Vem bär den bäst?



Vem tycker ni bär denna söta tupklänning bäst? Sara Ramirez eller Gloria Reuben?
Själv tycker jag Sara Ramirez! Jag tror det var för att hon matchade med en kuvertväska och för att hon har mer former. På Gloria satt den lite mer pösigt. Och det tycker inte jag var lika snyggt.
Vad tycker ni?

Brit dejtar sin livvakt



Britney Spears har enligt insiders fallit för ytterligare en av sina anställda, denna gång en livvakt vid namn Lee.

Vakten, som är en före detta israelisk soldat, har börjat ses tillsammans med popstjärnan även på sina lediga dagar och ryktas även sova över i hennes hem i Los Angeles.

- Brit och Lee fick upp ögonen för varandra direkt. Han är hennes perfeka typ. Hon älskar killar som tränar och han är vältränad sedan sina dagar i israliska armén.

- Han har också ett par tatueringar, något hon gillar. De har tillbringat så mycket tid med varandra att en sak ledde till en annan och deras relation blev fysisk.

- De är i Mexico tillsammans. De har en fantastisk tid ihop - Lee får henne att le.

Tidigare i veckan fotograferades paret dansandes vid poolkanten.

( text av: Mimmi Lexander )
( foto av: Stella Pictures )


Middag & mys i Sölvesborg



Hej bloggen!

Dagen i Sölvesborg blev väldigt lyckad. Jag hade både trevligt och roligt. Självklart så ska jag ju inte gå igenom hela dagen i detaljer, men jag kan säga att det blev väldigt lyckat. Och vi bestämde att vi ska göra det en gång till. Roligt. =)
Vi åt grillad fläskfilé (som var fylld), grillade majskolvar, åt potatisgratäng, sallad och dressing. Och det var så himla gott kan jag meddela. Jag ville bara inte sluta äta. Haha. Och eftersom det var så himla gott så knäppte jag en bild på min ena portion (åt alltså två sånnahär portioner). Mumsfillibibblan!


Grillad & fylld fläskflié (fylld med: mjukost och kryddor tror jag det var), sallad, potatisgratäng och dressing.

Visst ser det bara för mumsigt ut?

När vi kom hem från Sölvesborg så lovade jag lillebror att vi skulle ha en heldag imorgon. Med en massa lek och sånt. Roligt och mysigt tycker jag.
Han blev jätteglad och ville att det skulle bli imorgon med en gång, om jag fattade det rätt. Och började säga en massa saker som vi kunde göra. Och för att vi inte skulle glömma sakerna som han sa, så skrev vi en lista där det står vad han vill göra i morgon. Tänkte att jag lägger ut listan här på bloggen :)

En dag med syrran:
[ ] Pussla
[ ] Leka med bilar
[ ] Pärla
[ ] Köpa glass
[ ] Lyssna på musik
[ ] Hoppa studsmatta
[ ] Handla skrivbordslampa, kritor och lite smått och gott (hela familjen skulle nog iväg och göra det tillsammans)
[ ] Rita (med de nya gritorna då, förstår jag)
[ ] Räkna hans pengar
[ ] Måla naglarna (han har börjat vela ha nagellack, gulligt va? haha..)
[ ] Leka med lego

Ja, självklart så kommer jag att uppdatera mellan alla dessa saker. Och jag antar att det kommer och bli mera saker än detta. Så det ser jag fram emot.
Vi kanske ska göra detta lite oftare? Vi kanske kommer varandra lite närmare då. Det vore bara bra. :)


Hoppas att ni har haft en bra dag.
Puss & kram på er!

En tripp till Sölvesborg



Hejhej, hemskt mycket hej bloggen!

Idag blir det först en liten tripp till stan (en väldigt liten) med hela familjen och efter det blir det en "stor" tripp till Sölvesborg. Farmor och farfar har nämligen sin husvagn där och vi ska dit på middag och ha trevligt. Så idag kommer jag blogga när jag kommer hem (om det inte blir allt försent vill säga). Jag tycker det ska bli trevligt.
Vad har ni för planer idag?

Gud, vad det är varmt! Jag svettas som jag vet inte vad när jag är ute. Usch..
Haha, vi svennar är allt bra konstiga vi. - När det är regn så tjatar vi om superbra väder, och sedan när det kommer så gnäller vi för det. Då är det för varmt. Gah, kan vi aldrig ge oss? Haha..

Mamma gick upp rätt tidigt i morse för att göra iordning på lillebrors rum. Duktig som hon är...
Och nu är det färdigt. Jättefint blev det.
Han har fått ett nytt skrivbord (ni ser lite av det på bilden här uppe), och så har hon möblerat om lite på hans rum och flyttat på alla saker. Vilken flitig mamma vi har! (:

Puss & kram!         / Eran Frida (: 

Hiss eller diss?

Maggie By Margo Layered Vest Dress

Tycker ni att klänningen är hiss eller diss?
Själv tycker jag en riktig hiss.
Lite slapp och så. Ser lite blank och lite matt ut på samma gång. Lite konstigt.

Klänningen kommer ifrån Asos.com och den kan du köpa för 437,55 spänn. Rätt dyrt, men den var himla söt!

Snygga jeans från Kii.se



Jag kikade nyss in på Kii.se. - Otroligt häftig sida med många fina kläder och så. Där hittade jag dessa supersnygga jeansen. Det är absolut dagens vill ha.
Dem blir dina för 450 pix istället för 1300 pix. Rätt stor skillnad va?

Sugen på att fota bilder



Tjena tjena!

Idag är jag på bra humör. Riktigt glad.
Jag kan inte säga exakt varför men mycket gör nog att jag har vart på Hallö idag, sen är det nog lite för att jag kanske ska ta lite bilder på Sofie på söndag. Vi får se hur det blir med det. Men skulle vart kul att testa. Ska kolla med pappa om jag får låna hans kamera då. Den är ju rätt mycket bättre än min, kan man säga.
Det var jättekul på Hallö idag. Sen fick jag en hel del färg med. - Kanon! Men nu är jag bara så trött. Rätt jobbigt tycker jag. Men det är värt det, för vi hade kul. Vi var ute och rodde med mormor och morfars ena båt till sandbottnen och en massa annat skoj. Så jag är absolut nöjd med dagen! (:

Nej, nu ska jag redigera lite bilder och så..



Ha det så bra.
Puss & kram!

Amy Winehouse akut till sjukhus


Amy Winehouse fördes i går akut till University College Hospital i London. Den problemtyngda sångerskan bars ut på bår av sjukvårdare runt halv nio på kvällen efter att pappa Mitch ringt efter ambulans.

- Amy Winehouse har drabbats av en reaktion på läkemedel och har förts till sjukhus, sade stjärnans talesperson Chris Goodman under gårdagen.

- Läkarna föreslog att hon stannar för observation över natten.

Som Starlounge tidigare rapporterat är detta andra gången på två månader som Amy har fått uppsöka akut läkarvård. I juni fördes hon till en klinik i London efter att ha kollapsat i sitt hem. Hon hade då insjuknat i ett tidigt stadium av lungsjukdomen emfysem på grund av rökandet av cigaretter och crack.


Mätt och belåten



Hejhej!

Åt kvällsmat för en stund sedan så nu är jag mätt. Det blev grillad fylld skinksnitzel (stavning?!) med potatis och sås. Det var riktigt gott vill jag lova.

Jag vet inte om jag har berättat det för er, men jag ska göra blonda slingor i håret. Jag köpte färg för en - en och halv vecka sedan. Men vi får se när mamma och jag ska göra det. Tror ni jag kommer passa i det? (:



Annars har jag väl inte så mycket mer att berätta... Eller jo!
.... Imorgon skulle vi nog åka till Hallö. Alltså familjen, mormor, morfar och jag då. Hoppas på det. Där ute blir man väldigt brun kan jag lova.
Mormor hade brännt sej så hela hennes mage ser helt förstörd ut nu. Stackarn! Hon har haft blåsor där och nu har dem spruckigt, och usch, det känns konstigt i min mage nu när jag sitter och skriver det. Det såg så himla äckligt ut.
Ja, stackars lilla mormor. Får hoppas att det går över snart!
Så jag ska smörja mej med jämna mellanrum med 50+ så att jag inte bränner mej så som mormor gjorde.

Nu ska jag snart gå och duscha och fråga mamma om vi ska göra slingorna i kväll eller inte (frågade henne det innan idag, men då sa hon kanske). Vi hörs senare då!

Kösshejs! =)

Ryan Seacrest attakerad av en bebishaj





Ryan Seacrest blev attackerad av en liten bebishaj i helgen.  

Enligt skvallerbloggaren Perez Hilton inträffade händelsen när Ryan gjorde ett strandbesök i Los Angeles. Under ett dopp i det blå högg hajen Ryan i foten - men som tur var skadade sig inte den amerikanske tv-personligheten allvarligt.  

Som plåster på såren fick dock Ryan med sig en av hajens tänder hem. En liten gadd hade nämligen fastnat i hans fot. Coolt!

( text av: Elisabeth Vedin )
( foto av: Stella Pictures )


Jag är utmanad


Jag blev utmanad av Jessica! här kommer svaren på frågorna:

Tre saker jag gör när jag vaknar:
- Går på toa
- Äter frukost
- Sätter på tv:n

Tre saker jag måste ha under dagen:
- Mat
- Datorn
- Dricka

Tre personlighetsdrag på mig:
- Glad
- Irriterad (kan vara ibland)
- Ledsen

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
- Bloggen!
- Shoppa
- Vara med kompisar, familj och släkt

Tre saker jag är rädd för:
- Spindlar
- Mördare
- Att få nån dödssjukdom

Något jag drömmer om:
- Att jag ska bli en stor bloggerska!
- Att Julia alltid kommer vara min bästa vän!
- Att få ett bra liv i framtiden!

