utav henne på en ny gitarrbok som jag ska beställa via nätet eller ringa, sa hon. Så fick jag adressen oså. Sedan gick jag upp till klassrummet och då var det tio minuter kvar och sedan var det lunch. Efter lunchen så var det dags att gå ner till nya steg på loftet. Det var bättre än att ha engelska som vi skulle haft egentligen. Sedan slutade vi tio över två idag. Det vill säga tio minuter tidigare alltså. Så hade jag sällskap med Fanny och Julia hem. Frida gick hem från skolan idag för hon var förkyld typ. Stackaren. Så när jag kom hem åt jag och gick och postade brevet inför sjuan. Jag valde: Österslättskolan (musikklass) , tyska och sedan textil. Hehe. Sedan nu ska jag plugga lite.
Bloggar mer ikväll blogger'z   -   CIAO!

Gary Jules - Mad World


Just nu lyssnar jag mycket på denna låten! Tycker den är bra men ändå seg!? Fråga inte hur. ^

Söndag



Hejsan allihopa!

Idag har jag vart med Julia och Frida älsklingarna. Jättekul. (: Sedan har jag vart och hämtat mat på donken med morfar. Målat med mormor och lillebror för han var så ledsen när mamma och pappa skulle till sjukhuset. Mamma fick åka in i dag. Dem frågade om hon ville bli inlagd men hon ville vara hemma hos oss. Mys. Sedan har jag köpt godis med. Haha. Julia hade ett löfte. Bara äta godis på lördagar och fredagar. Fast det bröt hon idag. Direkt efter hon svalt en godisbit hon fick utav mej så kom hon på det. ^ Efterkloka tjejen. Sedan så har jag inte gjort så mycket mer än att bara mysa med allihopa. Frida stack hem efter vi köpt godis och då var Julia och jag inne på mitt rum och busade med min lillebror. Haha. Så kul vi hade alltså. Vi skrattade nästan ihjäl oss alltså. Sedan kom då Julias pappa och hämtade henne. Fast hennes pappa och mina föräldrar pratade en bra stund. Så pratade jag och Julia om att sova över ihelgen. Det hade vart mysss. Sedan har jag läst en del med. Det har vart en lång dag. Jag har börjat vakna tidigt på helgerna nu sedan jag började skolan. Trots att jag är uppe till tolv oså. Så det är lite konstigt.
I morgon är det skola, igen. Fast denna veckan är det läxa. Fast jag slipper en läxa. Kartan. Haha. Jag ska lägga mer ner energi på engelskan har min lärare sagt. Även om vi inte ska ha han mer så slipper jag det i alla fall. För kartor var inte så viktigt sa han!? Jag vet inte?
Menmen ska fixa lite annat. Vi får se om jag bloggar mer sedan för jag ska ju kolla på andra avenyn, såklart.
Ha det bra!

Ny frisyr



Gud vad jag längtar tills jag ska ha min nya frisyr. Jag ska spara på mitt hår. Det ska vara någonting sådant här i längden:  Men jag kommer klippa upp det en hel del för mitt hår ser mycket tjockare ut då. Och sedan ska jag antingen klippa vanlig lugg eller ska jag ha snelugg. Vad tycker ni? Och vilket av det kan vara snyggast på mej tror ni? Skriv gärna en kommentar!

