Mammas jacka är klar




Ja! Min duktiga mamma har sytt färdigt sin jacka till sitt eget klädmärke som heter:
Zigge & Ida. Sigge står för min lillebror Sixten och Ida står då för mitt namn; Frida.

Här är lite bilder på jackan som mamma har sytt:

(Klicka på bilderna för att få se dem i större format)
   
Såhär ser den ut framifrån på cirka en meters håll.

 
Och såhär ser den ut bakifrån på cirka en meters håll.


Såhär ser mönstret ut.


Såhär ser fickan ut.


Hon har ju självklart också fodrat den.


Och så har hon gjort en halsduk i samma typ som fodret. (halsduken är den tygbiten längst till höger)


Sedan neranför kragen så finns det en liten hälla där man kan hänga upp jackan med om man vill det.




Jag la ju ut bilder på jackan i katalogen härrom dagen. Men mamma har gjort några egna ändringar på den. Som t.ex. gjort andra fickor, satt dit dragkedja istället för att bara ha knappar och lite sånt småplock. Så hon har ju faktiskt vart med och bestämt lite själv också. Det är inte heller samma tyg som var i katalogen. Men detta tyget tycker jag passade mer till mammas hår eftersom det är väldigt mörkt så är det väldigt fint till jackan som det är lite mörkbruna trådar  i. (: Mamma detta har du gjort superba! <3


Mamma sydde också ett förkläde nu på kvällen här. Himla snyggt var det. Kolla själva:



Riktigt snyggt, mami.


"Finnemang"


Såhär ser det ut på lite närmare håll.


Du är bra på att laga mat, du är superbra på att sy, du är världens bästa mamma, du är det mesta man kan vara mamma. Du har allt, och lite till. <3


Mamma och jag vill gärna veta vad ni tycker om sakerna och så. Så var väldigt snälla och lämna en kommentar till oss och skriv där var du tycker. (:

Dagens inköp





Ja jag var ju i stan idag. Och om ni har läst min blogg ett tag så kanske ni har förstått att jag shoppar rätt mycket? Det tycker jag är kul och här är det som jag fick med mej hem idag:



(Klicka på bilderna för att göra dem större)
           

Kortbyxor: Vero Moda  79.95:-
Svart tee med tryck: Rågårds 159:-
Guldigt halsband: Accent nu 10:- förut 99:-
Silvrigt armband: Glitter nu 24.50:- förut 89.50:-
Grå hårklämma: Glitter nu 6:- förut 24.50:-
Röd tee med tryck: Inter Sport 70:-




Ja, det var då dagens inköp från stan! Sedan köpte jag ju krämen på Ica med för 17.50:-

Tjolahopp!





Dålig bloggdag





Jag vet att jag har vart superdålig på att blogga idag. Och igår kväll också. Men jag sov inte hos mormor och morfar inatt. Det blev ändrade planer. Men jag var i stan.  (:  - Med mormor.


När jag kom hem efter en trevlig sväng på stan med min kära mormor så fick jag ett sms utav Kristin då hon undrade om vi skulle va idag. Vi hade snackat om det lite tidigare i veckan. Såklart att jag ville det. Så jag städade bara lite på mitt rum sedan cyklade jag och mötte henne. Efter det cyklade vi sedan till Ica då jag köpte en fuktighetskräm, tror jag att det är!? Från Nivea. Den ser ut såhär:






Det står såhär på baksidan:

Världens mest sålda hudcreme. När du behöver naturlig fuktighetsbevarande hudvård för daglig andvändning. Passar alla hudtyper. Utan konserveringsmedel. Innehåller Eucerit.


Då betyder det väl att det är en fuktkräm? Ni som är bra på sånt, det borde väl vara så?



Sedan cyklade vi hem till mej och spelade TV-spel och kollade på TV. Sedan satt vi och kollade i tidningar där det är massa kläder och sånt som man kan sy själv. :) Rätt mysigt faktiskt.

Kul hade jag i alla fall idag. :)

Dagens vill ha





Dagens vill ha är dessa söta skor från H&M för runt 89:-
Jag älskar sånna skor. Dem är fina, nätta och av tyg!





Ingen outfit






Nej! Idag blir det ingen outfit. Jag vet att jag har skött det flitit denna veckan men jag hinner inte lägga ut någon outfit idag. Jag ska faktiskt snart duscha och sedan ska jag göra mej i ordning och packa och sedan ska jag till mormor och morfar. Det ska bli kul där! Det var så länge sedan jag sov där nu.
I morgon kommer jag nog lägga in en dagens outfit men jag vet inte. Jag hinner i alla fall lägga ut en dagens vill ha idag. Så det ska jag göra nu.
Jag lånar säkert en dator hos morfar sedan och skriver lite om hur läget är och sådär.


Later!