Tre personer jag utmanar: ( Kan tyvärr inte utmana Jessica, för hon har redan gjort den )

Kristin
Sofie "1"
Sofie "2"


IsaDora spray-on make-up



Det var några som ville att jag skulle skriva om denna produkt när jag hade testat den. Och jag har testat den några gånger och tänker nu skriva min mening om den;



IsaDora instant spray-on make-up är en foundation som man ska skaka riktigt ordentligt och sedan spraya på  ansiktet. Jag tyckte att det var lite läskigt att spruta rakt på anstiktet så jag tog en foundationsvamp och sprayade på svampen och sedan smetade ut det i ansiktet (som med vilken foundation somhelst). Och jag tycker att det funkade bra, så jag antar att man kan göra bådsom man själv vill med det.
Jag är ingen expert på foundation, men jag tycker att denna var helt okej.
Två grejer som jag tycker att ni ska veta om den är detta:

1. För er som har foundation på läpparna så blir det inte samma sak med denna, eftersom att denna är med "vattnig" och ger inte samma resultat. Visst, det går att göra det men det blir inte samma resultat som med en helt vanlig foundation.
2. Man ska helst ha puder över denna tycker jag, för man (eller jag får i alla fall det) glansigt ansikte. Väldigt glansigt. Och det är ju inte direkt supersnyggt. Så jag föredrar isåfall att ni har puder över. Det ser lite bättre ut.


Den finns även i mörkare "färger" också;



Nå, hoppas att ni fick svar och info nog så att det räcker. Om inte, så får ni gärna fråga via mail ( [email protected] ) eller kommentar.

Lycka till!

Nu känner jag mej stolt



Hej bloggen!

Just nu sitter jag här framför burken med ett CocaColaglas med Sprite i. Jättegott!
Jag är riktigt stolt över mej själv idag.
Jag var ju hos tandläkaren idag och drog ut tanden i nederkäken. Och jag fällde inte en tår (vilket jag har gjort alla de andra gångerna som jag dragit ut en tand). Så jag var väldigt stolt över mej själv redan då. Men för en stund sedan så städade jag i två skåp och skurade handfatet i badrummet, och nu är jag helt slut kan jag meddela. *pust*

När mamma och jag hade kommit hem från tandläkaren idag så väntade vi bara på att bedövningen skulle släppa och sedan åkte jag och resten av familjen till donken och åt där. Mums! Jag tog en QP plusmeny (min favorit). Så jag fick ett CocaColaglas till idag. Pappa tog med plusmeny så han fick med ett glas. Så nu har vi tre styckna (alla är "lime-färgade").

Så idag är jag stolt över mej själv, kan jag säga! =)
 
Jag tänkte att jag skulle försöka att blogga rätt mycket. Bland annat om hur den där spray-foundationen funkade (det var någon utav läsarna som undrade det).Och självklart massa annat.

Puss & kram på er!

Hiss eller diss?





Denna söta tupklänningen kommer från Lindex.
Tycker ni att den är hiss eller diss?

Tänk er denna tupklänningen med en ljusrosa väska och färgglada armband och halsband till. Och sedan ett par solbrillor. Enkel outfit. Eller vad tycker ni?

Chockbilder på Madonna


        

I fredags kväll deltog Madonna, Guy Ritchie och barnen Lourdes och Rocco i ett bönemöte i deras lokala Kabbalahkyrka i New York. Det var en chockerande syn som fans och fotografer mötte då Madonna kom ut från kyrkan - hon var nämligen skrämmande mager.

Sångerskan såg allt annat än glamorös ut; hennes ansikte var ihåligt och osminkat och varenda ådra, muskel och ben syntes på hennes extremsmala kropp.

Det verkar som att alla rykten om att hon och maken ska skiljas har gått hårt åt Madonna- hennes hälsa har försämrats avsevärt;  hon lider bland annat av blodbrist och att hon har dragit på sig en knäskada gör inte saken bättre. När hennes bror Christopher Ciccone dessutom släppte sin bok som avslöjade diverse familjehemligheter och liknande blev det för mycket för henne:

- Hon är inte okej. Hon har övat inför sin turné men känner sig usel. Hon mår dåligt både fysiskt och psykiskt, säger en källa till The Sun.

(text av Elisabeth Vedin)
(foto av Stella Pictures)


Det blev en dag på stranden



Hej bloggen!

Jag måste verkligen börja med att tacka för alla kommentarer som jag har fått sedan sista inlägget igårkväll. Det var rätt många faktiskt. Så tack så himlans mycket för det.


(klickbar)

-   -   -

Och som ni ser på överskriften så blev det en dag på stranden idag också. Jätteskönt vill jag lova. Och nu har jag verkligen fått färg. Innan var jag ju nästan vit som en krita. Men inte längre.
Det blev samma ställe som igår - Sandviken. Det är verkligen jätteskönt där. Fast jag badade bara benen idag. Jag var nog inte riktigt på badhumör idag. Men skönt i vattnet var det i alla fall.
När vi var påväg hem från Sandviken så körde vi inom en skoaffär i Bromölla. Jag hittade många fina skor. Men antingen så fanns dem inte i min storlek, eller så satt dem inte bra på mina smala fötter. Så det blev inga till mej. Och mamma kunde inte bestämma sej, så det blev inga till henne heller.


Nu sitter jag och har lite småpirr i magen.
Jag är nämligen nervös för imorgon. Jag ska till tandläkaren tidigt på morgonen imorgon och dra ut en tand i nederkäken. Jättepirrig är jag. Och eftersom jag är spruträdd (otroligt spruträdd) så ska jag ha lustglas (har haft det en gång innan när jag drog ut en tand). Det hjälper en del när man ska ta sprutan i tandköttet. Så nu är jag lite smått nervös.
Så jag ska ju gå och lägga mej rätt tidigt ikväll för att orka gå upp imorgonbitti överhuvudtaget.
Önska mej lycka till!?

Imorgon ska det vara lite mindre bra väder (vilket jag tycker är bra så att jag inte frästas så mycket av bad och sånt imorgon när jag ska dra ut en tand och allting). Men sedan skulle det visst bli bra väder igen. Kanon ju! Jag tycker att det är så skönt när det är varmt och soligt ute. Speciellt när hela familjen är hemma och så med. Det är riktigt mysigt tycker jag! =)

Nej, nu ska jag gå och ta någonting att dricka och sedan fortsätta att blogga.

Puss & kram!

Britney får roll i en sexfilm



Britney Spears karriär kan vara på väg uppåt igen. Stjärnan har under sommaren påbörjat inspelningen av sin nya skiva och ska enligt rapporter till Femalefirst vara aktuell för en ny film.  

"The Knoxville Carjacking Party" är titeln på den kommande thrillern som Britney kan komma att få en roll i. Filmen som är baserad på en sann berättelse kretsar kring två studenter som blir kidnappade, våldtagna och till slut mördade av en sadistisk galning.  

Enligt källor i filmbranschen kan det vara ett klokt drag av Britney att spela den här typen av roller, men samtidigt anses det som tveksamt om hon är kapabel att handskas med intensiteten i de obehagliga sexscenerna som filmen kommer att innehålla.

- Folk behöver se en annan sida av Britney. Filmen innehåller många sado-masochistiska sexscener. Ingen i branschen tvivlar på att Britney klarar av att spela i en vanlig sexscen, men den här filmen har en annan typ av intensitet. Hon skulle behöva förbättra sin skådespelarförmåga för att klara av det, säger en insiderkälla.

(text av: av Henrik Holm)
(foto av: Stella Pictures)


Underkläder ska också vara fina



1. BjörnBorg 190:-
2. BjörnBord 190:-
3. PaulFrank 380:-
4. FrankDandy 171:-
5. Diesel 285:-

Dem är lite för dyra för min plånbok, men om man sparar ett tag så går det sedan. (;

Sol & bad



Hejhej bloggen!

Jag hoppas på att ni har haft en lika bra dag som jag har. Jag och familjen var nämligen i Sandviken idag. Och för er som inte vet vad det är så är det ett badställe här i Blekinge som är jättefint med superfin sand och väldigtväldigtväldigt långgrunt. - Där var jag alltså med familjen idag. Riktigt trevlig hade vi.
Jag fick lite färg med. Kanonbra! =) Och om det är fint väder imorgon så skulle vi dit då med. Vi får hoppas på det.
Det stod på smhi att det skulle vara varmt måndag och tisdag med. Men på tisdag ska jag till tandläkaren och dra ut en tand. Tråkigt, men sant.
När vi kom hem från Sandviken vid halv sju så började mamma och pappa på maten medans jag och lillebror bara gick runt i trädgården och huset och var nästan lite rastlösa. Sedan satt vi på framsidan på gräsmattan och åt hela familjen.  Riktigt mysigt tycker jag.

Vad har ni gjort i solvärmen idag? Har ni solat, badat, vart iväg någnostans?


Nu tänkte jag att jag skulle ta och kolla runt lite på nätet och se om jag hittar någonting att blogga om.

Puss & kram på er!

Mys i soffan



Hejhej bloggen!

Idag har jag inte bloggat så mycket men jag tänkte berätta lite snabbt om dagen; först så ringde mormor och frågade om jag vill följa med in till stan. Och som vanligt så kan jag ju inte säga nej. Det blev två linnen och en "flaska" med ansiktsvatten (har tyvärr ingen bild). När jag kom hem så satte jag mej lite vid datorn och städade på rummet och efter det så cyklade jag till Kristin. När vi kom dit så solade vi, åt glass, drack saft, spelade badminton och passade badboll. Nu sitter jag och pappa och kollar på Fullt Hus med pappa, myser i soffan, dricker läsk och äter godis.




Nu ska jag kolla vidare.
Puss & kram på er!

Reakläder i neon


Att handla på rean är alltid billigt och bra. Här är lite tips från LaRedoute i neonfärger som är mode i höst:


Nu 104:- Förut 149:- (finns i andra färger)


Nu 47,70:- Förut 159:- (finns även i andra färger)


Nu 74,50:- Förut 149:- (finns även i brun)

Illustrationer


Någonting som jag bara älskar är illustrationer. Här är några exempel på mina favoriter:

1. 2.
3.
4.
5.