Karlshamn



Hejsan!
Jag hann inte blogga igår när jag kom hem för jag var hungrig, trött och filmsugen. Så jag åt köttbullar som pappa stekte till mej (till han också) och sedan kollade jag på Beck. Det hade precis börjat när jag slog på TV:n så jag hade tur. Sedan efter en stund gick jag och la mej. Jag var rätt trött, faktiskt.
I morse åkte jag in till stan med mamma. Sedan gick vi med mormor en stund. Sedan ringde Frida & Julia. Så gick jag med dem. För vi hade bestämt. Jag fick en ny pyjamas från JC och ett par trosor från Lindex. Så köpte jag bara lite mat själv i stan sedan för 30:-. Så jag har ju lite kvar. Sedan gick ju Frida, jag och Julia själva då ju. Sedan åkte vi med pappa hem och så körde vi hem Frida. Julia följde med mej hem eftersom hon hade glömt sin nyckel någonstans. Antingen hos mamma eller pappa. Vart visste hon inte riktigt. Så var vi hemma hos mej. Hon lånade min dator lite och så pratade vi lite och sådära. Sedan ringde Frida. Hon hade bara vart hemma och ätit så kom hon igen efter en kvart eller så. Sedan så lånade Frida min dator lite. Samtidigt som jag, Julia och lillebror pillade med mobilerna. Haha. Sedan gick lillebror typ någon annan stans i huset och så kollade vi i tidningar och läste upp för varandra i min säng. Haha. Shit vad vi skrattade. Jag ramlade ner från sängen fem gånger typ. Några gånger utav skratt och några gånger var jag bara oförsiktig. Sedan efter en halvtimmes läsande i tidningar så kom Julias pappa och hämtade henne. Sedan var Frida och jag själva en stund. Så läste vi lite till, sedan skulle hon hem och käka och så skulle jag med käka. Sedan har jag inte gjort så mycket mer än att bädda rent i lillebrors säng. Haha. Sedan nu har jag precis städat lite på mitt rum. Det låg lite kläder här och där. Så det var bäst att plocka upp det.

Hejsvejs!

Hos kusin



Hejsan!
Just nu sitter jag hos kusin och bloggar lite. Vi kom precis hit. Från mormor och morfar. Jag nämde aldrig vad han fick av mej innan. Han fick fem stycken DVD-fodral. Han brukar vilja ha det när han bränner skivor till andra. Haha. Så skulle kusin till stan på fest så hängde jag med henne hem nu när hon ska fixa sej. Så får man ju låna datorn då. :)
Så ja, bloggar sedan när jag kommer hem. Det är väl om tre kvart kan jag tänka mej.

Pusshej blogger'z!

Kalas


Nu ska jag snart åka på kalas till mormor och morfar. Kusinerna kommer dit också. Haha, fubb att dem har så nära. ;] Jag har bara en liten "klänning" på mej som är svart, vit och grå mönstrad och ett par svarta leggings, svarta benvärmare och en klocka. JAg ska nog ta på mej ett silvrigt halsband också. Hehe. Finfint!
Japps. Bloggar nog lite till sedan!
Hejsvejs!

Jag & google


Asså jag har fått en himla dille på att sitta och googla. Haha. Så här kommer åter igen några fina och roliga bilder:


Jag fattar inte vad det är hon har på huvudet? ^


Haha, coolingen .


LOL.


Aw, sööt.


Hahahaha!


Haha, rätt roligt.


Just det killar! Se och lär!


LOL ^

Haha. Det där får duga! (:


Fredag



Hejsan!
Idag var det skola. Hoppade över gymnastiken i dag för jag orkade inte det plus att jag har ju fortfarande allergi och går på medicin. Så jag hoppade som sagt över den idag. Istället han jag jobba undan en del som jag missat i onsdags. Det känndes skönt, faktiskt.
Jag slutade halv två idag. Men sedan var jag inte hemma för äns lite efter två. Varför kan jag inte säga. Sedan när jag kom hem gav jag kaninen mat och sedan satte jag på datorn och började chatta med folk. Sedan efter en stund tyckte mamma att jag skulle käka. Och då käkade vi lite tillsammans. Det var ett tag sedan, I think. Men sedan satte jag mej här i gen och skrev det där inlägget här nedan om veckans idol. Han som blev framröstad.
Sedan nu sitter jag här. Jag ska vara med Frida och kanske Julia. Sedan lite senare är det kalas hos mormor och morfar. Sedan är det väl hem och myspys framför datorn kan jag tro.