Visst är dem fina?

Gud, jag bara älskar dem.

Vilken tycker ni är finast? 1, 2, 3, 4 eller 5? - Själv tycker jag nog nummer 3.

Det blir Sternö istället



Hejhej bloggen!

Idag blir det inget Hallö, utan det blir Sternö istället. Det blåser alldeles för mycket ute på Hallö idag. Synd. Både jag, Kristin, mormor och morfar hade hoppats på att få komma dit idag. Visst, det går. Men det blir så kallt då. I med det blåser från havet. Jaja, det får bli en annan dag!
Jag och Kristin ska till Sternö istället (där jag, Kristin och Jessica var i onsdags).

Så nu ska jag packa det sista och smörja in mej så att vi kan åka sen.

Puss & kram, och ha en fin och solig dag, allihopa!

Söt bikini




Jag hittade denna söta bikinin på H&M:s hemsida. Jag tyckte den var supersöt. Tycker inte ni det? Det är verkligen dagens vill ha!

Dagens outfit



Nu tänkte jag att jag skulle lägga in dagens outfit och sedan ta och hoppa in i duschen. Ska upp tidigt imorgon. För jag ska till Hallö med Kristin, mormor och morfar. Kul! Så jag kommer inte blogga så mycket imorgon. Får se om jag hinner blogga innan jag sticker.





  

Linne: Vero Moda
Shorts: H&M
Halsband: Guldfynd
Lösslingor (nu som löshår): Glitter
Hårspänne: Glitter
Armband: Östersjöfestivalen & gjort själv

Vad tycks?

Nu säger jag godnatt, för detta blir mitt sista inlägg för idag.

Godnatt & dröm sött!

Dagens inköp



Jag fick lite saker med mej hem idag när vi var i Växjö. Så jag tänkte att jag skulle dela med mej som vanligt till er om vad jag har köpt och lite så.
Här kommer det:



 

Väska: Gina Tricot - nu 19:- förut 59:-
Tee m. tryck: Gina Tricot - nu 49:- förut 99:-
Halsband: Deluxa - nu 11,50:- förut: 39:-
Trosor: Gina Tricot - nu 19:- förut 49:-

Vad tycks?

Själv blev jag väldigt nöjd. :)

Hejdå devote.se, hej blogg.se!



Hej bloggen!

Förlåt för en dålig uppdatering, men jag har inte vart hemma så mycket idag. Jag har nämligen vart i Växjö och shoppat och lite så. Kristin följde med denna gången också, haha. Kulkul hade vi, tycker jag i alla fall.

Nu har jag bestämt mej för att inte blogga mer på devote.se utan att jag ska gå tillbaka helt till blogg.se. Jag tror att jag hade vant mej vid blogg.se så att det var därför som jag inte tyckte om devote. Men nu är jag tillbaka!

Nu ska jag blogga en massa så att ni har någonting att läsa! Låter bra va? :)

Puss & varma kramar!

I did it!



Hej bloggen!

I did it, I did it, I did it, I did it! - Jag doppade mej. Men fy f*n vad kallt det var asså. Men när jag hade doppat mej så var det verkligen skönt. För kroppen var avdomnad, antaligen. Haha....
Vi var på Sternö idag, alltså. Och när Jessica och jag skulle bada så kom Julia. Så vi pratade lite med henne och så också. Sedan sprang vi runt på alla klipporna, kastade sjögräs och sånt på varandra, hällde vatten och hade verkligen jättekul. Så det får vi göra om en dag. Men då kanske Julia också kan följa med. Hoppas på det!
Jag tog självklart lite bilder som jag tänkte dela med mej av till er (de är tagna med min mobilkamera).


Utsikt från klippan som vi låg och solade på.


Mina ben/fötter nere i vattnet längst ner på klippan när vi satt på en stor sten i vattnet där.


Utsikt från stenen.


Min hand på klippan. Tyckte det blev gansla fint.


Kristin, jag och Jessica på stenen (Julia är alltså fotograf). Jag vet att jag är vitast, men jag har knappt solat heller. Haha..


Utsikt lite längre upp från klippan.

Nej, nu ska jag gå och lägga mej. Jag ska till Växjö imorgon. Kristin ska följa med. Kul kommer det bli. Hoppas att vi hittar någonting.


Puss och kram!

Äntligen baddags för mej

Hej & godmorgon, eller vad jag nu ska skriva!? Haha...

Idag ska jag bada för första gången i år. Helt otroligt, right? Jag kan inte fatta att jag inte har badat i år ännu. Och sola en massa hela dagen med Jessica & Kristin. Så idag kommer jag inte att blogga någonting knappt, så ni är berädda på det. Men jag bloggar sedan när jag kommer hem.

Jag kommer nog ha kameran med mej så att jag kan ta lite kort. Dit vi ska är det lite klippor och sånt med, så man kan säkert ta jättefina bilder där. Och om jag får några fina bilder så kommer jag ju att lägga in dem här på bloggen, såklart!
Vad skönt att det börjar bli bra väder nu.

Och i morse fick jag reda på att vi skulle ut till Hallö på fredag om det var fint väder. Ojoj, nu börjar sommarlovet likna någonting, och nu börjar det ju ta slut, dock! =( Jaja, hellre bra på slutet än ett helt trist sommarlov!

Nu ska jag ta och fixa mej lite och plocka undan på rummet innan vi ska åka.
 
Simma lugnt! Puss & kram... (;

Dagens inköp



Som sagt, jag var ju i stan med Kristin idag. Vi hade väl trevligt. Men påvägen dit blev det lite problem. Jag ska berätta hur det kunde bli så...
Bussen gick här hemma vid mitt 14:10 tror jag det var. Sedan så gick jag hemifrån mej vid 14:05 och när jag kommer dit så ringer Kristin och undrar vad jag är. Då har bussen varit tidig och kört iväg innan och hon hade hoppat på vid sig och undrade vart jag var. Ojojoj, vilken röra va? Ja, så hon fick hoppa av vid nästa hållplats och så gick jag och mötte henne. Så kollade vi när en annan buss gick hemma vid mitt och vi hade sån tur så det vara bara omkring 20 minuter till. Så då passade vi på att ta lite kort. Bilderna hittar ni härmin nya blogg! Så om ni vill se dem så  är det bara att gå in där och titta. :)


Puss & kram på er!

Gratisbio.se


Jag är medlem på Gratisbio.se. Där samlar man ihop en massa poäng på olika sätt och sedan så får man antingen biobiljetter eller presentkort på olika affärer. Jättebra!

Gå in på denna länken här nedan och bli medlem du också vettja!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=46514


Lycka till! =)

Tisdag


Hejhej!

Idag väckte pappa mej vid halv tio. Fråga mej inte varför. Men pappa har börjat vecka mej. Antaligen är det så att han inte vill att jag ska vända på dyngnet. Och det är ju snällt av han. Men när han väcker mej så blir jag lite småsur.
Idag var det meningen att jag, Kristin och Jessica skulle till Sternö och bada och sola. För det skulle bli bra väder, hade dem sett på internet. Men sedan blev det inte det. Så Kristin och jag ska nog åka in till stan istället. Kul.


Jag hittade denna superfina bilden på internet någonstans. Visst är den fin?

Men nu ska jag klä på mej och fixa mej lite. Sedan måste jag städa rummet och lite sånt. Och så ska jag ju lägga in dagens look också ju. Det kommer bli bra.

Vad ska ni göra idag då?

Puss & kram på er!

Kvällens outfit



Nu tänkte jag att jag skulle slänga ut kvällens outfit.
Här kommer den...   - OBS! Sminklös på kvällen (och på bilden)



Linne: Lindex
Byxor: Lindex
Diadem: Glitter
Halsband: Glitter
Armband: Östersjöfestivalen
Armband: Gjort själv

Vad tycker ni?
- Det är alltså en slappoutfit ikväll! ;)

Tävling hos Jessicafs





Jag är med i tävlingen hos
Jessicafs!

Var med och tävla du också!

Lycka till! =)

Måndag - ny vecka

Hejhej allihopa! =)

Idag är det måndag och en ny vecka börjar. Skönt! Det ska tydligen bli bra väder nu. Det är ju med skönt. För vi har ju inte haft så bra väder ännu, precis. Det har bara vart någon dag eller så. Så jag hoppas på att jag kan åka ut till Hallö en dag. Det hade vart kul ju. Mormor har ju semester och pappa med, så vi kan ju åka ut allihopa då som vi hade sagt att vi skulle göra någon gång. Och isåfall så kommer jag ju att ta med mej kameran och ta en massa bilder som jag lägger upp på bloggarna, såklart!

Idag har jag vart i Svängsta och plockat blåbär med pappa och lillebror. Vi plockade lite mer än en liter. Så jag tänkte att jag skulle göra en smoothie sedan när lillebror ligger och sover och läsa klart min tidning som jag köpte igår (VeckoRevyn). Låter smarrigt va? Och så har jag nyss ätit så jag tänkte att jag skulle ta och städa mitt rum och sedan ska jag lägga ut dagens inköp och dagens look (dagens look är samma sak som dagens outfit, så alla vet ;) ).


Så vi hörs om en stund.
Puss & kram!!

Kommentera mera






Just nu känne rjag mej som denna nallen här bredvid. Vet ni varför?
Därför jag tycker att ni har blivit lite dåliga på att kommentera nu. Visst, jag får rätt mycket kommentarer på den andra bloggen. Men jag har ju bloggar här, och jag har gjort det på båda bloggarna, och jag har rätt mycket besökare. Men nu kommenterar ju inte.

Så snälla.... kan ni inte försöka att kommentera mera? Jag skulle bli så glad då!

Puss & kram på er! =)

Neon-things



Neon är en het sak just nu. - Våga bära neon, det är ju häftigt och trändigt!



fy Tajts, Top Shop, ca 200 kr.

fy Klänning, Cristopher Kane, ca 15 000 kr.

fy Solglasögon, Top Shop, ca 210 kr.

fy Kjol, Fendi, ca 12 500 kr.

fy Skärp, Asos, 120 kr.

fy T-shirt, House of Holland, ca 700 kr.


Sahara eller Arktis

(AV: Anna Wahlberg)
(Foto: Peder Wahlberg )




♥ Torrolja med lyxigt guldskimmer för solgudinnor, "Huile prodigieuse or". Från Nuxe. Pris, 315 kronor.
  ♥ Glansgivande extrakt för ­färgat hår, "Fluide chroma ­riche" från ­Kérastase. Pris, 219 ­kronor.
  ♥ Läppglans i färgen "Apricot ­syrup". Från Dior. Pris, 190 kronor.
  ♥ "Seductive elixir" från Naomi ­Campbell doftargranat­äpple, hibiskus och mysk. Pris, 349 kronor.
  ♥ Exotisk olja, "Huile au monoï et au roucou" från Hei poa/ Eleven ­förstärker solbrännan och gör ­huden mjuk och len. Pris, 159 kronor.
  ♥ Krämrouge i färgen "Shanghai" från Face Stockholm. Pris, 165 kronor.
  ♥ "Sun goddess bronzing powder" är ett skimrande solpuder från ­Elizabeth Arden. Pris, 310 kronor.
  ♥ Somrigt ­nagellack från OPI i färgen "The 'it' ­colour". Pris, 130 kronor.
  ♥ Läckert på festen! "Hot in the city" är en knallrosa glittrande ögonskugga. Från Viva la diva. Pris, 55 kronor.
  ♥ Praktisk ­parfym för handväskan. "Hotkiss ­sugar addict" från The Library of fragrance/Eleven doftar knäck och ­vanilj. Pris,150 kronor.

Inköp



Nu när det har vart Östersjöfestivalen så har ju jag handlat lite. Här kommer de lite mer sakerna som är värt att visa (alltså saker förutom godis!)...

Östersjöfestivalsinköp:
  

Halsband med F på: Glitter 59,50:-
Armband med blommor: Marknadsstånd 20:-
Hårmask: Lindex nu 10:- förut 19,50:-

Dagens inköp:
 
Tidning: Ica/VeckoRevyn 32,50:-
Deo: Ica/Barnängen 23,90:-


Nu ska jag ta tidningen och lite vindruvor, läsk och godisskålen med mej till antingen soffan eller framsidan och bara softa och ta det lugnt. Njuta av det goda och slappna av. Gud vad skönt!
Det var ju ett tag sedan jag provade på någon ny tidning, så jag gjorde det idag. Har ni läst VeckoRevyn någon gång? - Vad tycker ni om tidningen?

Puss & kram, ha det så bra!

I'm back again



Tjena bloggen!

Vad skönt det är att vara tillbaka igen nu. För nu lovar jag, nu är jag tillbaka! Man kan ju säga att jag har haft en blogg paus som varade i fyra dagar ungefär. Det var både skönt och tråkigt på samma gång. Jag tror jag behövde det. Men nu är jag tillbaka, som sagt!

Det har ju då vart Östersjöfestivalen i Karlshamn (jag bor ju väldigtväldigt nära)! Så jag tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från Östersjö.


  
 
  (bilder: jag)


Skåningarna och Rebecka kom i fredags och åkte hem idag. Vi hade väldigt kul. Speciellt igårkväll. Pappa var väldigt rolig. Haha...



Jag har länge funderat på att göra en blogg på devote och testa och se hur jag trivs där ( http://www.fridalindberg.devote.se )Och det har jag gjort nu. Jag gjorde den i morse. Ska försöka fixa till den lite nu bara. Jag kommer att uppdatera på båda. Jag vet inte om jag kommer att blogga samma inlägg på båda bloggarna.

Puss & kram sålänge!

Jag har inte försvunnit



Hej bloggen!

Jag har inte försvunnit, om det är det ni tror. Haha! Men som jag har nämt så är det ju Östersjöfestivalen här i Karlshamn. Och igår hade jag inte en möjlighet att blogga.
Det var nämligen så att jag steg upp klockan sju. Åkte till Danmark med pappa och sedan körde vi till väla och åt på donken och shoppade lite sedan körde vi hem och då var klockan runt åtta när vi kom hem. Sedan fixade jag mej lite och åt och så åkte jag till Östersjöfestivalen med Kristin och Jessica. Sedan kom inte jag hem förräns vid halv ett på kvällen/natten eller vad man nu ska kalla det. Och då gjorde jag mej bara iordning och gick och la mej. Så som ni förstår så hade jag inte en enda möjlighet att blogga igår.

Idag så gick jag på Östersjöfestivalen med Jessica, Kristin och Julia. Kulkul. Och lite senare så ska jag in med pappa en runda.
Och imorgon kommer hela skåne-familjen hit. Dem skulle stanna till söndag, tror jag det var. Kommer bli jättekul tycker jag.

Men ni har verkligen vart duktiga på att kommentera fastän jag inte har bloggat. Jättekul, verkligen. Så det känns bra i alla fall. Men lite skuldkänslor har jag ju för att jag inte bloggade igår.

Här är inköpen från idag och igår..


Från igår:


  

Mönstrad väska: H&M - nu 79,50:- förut: 129:-
Långt linne: Gina Tricot - 99:-
Ansiktsmask: H&M - 19,50:-
Nagellack: H&M/Mavala - 29,50:-


Dagens inköp..


Sprayfoundation: Parelle/Isadora - nu 40:- förut: vet inte, stog inte  - Nån som har provat den?


Nå, vad tycker ni om mina inköp?

Nej, nu ska jag ta och byta om och lite så. Vi får se om jag hinner blogga mer idag. Men ni vet - jag älskar er alla!

Puss & kram på er! / Er Frida

Sött från Asos

Här kommer lite söta saker från Asos.
Vilken är din faovrit?

1.ASOS Big Pocket Tie Front Dress 2. ASOS Bow Front Halterneck Dress
3. Ringspun Palm Tree Sequin Vest Dress 4. ASOS Drop Waisted Spotty Dress


Veckans idol - Yael Naim



Jag vet att det var evigheter sedan jag slängde in veckans idol. Men jag har helt enkelt glömt bort det. Men nu ska det bli ändring på det!
Jag tänkte att varje måndag eller tisdag så kommer veckans idol ut här på bloggen. Eftersom det är de två första dagarna på veckan. Det är ju tisdag idag, så det är därför jag skriver måndag eller tisdag.


Veckans idol blir Yael Naim!



Yael Naim - New Soul

Det är en låt som jag lyssnar väldigt mycket på just nu.

Vad tycker ni?

Hur ska jag ha slingorna?

Jag har ju två lösslingor som jag sätter i ibland när jag känner för det. Jag tänkte att jag skulle sätta i dem imorgon. Men jag vet inte hur. Jag lägger in några bilder så kan ni ju själva skriva vad ni tycker, okej!? (:

Hur tycker ni att slingorna sitter bäst?


I underhåret så att det mest syns där nere när jag står normalt med huvudet (dock gör jag inte det på bilden)!?


I "mellanhåret"!?


Som löshår!?


Eller i överhåret?

Nå, vad tycker ni? Vilket är snyggast?

Chokladdryck m. flingkross

Idag när jag inte hade någonting att göra så passade jag på och göra ett eget recept på en chokladdryck m. flingkross. Här kommer receptet så att ni också kan testa och göra det..

Du behöver:
Chokladglass
Mjölk
Mixer
Bunke
Glas
Sugrör
Flingor
Plastpåse

Gör såhär:
1. Mixa glassen och mjölken i en bunke så att det blir som en gegga.
2. Lägg i lite flingor i en plastpåse och banka lite med handen på så att flingorna blir krossade (storlek får ni välja själva).
3. Häll upp den mixade chokladglassen och mjölken i ett glas.                                  
4. Lägg sedan på flingkrossen på toppen av chokladdrycken.
5. Sätt i ett sugrör och njut av den goda drycken!

Och vips, så har ni en chokladdryck m. flingkross!

När ni har testat det så får ni gärna säga till mej och berätta vad ni tyckte.   
  
Lycka till nu! (: 
(bild och recept: jag)

Shoppinghumör



Hej bloggen!

Just nu känner jag att jag bara inte orkar att skriva om vad jag har gjort hela dagen, och jag hoppas att det är okej!?

Imorgon ska jag ju då till Danmark med pappa. Ska bli kul tycker jag. När vi har vart i Danmark ska vi äta någonstans och sedan åka till Väla och shoppashoppashoppa. Jag är värkligen shoppingsugen! Jag har fortfarande pengar kvar från Växjö. Hälften, ungefär. Och så skulle jag ju få en peng av mamma och pappa med för att jag har hjälp till för det jag hjälpte till med hemma idag. Så jag har pengar att shoppa för. Brabra det!
Ska se om jag hittar dessa sakerna från H&M bland annat:





Bikini: 49,50:- delen
Halsband: 29,50:-

Sedan ska jag ju även kolla på lite annat också. Och om jag köper någonting (vilket jag brukar), så kommer jag ju att lägga in det på bloggen såklart.
Men på kvällen sedan så ska jag dra in till Östersjö med Jessica och Kristin som jag nämde härromdagen. Hoppas att det kommer och bli roligt. Men det tror jag, vi brukar ju ha roligt så.

Nej, nu ska jag hålla mamma och pappa sällskap framför TV:n. Vi ska kolla på Allsång på skansen. Mysigt! 

Puss & kram sålänge! 

Godnatt!




Detta blir sista inlägget idag!

Godnatt sötnosar. Älskar er alla!

Fina bilder



Här är lite fina bilder som jag har hittat. Vilken är din favorit?



Min favorit är nog nummer 3 eller 6!