Hejsvejs! Bloggar mer sedan!

Veckans vinnare


Veckans vinnare blev Danny Saucedo!
GRATTIS!
Nästa vecka blir det två nya tillsammans med Danny. Man kan bara vinna två gånger sedan är man ute ur tävlingen. Så grattis Danny! :) Du var mest populär!



DANNY SAUCEDO ÄR VECKANS IDOL!

100 mail


Haha, orkar aldrig läsa. (;

image113

Danny leder


Just nu kan jag bara tala om att Danny är den ändå som har fått en röst. Fyra stycken faktiskt.
Rösta på  bara!

Jame Linn Spears


Jag har för mej att vissa tjejer i klassen har sagt att hon är gravid. Trots att hon bara är 16 år gammal och att hennes kille är 19 år. Någon som vet om det stämmer? Jag brukar kolla på en "serie" på nickelodeon, faktiskt som heter Zoey 101 som är på engelska fast med svensk text. Det från måndag till fredagar klockan 17:30.


Jag tycker hon är rätt söt. Fast kanske inte jätte på denna bilden. ^

Sista googlebilden



Sista googlebilden här då da:



- Jag tyckte den var lite vacker. Inte sant?

Googlar ännu en gång


Nu googlar jag igen. Fast denna gången googlar jag på: varför lämnar du mej
Första favoritbilden blev denna:


Söt :)


Påminner lite om mangateckningar, eller?


Usch ja :/ Varför är ett ord som oftast ekar i många huvud. Tror jag!?


Den lägger jag in till alla mina vänner som brukar vara med på min pres och som läser min blogg.
Tack.


Ser härligt ut, men vad har det med kategorin att göra? ;o

Ja, det får räcka för detta inlägget med bilder i alla fall. :)

Googlar igen


Nej, det blir för många inlägg på samma dag, tror jag. Så jag lägger in några bilder i samma nu.
Denna var med superfin:


Tecknad lixom.


Den var med rätt fin!?


Stilren.


Var bara rvungen att lägga ut den übersöta bilden. Gaah, älskar .


;/ <3


Rent och snyggt.


- Usch, vad många det blev. Haha. Sökningen på alla dessa bilderna var: heart.


Googlar


Jag sitter här och googlar för jag har ingenting att göra, direkt. Jag är bara tvungen att lägga ut denna bilden. Tycker den är så fin. ♥


Före VS Efter

Jag satt och kladdade med en bild. Man ser inte att det är samma, ellerhur? Den blev dålig. Jag vet.
Haha, lägger ut den för skojs skull.  (:

image112

Skolan idag


Idag var jag i skolan. Det var skönt. Faktiskt. Jag hade kommit efter lite i matten för att jag var hemma i går. Men jag slapp engelskan i alla fall.
Jag drack en kopp varm choklad när jag kom hem från skolan för jag var inte hungrig. Eftersom jag åt massor i skolan klockan tolv. Haha.
Nu är det nog bestämt att jag ska läsa Tyska. Det är ju nästan som svenska har jag fått höra av en del.
Jag tycker ni är dåligt på att kommentera. Och dess utom om veckans idol. Som är några inlägg ner. KOMMENTERA DET! Japps, så är det. För det avgörs i morgon efter skolan. Tror jag. Annars om det inte är några kommentarer får vi skjuta upp det till lördag.

Idag fyller morfar år faktiskt. Grattis ♥

Ha det bra allihopa!