Tack för er medverkan!



Jag vill tacka er som var med och diskuterade om mobbning. Vi kom inte så långt, men jag tror att alla fick säga sin mening. Och det var det som var meningen.

Imorgon så ska jag faktiskt hjälpa till lite här hemma och gå runt allment ofixad. Det vill säga; utan smink, utan plattången, utan hårspray m.m. Endast dagkräm. Otroligt skönt om det kommer bli varmt ute.
Om jag har tur så kanske jag kan ta och sola med. Vill ju få lite färg till Östersjöfestivalen nu i veckan.

Nu börjar jag bli trött. Jag ska nog ta och börja göra mej i ordning och lite så, skriva något inlägg och sedan krypa ner i sängen tidigt, för en gångs skull. Jag ska ju vara pigg i morgon och gå upp tidigt så att jag hinner göra lite mer.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss & kram på er!

Nu börjar diskussionen - 20:00





Så, nu börjar diskussionen!

Nå, det var dethär med mobbning vi skulle diskutera om. Jag har lite frågor som skulle kunna "köra igång" detta tänkte jag.

(klicka på bilden här bredvid för att se regler m.m.).

1. Varför tror ni att folk mobbas?
2. Är du själv mobbad?
3. Vad tror ni att man kan göra emot mobbning?


Självklart får ni skriva vad ni tycker, helt ärligt.

NU KÖR VI!

Jag sprang nästan hem *pust*



Hej bloggen!

Nu får det bli ett snabbt inlägg här, för diskussionen börjar ju alldeles strax (jag kommer att skriva ett inlägg till efter detta som det står att det har börjat och lite saker för att få diskussionen igång).

Jag har vart med Kristin idag. Vi åt paj, kollade i hennes skolkatalog, snackade, försökte spela badminton och lite så. Roligt. Helst plötsligt hade klockan blivit så mycket. Klockan var tjugo över sju när Kristin påminde mej om diskussionen i bloggen. Gud, att jag kunde glömma den. Jag var rädd för att jag inte skulle hinna hem. För jag gick nämligen till henne idag. Och det är ju en bit. Men jag nästan sprang hem och det gick bara på någon ynka minut. *pjuuuuh*! Det var rätt jobbigt. Jag kände att jag viftade på rumpan, men det struntade jag i. ;> Haha....

Nej, nu börjar snart diskussionen... VI SES DÄR!

Puss och kram på er! <3

Jag erkänner



Jag har en sak att berätta för er. När ni nu läser detta så kommer ni säkert att trilla baklänges.

Jag har inte badat i år ännu. Jag lovar, det är sant. Mina kompisar kan inte fatta det. Dem har badat jättemånga gånger redan. Och jag har inte gjort det en enda gång. Det är helt otroligt. Jag brukar bada rätt tidigt. Men inte i år, tydligen. Jag vet inte hur det har kunnat bli så. Men så är det!

OTROLIGT!

Har ni badat i år ännu?

Vem bär den bäst?





En tuff klänning tycker jag. Häftigt mönster och häftiga färger.
Såklart så bär dem den helt olika. Förutom kuvertväskan. Det har dem ju bådatvå. Men vilken bär klänningen bäst? - Jessica Biel eller Sarah Jessica Parker?

Själv tycker jag Jessica Biel! Sarah bär den för naket och skorna passade inte till, tycker jag!

Men frågan är nu, vad tycker ni?

Lindsay Lohan





Enligt uppgift ska Samantha ha spenderat uppåt $22,000 för en Cartier ring med diamanter, till sin älskling Lindsay så klart! De strosade runt i Los Angeles och kikade lite i diverse skyltfönster när Samantha plötsligt får ett ryck och slår till på den lilla godbiten! En källa säger till The Mirror att "Sam took Lindsay shopping to celebrate her 22nd birthday,". "Although Lindsay is the major breadwinner, Sam has her own money and is very proud." Men hävdar betämt att "It's not an engagement ring - simply a token of her commitment,". detta enligt people.com

Vad tycker ni om detta?

Vinnaren!



Nu har jag lottat ut vinnaren av min tävling här på bloggen som jag la ut förra helgen. Vinnaren blev AMELIA!

Grattis tjejen! (:

Mamma mia



Hej bloggen!

Jag är nästan nyss hemkommen från bion i Karlshamn. Jag, Kristin och hennes mamma kollade på Mamma Mia.
Jag vet att jag nämde igår att jag, Kristin och Jessica skulle kolla på Sex and the city ikväll klockan halv tio. Men det var inte förräns den 13 augusti. Men det gick bra ändå. Vi ska se den då istället.
Mamma Mia tyckte jag var jättebra. Det var mycket musik, mycket roliga scener och så. Så det är en film som jag nog kommer att se flera gånger, och som jag rekomenderar!

Nu är jag väldigt trött och jag tror jag tar och duschar imorgonbitti istället.

Usch, vad jag är dålig på att uppdatera nu. Jag mår inte bra för det. Jag måste verkligen försöka göra så gott jag kan. Det märks att det inte är lika mycket bloggande nu, för jag har mindre besökare och mindre kommentarer. Jag hoppas på en förbättring. Jaja, vi får se! Jag vill ju så gärna komma någonstans med min blogg...

Missa inte diskussionen imorgon klockan 20:00 här på bloggen!

Godnatt sötnosar



Nu säger jag godnatt och dröm så sött!        ♥

Sött linne





Linnet som Hilary Duff har på sej här ovan skulle jag gärna vilja ha i min gaderob. Enkelt och snyggt.
Vad tycker ni? (:

Skönhetstips



Nu tänkte jag att jag skulle lägga in lite smarta skönhetstips till er tjej-läsare där ute!
Här kommer några...



1. När/om du rakar benen, använd alltid raklödder eller schampo på benen.
2. När du har duschat så ska du helst inte borsta håret med en borste, utav med en bred kam.
3. Tvätta väck sminket med en rengöringslotion istället för bara vatten. För om du bara tar vatten så torkar det ut huden.
4. Om du använder foundaion eller puder så ska du helst ha en underlags/fuktkräm under.
5. Om dina toppar eller resten utav håret börjar bli slitet så kan du göra en hårinpackning istället för att klippa dej direkt.
6. Ha en dag en gång i månaden som du är bara för dej själv och gör bara saker som du vill t.ex. att göra ansiktsmask, peeling, fotbad, sola med musik i öronen eller vad som helst.

Nå, det var lite skönhetstips! Har ni några tips till mej? (:

Nu är det diskussionstime!





Nu har jag fixat bilden och lite så, som ni ser.
Ämnet blir då mobbning som Kristin kom på. Sedan var det några som höll med henen också.

Ni får gärna tipsa era läsare om diskussionen. För desto fler som är med och diskuterar, desto bättre blir det, väl?!
Och ni får jättegärna låna bilden så ni slipper att skriva allting i bloggen.

Vi hörs på diskussionen!

Asså förlåt...igen!



Hej bloggen!

Gud,
vilken ångest jag har. - Jag är verkligen hopplös med att uppdatera nu. Jag måste skärpa mej!
Men jag kan varna er redan nu att jag inte komma vara en toppenbloggare imorgon och nästa vecka. För imorgon ska jag först kolla på Pippi med mormor och lillebror och sedan på kvällen ska jag kolla på Sex and the city med Kristin och Jessica, kulkul. (: Sedan på måndag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Ta det lugnt, kanske!? Sedan på antingen tisdagen eller onsdagen så ska pappa och jag till Danmark och efter det till Väla och shoppa! (: Sedan på onsdagskvällen ska jag in till stan på Östersjö (en stor festival här i Karlshamn) med Jessica och Kristin och på torsdagen är det Östersjö med Julia, fredagen kommer nog skåningarna (dem stannar nog tills på söndag), och då ska man vara med Emmelie (dottern i familjen) och lite så och sedan ska vi ju gå på Östersjö då och på lördagen med sedan så åker dem nog hem på söndagen. Så man kan säga att min vecka är rätt fullproppad med en massa skoj. Så det kommer nog bli rätt dåligt med uppdateringar i veckan. Men det hoppas jag att ni kan leva med!

Just nu sitter jag här vid datorn och är supertrött. Tråkigt.

Jag tänkte att jag skulle bestämma mej nu ikväll för när vi ska ha den där diskussionen. Och så ska jag bestämma vilket ämne/vilken sak vi ska diskutera.. Men jag tror att jag redan har bestämt mej.

Hur som helst.. ses om en stund..

Puss och kram så länge sweethearts!

Dagens vill ha





Dagens vill ha är denna supersöta kuvertväska från Asos.

Visst är den söt?

---

Nu ska jag ta och fixa lite saker. Så det här blir nog dagens sista inlägg.

Godnatt med er & dröm så sött!

Puss & kram skumbanan!

Hiss eller diss?





Jag kikade runt lite på google och hittade denna bilden på Paris Hilton.
Tycker ni att outfiten är hiss eller diss?

Själv tycker jag att det är en SUPERDISS! - All push-up, skorna, mönstret på klänningen.. Nej, usch!

Men som sagt, vad tycker ni?

Vem bär den bäst?





Vem tycker ni bär tunikan bäst? Lindsay Lohan eller Lily Allen?

Själv tycker jag Lily Allen! - Det är nog för att den inte är så v-ringad på henne. Och Lindsay har lite mer hängbröst och då blir det inte lika snyggt. Tycker jag.. Vad tycker ni?

Vilket ämne/sak vill ni diskutera om?



Nu har jag bestämt mej. Det ska bli en diskussion här i bloggen med jämna mellanrum. Frågan är nu bara; Vilket ämne/sak vill ni diskutera om? Har ni några tips? Jag vill få så mycket tips jag bara kan få från er läsare. Ikväll kommer jag sedan att kolla igenom alla förslag jag har fått av er och bestämma vilket det blir. Och så gör jag nog en bild och skriver ett inlägg i bloggen om när & vilket ämne det blir. Kanon!
Så komigen, tipsa mej om vad vi kan diskutera om! Jag är öppen för förslag av er läsare, bara ikväll!

Fredag



Tjena alla läsare!

Usch, jag har dåligt samvete. Jag har vart dålig på att blogga denna veckan. Men jag lovar, jag ska försöka att förbättra mej. Jag tycker ju att det är så kul att blogga. Och jag vill verkligen gå framåt med min blogg.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har städat rummet (vilket behövdes, som vanligt, haha)! Och till middag så åt jag, mamma och lillebror pannkakor. Mums!
Förövrigt så är jag väldigt seg och trött idag. Jag la mej en stund innan och försökte sova, men det gick inte. Vi får se, jag kanske håller på att bli sjuk. Vem vet!? Men det hoppas jag inte. Det är ju fredag idag. Då ska man ju ha kul.
Jag kanske skulle träffa Julia idag. Vi får se hur det går med det.

Nja, nu hade jag nog inte så mycket mer att säga...

Eller jo, just det. Jag hade en fråga till er;..
Vad skulle ni säga om jag fixade en diskussion här på bloggen? Alltså.. En dag i veckan (vet inte vilken, ännu), en speciell tid så har jag ett ämne eller en sak som jag vill snacka med er om. Så diskuterar vi med varandra genom kommentarer här i min blogg!? Det kan vara allt från musikgrupp till utsläpp av avgaser! Nå, vad tycker ni om idén? (självklart så får ni reda på vilken dag & tid någon dag innan diskussionen. Och ni behöver inte ha en blogg).

Tyck till nu!

Puss & kram på er!

Hiss eller diss?

Jag kikade runt lite på google och hittade dessa supertuffa shortsen. Tycker ni att dem är hiss eller diss?

Själv tycker jag hiss!




Vem bär den bäst?




Vem tycker ni bär tunikan bäst? Lindsay Lohan eller Cameron Diaz?

Själv tycker jag nog Lindsay Lohan!

Bilderna på sne och ramar?



Jag har ett problem som någon utav er läsare kanske kan hjälpa mej med.
Det är nämligen så att många har sina bilder på sne över varandra och har massa ramar runt bilderna. Hur gör man? Jag har photoshop 7,0 och paint. Så snälla, komigen, berätta hur man gör!?

Tack på förhand, sunshines!

Bio på söndag, kanske?



Idag när jag var i Växjö med Kristin så frågade hon om jag ville följa med henne och Jessica och kolla på Sex and the city på söndag på bio. Självklart. Vi får se hur det blir med det.
Jag har ju två eller tre biobiljetter som jag behöver utnyttja. Och jag har ju velat se den. Så, varför inte?!



Till er som har sett den; Är den bra? Betyg? (max fem stjärnor) Berätta gärna lite om vad den handlar om!

Dagens inköp



Hej bloggen!

Förlåt för en dålig uppdatering. Men jag har inte haft tid och blogga idag. Jag har ju vart i Växjö. Men jag hoppas att ni har klarat er utan min blogg ett tag. ;) - Har ni säkert, va!? Hur som helst. Jag, Kristin & familjen åkte till Växjö vid elva idag. Seadn när vi kom fram så gick Kristin och jag själva på stan tills klockan var lite över fyra, ungefär. Vi åt på Donken också. Det var gottgott. :)
Så nu tänkte jag att jag skulle lägga in dagens inköp. Det är rätt mycket saker.
Här kommer dem...




 (baksidan)









Rosa, vita & gula trosor: H&M - nu 29,50:- förut: 49,50:-
Rosa, gråa, silvriga & svarta trosor: GinaTricot - nu 24,50:- förut: 49:-
Gult & lila armband: Deluxa - nu 5:- styck förut: stod inte
Tuggumi: Börjes/Extra - 22,90:-
Svart & vitt armband: Deluxa - nu 14,50:- förut 29:-
Solglasögon: Indiska - nu 39:- förut 59,50:-
Hotpants: H&M - nu 49.50:- förut 79,50:-
Blått linne: BikBok - nu 49:- förut 99:-
Rosa linne: GinaTricot - nu 49,50:- förut 99:-
Gult linne: BikBok - nu 49:- förut 149:-
Rosa linne: H&M - nu 29,50:- förut 49,50:-
Hoodtröja: BikBok/BettyFlush - nu 99:- förut 299:-

Otroligt att jag bara handlade på rean!
Vad tyckte ni om sakerna?

Glöm inte att anmäla er till min tävling!

Puss & kram!

Hiss eller diss?





GinaTricot har mycket fina kläder. När jag var på deras sida så hittade jag dessa söta shortsen. Tycker ni att dem är hiss eller diss?

Själv tycker jag HISS!

Som sagt, de kommer ifrån GinaTricot och kostar endast 149:-.

Växjö imorgon



Tjena bloggen!

Gud, vad jag är glad idag. Jag ska ju till Växjö med familjen och Kristin imorgon. Det ska bli superkul. Kristin och jag ska gå på stan själva och shoppa. Gah, vad jag längtar! Jag ska shoppa så mycket jag kan i de affärerna som vi inte har här i Karlshamn. Det är ju väldigt ont om affärer här lixom. Vi har ju bara de affärerna som finns i varenda stad, typ. Ni vet, såna "huvudaffärer" såsom Lindex, Kappahl, JC, Glitter och VeroModa. Men i Växjö så har dem ju massor. Dem har ju GinaTricot, H&M, Cubus (tror jag?!), BikBok, Kompaniet och massa sånt. Åh, detta har jag längtat efter sedan i höstas. Och om inte tidigare. Nu är det ju rätt mycket rea också. Hihi, kanon!

För övrigt idag så är det en slappedag för mej. Otroligt trött. Jag gick och la mej vid halv ett igår och så kom mamma in och väckte mej vid halv tio för jag skulle till tandläkaren och fixa min tandställning. Giss om jag var trött?! - Ohyes, det var jag!

Nej, nu ska jag ta på mej myskläder och bänka mej framför TV:n. Vad ska ni göra/gör idag? - Det är ju så tråkigt väder, i alla fall här!?


 
Jag slänger in en bild på en utav mina favoritbilder just nu med! -
Visst är den snygg?

Puss & kram på er!

Saknar våra kattungar





Åh, just nu saknar jag de 10 kattungarna vi hade för fyra år sedan ungefär. Dem var så himlans söta (det är inte någon av dem som är på bilden).

Visst är katten söt? (:  Åh....vill ha!

Söt klänning





Jag satt här och kollade runt lite på datorn och hittade denna supersöta klänningen på Asos.
Visst var den söt?

Det är verkligen en super-dagens vill ha!

Vem bär den bäst?





Vem tycker ni bär denna klänningen bäst? Jamie Lynn Sigler, Sophia Bush eller Lindsay Lohan?

Själv tycker jag Lindsay Lohan!

Hiss eller diss?





Jag kollade runt lite på google och hittade denna söta klänningen. Jag tycker bara att den var för söt!
Tycker ni att den är hiss eller diss?

Själv tycker jag HISS!

Klänningen kommer ifrån http://www.urbanoutfitters.com/!

Hemma från Hallö



Hej bloggen!

Det blev väldigt sent som jag började blogga idag. Men jag har inte haft tillgång till dator. Jag har nämligen vart ute på Hallö med en massa folk och firat Agda. Hon fyller 98 år idag. Otroligt att man kan bli så gammal. Och hon är ju så pigg med. GRATTIS - igen!
Julia var där ute med. Hennes pappa brukar vara där, så det är så mina släktingar känner dem. Men Julias pappa jobbade till fyra och han skulle inte ut förräns då, så Julia åkte med mej, mormor och morfar ut till Hallö. Och vi hade jätteroligt när vi kom fram. Sedan efter en stund så började vi va med Ville, Ebba, Mattis, Kim och Linn. Vi hade jätteroligt på den stora gungan som vad jättehäftig och vi flög flera meter upp i luften. Det var lite läskigt, men superkul!
Vi tog självklart bilder. Det blev väldigt många. Ungefär 135 bilder eller nåt sånt var det. Jag tänkte att jag skulle lägga ut några. Här kommer några....


Julia och jag på gungan, sedan är det Ebba i hörnet och Kim och Ville i andra hörnet. Haha, gungan var rätt stor, right?


Haha. Ebba och Julia. Ebba var bra på att poosa. ;D


Utsikt från ett fönster på avanvåningen på huset.


Kim, Ville och jag på bryggan på en bänk (ursäkta mitt lockiga hår).


Och så avslutar jag med en bild på mej.




Jag tänkte att jag skulle ta dagens outfit här nu (utan de vanliga bilderna ni brukar få se)...

Grått linne: Vero Moda
Tunika: Vero Moda
Leggings: Vero Moda

Jag har verkligen haft jätteroligt idag.
Och när vi var där ute så bestämde mormor, morfar, jag och Julia att vi skulle åka ut dit någon dag på sommarlovet och bada och sola när det är fint väder. Och sedan att jag och Julia skulle till hennes pappa någondag och bada och sola där. Och sedan skulle vi åka båt. Det kommer att bli superkul i sommar!

Puss & kram, och hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har! (:

Hiss eller diss?



image335

Rihanna har nog börjat med en annorlunda stil nu, verkar det som i alla fall.

Tycker ni att denna klänningen är hiss eller diss?

Själv tycker jag en superdiss!

Jag är med och tävlar





Jag är med och tävlar om ett valfritt halsband som är med på bilden hos shopaholicmamman!

Mer info om tävlingen hittar du här.

Lycka till!

Vem bär den bäst?





Vem tycker ni bär tunikan bäst? Lindsay Lohan, Sienna Miller eller Nicky Hilton?

Själv tycker jag Lindsay Lohan. Men en liten diss på henne är att hon hade väldigt vita ben till en svart tunika, det är ett rätt stort no-no! Eller?

Som sagt, vem tycker ni?