Beroende



Strax är det dax för att slå på kanal 4:a. Det är ju det där programmet om idolerna. Asså inte programmet idol. Utan idoler genom 2007 som har vart hetast. Massa bra låtar.
Jag har bara blivit mer och mer beroende utav TV:n, hip hop musik, godis och massa mys. En redig latmask. Ska bli riktigt skönt nästa vecka när vi ska ha läxa igen. För jag har väl sagt att vi inte har läxan tills nästa fredag? I alla fall har vi det. Det är bara några glosor. Som jag har för mej var rätt lätta. Dem andra i klassen skulle få dem i dag. Men eftersom jag inte var i skolan idag så vet jag ju inte det. Men jag ska nog till skolan i morgon. Jag hoppas på det i alla fall. Eftersom att slöjden börjar i morgon. Träslöjd är i och för sej inte riktigt lika kul som syslöjd. Men Berne, i träslöjden. Som är våran lärare där är nog lite roligare än Eva i syslöjden. Eva tycker i och för sej att det är spännande att jag har en mamma som kan sy och ger mej lite speciella alternativ i slöjden. Så tycker jag ändå att Berne är lite bättre. Man kan stå och skrika på honom i fem minuter. (alltså skälla ut honom) och han bara säger med vanlig röst: okej, vad glömde jag nu? Vad ska jag hjälpa dej med?  Fast han är rätt knasig också. Han sa en gång till mej att jag skulle slipa lite till på min hylla och jag sa bara okej. Sedan när han kom tillbaka och skulle titta så blev han jättearg för att jag hade gjort det. Då sa jag att han sa det och att jag fick skylla mej själv om det blev fult sedan när jag kom hem med hyllan i vissa sken. Haha. Knasbollen Berne, på språng!

Haha. Ha det bra! För jag hinner nog inte blogga mer sedan, inte idag i alla fall!

Usch



Usch - säger jag bara. Tycker ni verkligen att bloggen blev bra?
Jag har gjort en ny header. Någon som vet hur man gör? Jag får alltid be någon om hjälp. Det tycker jag är lite pinsamt. Så nu undrar jag om det finns någon som kan försöka förklara för mej hur man gör? Jag kan inte så mycket .
Tack på förhand!

Ändring på bloggen



Nu ska jag ta och ändra lite på bloggen.. Jag tycker den är tråkig ny.

Vilken idol?


Jag har en tävling här nu. En tävling mellan tre idoler. Ni ska rösta om vilken ni tycker är bäst.
Ni kommer få reda på vilken som är veckans idol på fredag. Rösta på tills dess!
Dem ni har och välja mellan är:
♣ Danny Saucedo
♣ Amanda Jenssen
♣ Agnes Karlsson

Som ni märker är alla tre "idol"-idoler. Alla har alltså vart med i idol.
Nu denna veckan så ska ni, mina bloggare. Få bestämma vilken som kommer bli denna veckans "veckans idol".

Vill du rösta på Danny Saucedo så kommenterar du en etta.
Vill du rösta på Amanda Jenssen så kommenterar du en tvåa.
Vill du rösta på Agnes Karlsson så kommenterar du en trea.

Här kommer bilder på alla. Men även en video var också - på följd.


1. Danny Saucedo



2. Amanda Jenssen



3. Agnes Karlsson



RÖSTA PÅ!

Ledig idag


Hejsan alla bloggare!
Idag är jag hemma från skolan på grund av att jag har fått allergi igen. Mamma och jag har kommit fram till att det är den nedrans foundationen som jag inte tåler. Tyvärr. Någon som vet om det finns allergitestad, till bra pris? (om det fanns någon över huvudtaget)  Ni vet, jag har ju inte så mycket pengar att lägga på sådant. Så jag har klåda i ögonen och är svullen nu igen. Fast inte lika mycket som förra gången. För förra gången var det något så in i varsens mycket utslag och klåda. Men det är skönt att vara hemma i dag med. Jag är så himla trött. Så jag somnade nästan hela tiden i morse. Trots att det kliade. Sedan när jag väl kunde gå upp så blev jag rätt pigg. Men jag känner mej lite bättre nu eftersom att jag har medicin igen. Morgon och kväll.
Så idag är det bara slapp som gäller. Ta hand om mej och mamma.

Ha det bra. Hej så länge!