Va med och tävla!?





Nu kör jag igång med en tävling här på bloggen. Jag gör det för att min blogg har funnits i ett år nu (såg det idag, men det blev ett år i lördags), så därför kör jag igång med en tävling.
Du har chansen att vinna:
Ögonskuggor (5st), testparfym, diadem, halsband (långt) och ett hårspänne med en blomma på.

REGLER:
♥ Du ska skriva om tävlingen i din blogg och sedan kommentera i detta inlägg att du är med i tävlingen och skicka en länk till inlägget så att jag slipper leta efter erat inlägg (du får mer än gärna låna bilden).
♥ Du måste skriva ditt namn, bloggadress eller mailadress. Något av det.
♥ Du måste ha länkat till min blogg i det inlägget du skrev om tävlingen.

NÄR AVSLUTAS TÄVLINGEN?
Tävlingen avslutas söndagen den 13/7-2008 (nu på söndag) klockan 12:00.

Har ni några frågor är det bara att maila eller kommentera så svarar jag så fort jag har sett det
(om ni ska maila så får ni märka mailet med "din tävling").

Lycka till!

Ser ni vem detta är?



Denna bilden har jag gjort om på Taaz.

Ser ni vilken kändisen är?

Jag är med och tävlar

f

Jag är med och tävlar om denna goodiebagen hos shopaholicmamman!

Var med och tävla du också. Här är en snabblänk!


Lycka till!

Mest aktiva?


Jag har länge undrat hur man kan komma med på mest aktiva listan. Vet ni hur man hamnar där? Skulle jättegärna vilja komma med (:

Tack på förhand!

Vem bär den bäst?





Vem bär den bäst? Hilary Duff eller Marley Shelton?

Jag tycker att det var ett svårt val, men jag får nog säga Hilary. För den var lite längre på henne. För på Marley var den alldeles för kort.

Vad tycker ni?

Söta smycken



1.2.
3.4.
5.6.
Armband  - 01-21 - Cerise Peace


1. HelloKittyring från KyssJohanna 150:-
2. Armband från KyssJohanna 135:-
3. Öronhängen från KyssJohanna 145:-
4. Öronhängen från H&M 19,50:-
5. Halsband från H&M nu 49.50:- förut 59.50:-
6. Armband från Bagsand Fashion 99:-

Vilken är din favorit?

Svar på frågorna



Hej bloggen!

Nu tänkte jag att jag skulle svara på frågorna som jag har fått av er. Det blev rätt många denna gången.
Här kommer frågorna & svaren...

Fråga:
Längsta förhållandet?
Svar: Ja, mitt längsta förhållande har nog vart i 1½ år tror jag det var.. Visst vi bråkade någongång imellan där, men vi var ändå tillsammans.

Fråga: Vilken är din favoritmascara?
Svar: Oj, det var svårt. Jag har inte haft så många, men den jag har nu är nog den bästa jag har haft. Det är en från Apoteket med märket ACO. Det finns en med extra volym och en med mindre. Jag har den med mer volym och tycker att den är jättebra. Man får fina fransar och den kostar endast 109:- (med mindre volym kostar den 79:-). Det är väldigt lite nickel i den. I de andra mascarorna som man köper är det betydligt mer.

Fråga: Hur skulle du beskriva din stil?
Svar: Min stil i klädslen (tror jag att du menar!?), är väldigt olika. Ena dagen har jag en lite tuffare outfit och den andra dagen en väldigt söt outfit. Så jag beskriver min stil som växlande stil. Hihi.

Fråga: Hur gammal är du?
Svar: Jag är 12 nu, men fyller 13 den 14 september.

Fråga: Varför började du blogga?
Svar: Min kusin hade en blogg och jag började läsa hennes, sedan tyckte jag att det värkade roligt så hon hjälpte mej att göra en blogg och så började jag blogg. I början tyckte jag inte att det var roligt, man fick ju inga kommentarer och så. Men då tog jag en bloggpaus som vad väldigt lång. Och efter det så bet jag ihop och bloggade ändå, även om jag inte fick kommentarer. Men nu börjar det går bra med bloggen. Så jag är glad att jag fortsatte och inte la ner min blogg.

Fråga: Har du någon favoritblogg?
Svar: Jag har ingen direkt favoritblogg. Jag läser många som är bra. Jag läser nämligen 15 bloggar om dagen som jag följer. Och jag tycker att alla är bra, för annars hade jag ju inte läst dem. Men en favoritblogg har jag nog inte direkt tror jag inte.

Fråga: Vilken är din favoritaffär?
Svar: Jag har många. GinaTricot, H&M, BikBok, Cubus, KarlOskar & Kristina, Vero Moda, MQ mfl.. Men eftersom vi inte har Gina, H&M, BikBok och Cubus här i Karlshamn, så får jag passa på när jag är i dem städerna. Men det är ändå mina favoritaffärer.

Fråga: Vad gör en blogg intressant?
Svar: En blogg som jag tycker är intressant är om mode, kändisar, outfits och mycket skönhetssaker. En riktig tjejblogg, vill säga. Jag tycker inte om bloggar med bara långa texter utan bilder, det har jag lixom inte ro till att sitta och läsa. Det tycker jag bara är tråkigt. Men när det är bilder så tycker jag att det livar upp bloggen. Bildbloggar är också mycket intressant. Men många fina bloggar. Oh, I love it!

Fråga: Hur gör du för att locka besökare?
Svar: Jag kan inte påstå att jag "lockar" besökare väldigt ofta. Men ibland så skapar jag en frågestund eller någon liten tävling och då ökare antalet besökare. Men annars så brukar jag vara väldigt aktiv och vara runt och kommentera på en massa bloggar och då ökar också antalet besökare och jag får mer kommentarer. För när man kommenterar andras bloggar så blir det ju så att folk undrar vem det är som har skrivit den och den kommentaren och klickar på länken till bloggen och läser lite och kanske slänger in en kommentar. Så på så sätt så får man bloggen att märkas mera, tror jag.

Fråga: Hur lång är du?
Svar: Oj, det vet jag faktiskt inte. Men över 1,60m i alla fall!

Fråga: Favoritklädesplagg?
Svar: Oj, det vet jag inte. Jag har så många sköna kläder. Mjukisbyxorna är ju heltklart en favorit, så sköna att bara ta på sej.. Men jag har nog inget direkt favoritplagg faktiskt, lite konstigt kanske. Men så är det nog.

Fråga: Vad gör du helst en dag?
Svar: Jag shoppar loss riktigt med mina bästa tjejkompisar (i en annan stad) och sitter och äter lyxig mat på en fin rusaturang och sedan på kvällen när man kommer hem så blir det filmkväll med en massa godis. I love it!

Tack så jättemycket för alla frågor. Jag hoppas att ni har fått svar på det ni ville. Annars är det bara att säga till.

Puss & kram på er!

Sov gott





Nu säger jag godnatt till er allihopa. Jag ska nämligen gå och göra mej i ordning, och sedan bädda ner mej i sängen.
Jag har nyss kollat på Götakanal 2 med mamma och pappa och ätit en massa godis och sånt. Mysigt!

Vi hörs i morgon igen.
Puss & dröm så sött!

Bli strandfin





1. Hotpants - H&M 79,50:-
2. Linne - H&M 49,50:-
3. Armband - Lindex 59,50:-
Skor - H&M 98:-  

En söt sommaroutfit som är änkel. Vad tycker ni om den? :)

Frågestund





Nu är det dax för en frågestund igen, ja! Kul va? Läs bara vad som står på bilden här ovan och gör som det står, så kommer din fråga att räknas med!

Fråga nu mycket hörrni!

Puss & kram!

Tävling hos Catwalkqueen!




Jag är med och tävlar om denna goodiebag hos Catwalkqueen! 

Goodiebagen innehåller: hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff,
sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IvanaHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar,
djuprengörande olja från Nea of Sweden.

Här är en snabblänk till tävlingen.

Tävlingen avslutas den 14 juli och vinnaren dras slumpvis!

Lycka till allihopa!

Lördag



Tjena bloggen!

Solit och fint väder ute idag också, kanon!
Nu har jag precis gjort mej i ordning och mitt hår blev helt konstigt. Jag tror jag tog förmycket hårspray. Oooops! Haha..
Ja, jag får väl ta och kamma ut det, så syns det inte. Det kommer att göra väldigt ont.

Ja - vad ska jag göra idag? Jo, jag ska plocka jordgubbar med pappa och lillebror. Sedan vet jag inte. Jag ska se om någon vill göra något sedan när vi kommit hem. Får se hur det blir med det. Men det hade ju varit roligt.
Julia ringde innan och frågade om jag ville sticka med och bada. Men nej, det gick ju inte. Jag ska ju plocka jordgubbar. Får hoppas på att det blir många idag, hihi...

Jag måster verkligen städa upp på mitt rum och bädda sängen nu. Det gör jag varje dag, i stort sätt. Det är nämligen så att jag slänger alla mina grejer precis där jag står, och då blir det så. Så då får jag skylla mej själv. Haha..

Puss & kram på er - och fortsätt gärna att kommentera! (:

Dagens outfit



Nu tänkte jag att jag skulle lägga in dagens outfit innan jag ska ta och göra mej iordning för sängen.
Här kommer den...



  

Tee: Lindex
Kofta (använde den inte): Vero Moda
Shorts: Rågårds
Fotlänkar (armband egentligen): Vet inte
Armband (pärlhalsband egentligen): Glitter
Flätade armband: Gjort själv

Vad tycker ni? :)

------

Godnatt allihopa!
Tack för alla kommentarer jag fått.

Hiss eller diss?





Tycker ni alla klänningen är hiss eller diss?

Jag tycker den är jättesöt, så jag säger hiss!

Få sommarläppar



Vem vill inte vara fin om läpparna nu till sommaren? Här är lite fina läppstift.