Första skoldagen



Hejsan!
Idag var det första skoldagen. Det var okej. Vi skulle inte ha PA mer denna terminen. Men han kommer och hälsar på ibland och så. Han skulle vara hemma och hjälpa till i med hans fru är sjukskriven och sedan har dem precis fått en son. Eller ja, precis och precis är kanske inte det rätta ordet. På nationaldagen! Så på skolavslutningen i femman så fick vi sverige flaggor bara för det.^ lol  lixom. Men jaja. Sedan så har vi inga läxor denna veckan. Jippi.
Vi fick en massa lappar. Bland annat ansökningen till sjuan. Självklart ska jag börja på österslätt.
 Gud vad jag längtar.
Till er som läser eller har läst språk. Vilket är bäst? Och vilket är lättast?


Nu sitter jag och väntar på lillebror och pappa. Sedan när dem kommer hem så ska vi äta och sedan så ska jag bädda rent i sängen och städa lite på rummet. Efter det är det nog dax att duscha och sedan börjar andra avenyn. Kanske jag hinner sitta och blogga lite och så innan det. Kanske, kanske inte. För jag vill inte säga för mycket.

Ha det bra. CIAO!

Skola igen


Ja, i morgon börjar skolan. Det pirrar lite i min mage, faktiskt. Sedan är det ju lite posiftigt med det hela. Man kommer tillbaka till alla andra rutiner man hade innan. Som när man ska sova och när man ska gå upp och plugga på tills man får ont i hjärnan för att man ska fatta allting i skolan. Så det är rätt tufft, men bra. Det är ju för framtiden man går i skolan. Och  nu när jag sitter här och tänker på det, så kommer det nog ändå bli ganska skönt.
Nej, nu är maten klar och jag är vrålhungirg. 'Matbordet, här kommer jaaaag'

Hej så länge!

Rökning


Asså jag kan inte tro det. Det är någon liten tjej som har låtsats att hon har rökt med en pinne eller någonting på min lillebrors dagis. Och eftersom hon värkade större än honom så ser ju han upp till henne och då har han sett när hon har "rökt" med en pinne. Så nu för en stund sedan så gick min lillebror runt här och rökte. Mamma frågade honom självklart vart han hade fått det i från. Och då sa han några namn på några tjejer som tydligen hade lärt han det. Jag tycker det är rätt konstigt ändå. Jag vet inte varför.
Vad tycker ni om detta?

Dagens fynd

image111

Ja, bilden blev lite konstig. Men det får duga.

Jag glömde skriva innan att halsbandet var också på rea. Inte bara klockan. Jag lägger inte in bilden på morfars present och jag skriver heller inte vad det är. Det får ni reda på när han fyller år. Haha. Ni kommer få vänta lite tåligt som morfar. ^

Hemma!



Hejsan allihopa blogger'z!

Jag kom hem för drygt en timme sedan. Jag hade det trevligt i stan. Och med mej hem idag fick jag:
♥ Klocka från Guldfynd. 99:- (rea)
♥ Trosor från Vero Moda. 49,50:-
♥ Guldigt halsband från Glitter. 30:-
♥ "Present till morfar"

Ja, rätt nöjd. Speciellt med klockan. Jag bara älskar den.
När Julia & Hanna hade åkt hem ( vilket var tråkigt ) mötte jag och Frida faktiskt Jessica & Kristin på cafét på flaggen. Vi fikade tillsammans. Mys var det.
Sedan när jag kom hem så hade mamma storstädat lillebrors rum. Så det var riktigt fint där. Sedan hade vi en liten "hylla" som står på snedden lixom. Den blev över så den stod på mitt rum nu. Wiho, jag har alltid älskat den. Så jag har den på mitt rum nu. Har lite olika saker i den bland annat: plattången, smink, body lotion och massa sånt. Sedan uppe på har jag en liten blomma och två ljus. Ett grönt och ett rosa, I think. Så jag har det rätt fint på mitt rum nu. Både jag och lillebror. Haha. Jaja, ska fixa en bild så ni kan få se vad jag har köpt i dag då da.

Hej så länge! ♥

Karlshamn



Hejsan!
Nu ska jag gå och sminka mej på riktigt. Med allt jag brukar ha. Sedan ska jag gå ner till busshållsplatsen och åka in till stan med Frida, Julia & Hanna. Ska handla någonting i stan kanske.
Bloggar när jag kommer hem!
Imorgon är det skola. Buuuh.

Tjenixen!

Duschning



Ja, nu har jag precis. Eller ja, nästan precis i alla fall. Kommit ut ur duschen. Jag gjorde hårinpackning. Det var superskönt. Jag hade riktigt flåtigt hår, faktiskt. Sedan hade jag lite risigt hår med. Så det passade perfekt. Sedan efter fixade jag en riktigt insmörjning med BODY BUTTER'N som jag köpte i Karlskrona med kusin i torsdes. Det var superskönt.
Annars så har jag bara myst med familjen stort sätt hela dagen. Vi har vart ute i snön, lillebror och jag. Vi byggde, (eller okej, JAG byggde) två snögubbar. En miniliten och en rätt stor. Den var bara lite större än lillebror.
Bilder kommer in på bilddagboken i morgon. Och även andra bilder från igår kväll också. När jag var med Frida, Julia, Oliver & Moa.

Nu ska jag kolla på TV, I think.
Fortsatt trevlig kväll!

Haha


HAHA, kan jag nog bara säga. Jag sitter och målar på PAINT. Haha, resultatet efter en minut blev såhär: ^
image110

SÖNDAG


Hejsan!
Idag har jag vart hemma bara. Haft trevlig med familjen och sådära. Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Så bloggar mer sedan. CIAO!

Hos Frida


Hejsan!
Just nu sitter jag här hos Frida Bergvall - älskling. Vid hennes dator då.
Idag har jag vart i stan med henne. köpte den nya FRIDA tidningen. Eller ja, den hade funnits ett tag. Sedan har jag vart på ICA och reptil med Frida, Julia och Moa (Moa är Julias lillasyster).. Då köpte jag créme fraiche och sedan köpte jag ett typ "hårspary" som man sprayar i hårbottnen så man får mer volym  gåret. Haha. Funkade, fast jag knappt tog någonting. Sedan har jag nte gjort så mycket. Eller jo, hjälpt pappa med veden. Eller ja, v hämtade den tillsammans. Lillebror med.
Annars har det inte hänt någonting, tror jag? Så ja, bloggar mer  ikväll!
Ha de bra allihopa! CIAO!

Connie Talbot




Veckans idol


Nu kanske ni undrar vad det är för någon liten tjej detta är. Men jag ska säga en sak att det är en sexårig tjej som heter Connie Talbot och hon är ett undervärk det lilla barnet. Här är en bild på henne:

GO TJEJEN DU ÄR GRYM!

Film

Just nu sitter jag i storarumssoffan och kollar på 'Reine & Mimmi i fjällen!' Den är väl rätt OKEJ. Men inte världens bästa film. Den började klockan 20:00 på tv4 och har snart hållt på i en timme cirka nu då ju.
Såhär ser framslaget ut till filmen. Om ni skulle vilja hyra eller köpa den:


Lycka till!
Fortsatt trevlig kväll! Ciao!

Jag vet


Jag vet att jag är smal. Jag är inte smalast i världen som alla säger. Men jag kan hålla med om att jag är smal. Men jag är inte hur smal som helst. Jag äter mycket, men växer bara på längden. Så till er som tycker att jag är så smal att jag knappt kan gå på bena utan att snubbla så vill jag säga såhär:
För det första har du inget liv själv eftersom du klagar på mitt.
För det andra ska du sluta ge dumma kommentarer över saker som inte är 100% sant.
För det tredje så tror jag knappast att de som säger det (de flesta) inte har speciellt normal kropp själva. Vissa är lixom smalare än mej. Och det är sant. Jag lovar .
Och för det fjärde: om du fortfarande tycker att jag är så jävla smal och att du stör dej på det så tycker jag att du ska säga det öga mot öga, med mej. För jag accepterar inte att någon sitter på datorn och skriver massa saker som den knappt vågar säga i verkligheten när den bara går förbi mej. Man ska vara nöjd med sej själv. Man ska vara nöjd  över att man bara har fötts. Så sluta klaga på andra om du inte själv är perfekt!