1. Lipblush från L'Oréal Paris kostar cirka 120  kronor.

2. Cranberry Kiss Lipstick från Lumene kostar cirka 105 kronor.

3. Lip Colour från The Body Shop kostar 149 kronor.

4. Corallo läppstift från Make Up Store kostar 159 kronor.

5. Color Fever Läppstif från Lancôme kostar cirka 260  kronor.

6. Wanted Shine från Helena Rubinstein kostar 280 kronor.


Appliceringstips!
Läpparna ska vara väl rengjorda när läppstiftet målas på.

Vissa läppstift ger ett mer varaktigt resultat om de används regelbundet, se instruktioner på förpackningen.

För att få bort överflödig färg, använd det gamla "servett-tricket" och pressa läpparna mot en servett.

Känner du dig ovan med läppstift kan du alltid måla ett tunt lager gloss ovanpå för att få en glansigare känsla.

Den osminkade sanningen





Vi är vana vid att se dem sminkade, fixade och supersnygga. Men här är den osminkade sanningen utav fyra kändisar.
Tänk så mycket smink kan göra. När man tittar på bilderna så känner man knappt igen dem. Jössös, dem måste ha flera ton med smink på sej om det är så står skillnad på den osminkade och sminkade donnan!

Tror ni att dem skäms över sina osminkade ansikten?

Fredag



Hej bloggen!

Oj, vad veckan har gått snabbt. Eller, okej, veckan är ju inte helt slut ännu. Men inte långt ifrån.

Imorse när jag steg upp vid halv tio så såg inte vädret speciellt fint ut, men nu har det blivit bättre. Skönt. Jag tror att jag ska ta och göra någon kall dricka eller en glass och sedan gå ut och måla naglarna i skuggan. Mysigt, eller vad säger ni?!
Någon som har förslag på någon god dricka nu när det är sommar ute?
Jag tror det blir vita naglar, helt vita och sedan bara genomskinligt lack över för att det ska hålla. För vitt passar ju till precis allt!

I förmiddags så gjorde mamma pannkakor till oss. Gud vad gott! Jag hade inte ätit det på länge. Och lillebror älskar pannkakor och fick socker utanför munnen.. Hihi..


Lillebror (man ser inte så mycket socker på bilden runt munnen, men jag lovar, han hade mycket). Haha kladdpelle där!


Mamma som var så snäll och gjorde de supergoda pannkakorna.


Och ta kort på min ena pannkaka kunde jag ju ändå göra när jag hade kameran uppe. Mmm, vad det var gott!
 
Nu ska jag ut och måla naglarna.

Puss & kram på er!

Vilken outfit är snyggast?

SKINNY JEANS photo

Vilken utav tjejernas outfit är din favorit?
1. Kate Beckinsale, 2. Beyonce eller 3. Angie Harmon?

Själv tycker jag noh Angie's! Jag tycker toppen/tröjan var ganska söt och kuvertväskan ger ett extra intryck. Nå, vad säger ni?

Vem bär den bäst?





Vem tycker ni bär klänningen bäst? Carmen eller Paris?

Själv tycker jag Carmen. Det där strumpbyxorna till som Paris har, var inte så fina till tycker jag. Nej, Carmen får det bli för min del!

Dagens outfit



Hej bloggen!

Jag tänkte att jag skulle ta och lägga in en dagens outfit nu. Det blir ju inte så mycket kläder nu när det är sommarlov och solen skiner.. Hehe! Men det är skönt!

Här kommer dagens outfit...




  

Linne: H&M
Halsband: Accent
Jeansshorts (avklippta jeans): H&M
Fotlänk:
Accent


Nå, vad tycker ni? En sommaroutift, inte sant!?

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sådär. Ska bli skönt. Jag ska se om håret blir annorlunda mot vad det var innan, nu när jag haft citron i det.

Puss & kram sålänge!

Hiss eller diss?





Jag funderar på att måla mina naglar vita, vad tycker ni? Är det hiss eller diss?
Jag har nämligen ett vitt nagellack från Viva La Diva som jag funderar på att måla naglarna med. Och sedan att göra rosa prickar på.
Förr hade jag alltid prickiga naglar, det är rätt häftigt.. Så vad säger ni? Är vita naglar hiss eller diss?

Blekningsmetoden



Hej bloggen!
 

Gud, vilket härligt väder vi har.
Jag ligger utomhus med Emmy och solar. Gud vad skönt det är! Riktig sommarvärme är det.
Jag har tatt i citron och vatten i håret idag för att se om den "blekningsmetoden" hjälper någonting. Vi har legat i solen i en halvtimme kanske, och jag tycker faktiskt att håret är lite blekar nu. Hehe, gött det!

Vad gör ni i denna soliga sommarvärmen idag då? (:

Nej, nu ska jag ta och gå ut till Emmy med lite dricka och bli lite brun hade jag tänkt. Hehe!

Puss & kram och ha det så bra! =)

Vem bär den bäst?





Vilken tycker ni bär denna klänningen bäst? Paris Hilton eller Eva Longoria?

Själv tycker jag nog Paris!

Vilken Sofi är snyggast?





Vilken Sofi tycker ni är snyggast? 1, 2, 3 eller4?

Själv tycker jag nog nummer 1 eller 3, vet inte säkert.

Hiss eller diss?




Tycker ni denna tee'n är hiss eller diss?

Själv tycker jag hiss!

Tee'n kommer från Vero Moda och kostar 159,95:-. Rätt billigt tycker jag.

Dagens outfit



Hej bloggen!

Jag tänkte att jag skulle lägga in en dagens outfit nu. Här kommer den....




Klänning: Lindex
Leggings: Vero Moda

Vad tycks? =D
En lätt och skön sommaroutfit. Grymt soligt och varmt har det vart idag. Men jag ska inte klaga, haha!

Komigen kan ni inte kommentera lite? Ni verkar ha slutat lite med det idag. Komigen, det är inte så jobbigt! ;)

Dagens inköp



Hej bloggen!

Idag har jag vart i stan med mamma och lillebror. Vi bytte linnet på Vero Moda för detta var större. Det var som ett M istället för S, som det stod att det var. Så jag bytte mot en kofta och ett par trosor. Sedan gick vi inom JC för mamma skulle kolla på jeans. När vi kom in där så kom det fram en tjej till oss och frågade om vi behövde någonting för det var 50% på mycket kläder på barnavdelningen och utvalda jeans för 50:-. Så vi gick dit och kollade. Och då fick jag två par jeans och ett linne. Jättefint. Jag fick ha 160 i jeansen och 170 i linnet, oj, jag har nog börjat växa!? Haha! Men de ena paret är lite pösiga i rumpan, men om jag låter dem ligga i en månad så sitter dem nog som en smäck. Kanon!

Jag har fotat kläderna, så jag lägger in bilderna nu tänkte jag..

 Här ser ni linnet och ett par av jeansen (klicka för större bild).

 Här är jeansen som jag har på mej på bilden ovan, fast i lit emer närbild (klicka för större bild)

 Här är de jeansen som satt lite pösigt (klicka för större bild).

 Här är trosorna (klicka för större bild).

 Här är koftan (klicka för större bild).

Linne: JC - nu 49,50:- förut 99:-
Jeans: JC/Crocker - nu 50:- förut 399:-
Jeans: JC/Crocker - nu 50:- förut 399:-
Trosor: Vero Moda - 49,50:-
Kofta: Vero Moda - 49,50:-

Nå, vad tycker ni om dagens inköp? Fint och billigt, right? (:

Ha det så bra i värmen, nu ska jag ta och gå ut och käka med familjen! Puss & kram!

Vilken bär den bäst?




Vilken bär klänningen bäst? Ashley Tisdale eller Kelly Clarkson?

Själv tycker jag Ashley Tisdale!

Hiss eller diss?





Tycker ni att öronhängerna är hiss eller diss?

Själv tycker jag hiss!

Blondinbella VS StinaLee




Vilken utav bloggarna tycker du om mest? Blondinbellas eller StinaLee's?
Och varför?

Jag vet inte riktigt vad jag själv tycker! Det är svårt. För jag läser både Stinas och Bellas blogg dagligen, och tycker att båda är intressanta. Men frågan är, vad tycker ni?

Vilken Sofi är snyggast?




Vilken Sofi tycker ni är snyggast? Nummer 1, 2, 3 eller 4?

Själv tycker jag nog nummer 3 eller fyra, jag vet inte riktigt.

Tisdag



Hej bloggen!

Usch, jag vet att jag har börjat bli dålig på att uppdatera bloggen nu, men jag ska försöka att ändra på det. Både igår och idag har jag inte alls vart speciellt duktig.

Jag sitter ute på framsidan och bloggar i tältet som vi har. Det är lagom varmt nu. Man kan lixom sitta i bara kortbyxor och linne och klockan är ju cirka halv sex. Herregud, nu börjar det nog bli sommar!

Jag tänkte nu att jag skulle berätta vad jag har gjort idag..
Först så vaknade jag vid kvart över tio-tiden och gick upp och åt frukost och satte mej framför TV:n. Sedan var jag hemma själv en stund för att lillebror och mamma körde till leksaksaffären. Sedan när dem kom hem så åt vi middag och efter det så åt vi glass. Så åkte vi till mormor och morfar för mamma skulle till doktorn. Efter ett tag så kom mamma igen och hämtade oss och då körde vi till Asarum igen och handlade på ICA. Efter det åkte vi sedan hem och så åt vi mackor och pappa kom hem från jobbet. Och nu sitter jag här.

Det är roligt att det har vart så himla fint väder idag. Det skulle visst vara det hela veckan. Eller har ni hört något annat?

Nu tänkte jag att jag skulle ta och se om jag hittar någonting att blogga om. Det blir nog ingen dagens outfit idag. För jag har haft olika outfits idag, och jag orkar inte att lägga ner energi på att ta på och av alla outfits igen och ta foto på dem och efter det lägga in dem på datorn


Puss och kram och ha det så bra i solskenet! 

RSS 2.0