Fuck off, bitch.    oO


Sofijah feat Esanna



God midda'


God midda' ....
Nu sitter jag och spelar yatzy på king-sajten. Detgår inte så bra idag.
Jag ska snart ringa till mormor och fråga lite saker.
Idag har jag inte gjort någonting, direkt. Jag har ätit, duschat, kollat på TV, pratat med mamma och så. Sedan har jag lagat maten vi åt. :) Wiho, tummen upp för mej.
Ikväll vet jag ingenting om vad som kommer och hända. Så vi får se det lite senare.
Ha det så bra. CIAO!

Karlskrona idag


Hejsan bloggare!
Idag steg jag upp 7:30, jag skulle ju till Karlskrona med kusinvitamin. Wiho. Så tog jag bussen till Stationsvägen klockan 9:46 cirka. Sedan så när jag precis klev av bussen kom kusin med hennes pappa i bilen. Så åkte vi och hämtade ut pengar (eller ja, kusin hämtade). Sedan körde vi till stationen. Där tog kusin kort på mej och jag tog kort på henne. (kommer lägga ut dem på bilddagboken i morgon typ, men även andra bilder om dagen) Sedan åkte vi tåget klockan 10:22. Sedan var vi framme cirka 11:22. Så gick vi och shoppade där då och med mej hem fick jag:

♥  Blå t-shirt med svart och guldtryck från CUBUS  99:-
♥ 
Grå t-shirt med svart tryck från H&M  98:-
♥ 
Body butter från H&M  15:-
♥  Ögonfransböjare från H&M  29,50:-
♥  Röd huvtröja med dragkedja från H&M  198:-
♥  En prickig t-shirt som är fastsydd med en svart kjol som är rätt hög i midjan från GinaTricot  149:-
♥  Kalender från Gallerix  79:-

Tja, jag tror det var allt jag köpte, fast jag har rätt mycket pengar kvar. Men sedan hoppade jag av i Karlshamn där pappa och lillebror kom och hämtade mej. Sedan körde vi till JYSK, där mamma var. Där köpte vi en ny kudde till mej också. Wiho, nu har jag tre stycken att sova med. Äntligen lite skön sömn. Haha. Sedan när vi kom hem åt hela familjen och sedan så skrev jag in lite saker i min kalender.
Vad har ni själva gjort idag?

CIAO!

Karlskrona


Imorgon ska jag och kusin Emlie till Karlskrona. Från början skulle vi dit på lördag sedan blev det fredag men nu är det bestämt i morgon. Jag tycker det ska bli superkul. Jag har längtat så länge nu. :)   Så jag ska upp rättså tidigt i morgon bitti. Så jag ska gå och lägga mej vid tio halv elva kanske. Jag vet att det är tidigt. Men det tar en stund innan jag somnar. Jag sitter och spelar yatzy på www.king.com just nu. Pappa och jag ska precis sätta på en film.

Så ciao vi hörs!

Vid 14 tiden


Vid cirka 14:00 - tiden idag så såg det ut såhär utanför mitt fönster:
image109

Btw, ingen bra bild direkt ^o^
Dess värre syns det inte nu, eftersom det är kolmörkt ute, tyvärr.

Minipromenad


Hejsan allihopa!

Jag har precis startat datorn, nästan i alla fall. Den har nog vart på i tio minuter. Men i alla fall. Jag var ute och lämnade två saker som skulle postas. Så jag fick lite luft. Jag hade ju inte vart ute i dag direkt. Bara hämtat posten typ ju. Så läste jag lite när jag kom hem och sedan så satte jag mej här vid denna plåtburken.
Lite tidigare idag när det snöade rätt mycket ute typ vid två tiden var min "lilla" granne ute och byggde en snögubbe, tror jag det var. Men han rullade det runt hela deras hus. Han fick ihop en riktig boll, faktiskt. Så det verkade vara kramsnö ute i alla fall. Kul för att barn som älskar snön. Visst tycker jag också om snön men jag är ju inte direkt ute och "leker" i den längre. Visst kommer jag kanske vara ute lite med lillebror, men det är inte samma sak!?

Nu ska jag kolla lite på bilddagboken och på lunarstorm och sådära. Tjaoooo!

Storstädning

Nu ska jag börja och städa på mitt rum. Jag ska städa från hörna till hörna. Jag ska också försöka få tag på fler kuddar till sängen ^.^ eftersom jag bara sover med en kudde för tillfellet och jag har svårt att sova med bara en. Så ja, jag ska försöka få tag på fler. Nu ska jag börja städningen. Bloggar mer sedan.
CIAO!

Snö

Äntligen lite snö! Jag har faktiskt längtat efter den liten.
Det har snöat stort sätt hela dagen här i Asarum idag. Wihoo! Fast lite sent, helt klart! :/

Lollipop



Den är rätt skön, faktiskt!    [a.

Onsdag


Tjena!
Idag är det onsdag, och jag har absolut ingenting planerat för dagen. Jag ska nog bara ha en myspys dag med jogging kläder och städning på rummet. Det skulle behövas nu, faktiskt. Jaja, det får bli lite senare. Mamma och jag är hemma själva idag. Pappa jobbar och lillebror är hos farmor och farfar idag. Det kanske blir en hel del bokläsning i dag med. Som det ser ut just nu. Jag är så lässugen. 
För en stund sedan så  satt jag här i storarummet och kollade i den nya H&M katalogen. Riktigt fina kläder i år. Haha. Jag har alltid tyckt om H&M:s kläder och stilen dem har. Den är rätt stilren, tycker jag. Sedan har dem rätt bra priser. Inte för höga och inte för låga. Så jag tycker H&M är en bra butik. Sedan är det ju mindre bra att vi inte har H&M här i Karlshamn. Det suger, tycker jag. Det enda roliga vi har är ju typ VeroModa & MQ eller typ sånt. Där har dem ju med fina kläder. Fast det är ändå inte samma sak. Vi får se om det kommer någon bättre affär till stan snart. 
Hur är det annars idag då?

Tjenixen!   ♥

Lindsay Lohan

Jag tycker Lindsay Lohan är så grymt söt på denna bilden. :)

Header

Jag har precis gjort en header till Jessicas och Kristins blogg:



Deras bloggadress är:  www.anderssonjessiica.blogg.se
Frida var här nyss och vi hade lite mys. Vi kollade på tv. Så nu väntar jag på att klockan ska bli halv nio. Då ska pappa och jag mys lite framför tv:n. Så nu ska jag äta lite glass innan.
CIAO! ^

Dagen efter


Hejsan!
Nu är det dagen efter nyårsafton. Jag var typ uppe till 02:00 i natt. Mamma, pappa och jag började lixom spela yatzy 00:30 eller något. Och så fick vi typ värsta skrattanfallen och sånt så det tog lite tid och spela.
Men nu har jag precis vart ute med familjen och gått en runda. Vi var på Video Center och köpte godis. Jag körde lillebror i vagnen och sedan körde pappa mamma i rullstolen. Så nu sitter jag här och bara väntar på ingenting lixom. Har lite trist. Men jag ska se om man kan hitta på något kul på datorn i alla fall.

Hade ni kul igår?


Tjao!

RSS 2.0