Fredag







Japps. Idag är det fredag och det betyder att det är helg på G. Jag har precis ätit frukost och ska snart gå och fixa till mej lite, Jag lägger nog in en dagens outfit sen.
Ikväll ska jag nog sova  hos mormor och morfar det är inte riktigt bestämt ännu.

Later!

Tävling hos Flachsan

image636

Här kan du vara med och tävla om dessa supersnygga underkläderna: 
http://flachsan.blogg.se/1206035749_tvlings_dags.html?cache=F1BBD5BCEE2A7F8C1D605FE3C205E574



Tävlingsuppgift: Skriv en kort motivering varför just du vill vinna dessa urläckra underkläder. När du gjort det kopierar du in ovanstående bild i din blogg och sedan lägger in den länken i kommentarfältet nedan.

(Vinnarna väljer själv färg (finns i grönt och rosa) samt storlek på underkläderna).





Tävlingen avslutas fredagen den 28 mars kl 12.00, vinnarna utses senare samma dag.


Good Luck!

Efterlyst







Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det dax för kvällens avsnitt av Efterlyst. Oftast blir jag lite skrämd över vissa saker som har hänt, men å andra sidan kanske det är bra att titta på det. Man lär sig att man inte ska vara ute sent på kvällarna och lite så också. Det finns ju många som tycker att det är tufft att vara ute på nätterna och hitta på en massa rackartyg och sånt. Vi har ju några ligor här i Asarum som brukar åka omkring på sina moppar och göra rackartyg. Jaja, såna nolifers, typ? Skaffa er ett liv lixom, tänker man väl!?
Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen, det ska bli skönt :)

Hemma igen








Nu är jag hemma frånn träningen igen. Det var rätt kul på träningen idag. Men vi körde samma sak hela tiden. Det var lite trist, tycker jag.
Nu ska jag nog ta mej bort från den här platta saken och gå runt på rummet och ta en städning. Det behövs nu, det ligger typ saker överallt. Haha. Efter det ska jag nog ta lite frukt och vatten. (värst vad jag har börjat bli nyttig!?) och sedan ska jag duscha och kolla på Efterlyst. Sedan är det dax att läsa lite och sedan blir det nog sängen för min del. Jag får se om jag bloggar mer idag.

Ciao!

Dagens vill ha





Dagens vill ha är ett par jeans från Cheap Monday som ser ut såhär:




Rätt snygga, ellerhur?

Snart träning





Jag har precis ätit. Idag blev det tjofräs med ris till. Tjofräs är en grytröra med köttfärs och grönsaker som mamma gör. Den är supergod. :)
Snart ska mamma och jag köra till träningen. (bowlingen) Jag ska dricka lite vatten och ta på tummskyddet först. Jag har inte tränat på tre veckor tror jag. För förra veckan så var det ju ingen träning eftersom det var stjärtorsdagen. Och veckan innan dess så var jag sjuk. Det blir väl tre veckor då!? Jaja, det ska bli skönt att komma tillbaka i alla fall. Men om jag blir tillfrågad någon tävling i helgen idag så måste jag ju tyvärr tacka nej denna veckan. Eftersom att jag ska till stan med mormor på lördag så jag ska sova där i morgon troligen  och sedan på söndag ska mamma och jag till mörrum på bytardagen på Norrevångskolan. Brukar hitta lite där. Hoppas jag hittar någonting i helgen också. Fast det brukar inte vara på helger, utan på vardagar. Tycker det låter lite konstigt. Jag har aldrig vart med om det innan!? Jaja, det blir nog bra. Bloggar sedan när jag kommer hem från träningen! 

Later! 

Dåligt med kommentarer





Jag tycker att ni kommenterar väldigt dåligt. Och när ni kommenterar dåligt så blir det inte så roligt för mej att blogga och då tröttnar ni säkert på bloggen. Jag har oftast minst 50 besökare per dag och för att vara så många så borde det väl ändå kunna komma lite mer kommentarer än vad det gör nu!? Det är inte ofta jag får kommentarer. Och jag tycker att det finns väldigt mycket att kommentera över. Så varför kommenterar ni inte? Någon som har några synpunker på bloggen? Jag vill att ni kommenterar mera, annars kommer jag att tappa suget på bloggen.
Later!

Tjejer på stan





Tjejer på stan är en bok jag började läsa igår. Det är den tredje boken. Härrom dagen tipsade jag om Stressade tjejer. Det var den andra boken och nu läser jag den tredje. Jag har hört att det har kommit en till. Såhär ser Tjejer på stan ut:


image219


Såhär står det på baksidan:


Jag har träffat en kille! Och det är mig Russell vill ha, inte coola Nadine eller snygga Magda. MIG! Men aldrig kunde jag ana hur krångligt det kan vara att hinna med både tjejkompisar och en pojkvän.
Måste man välja?
Jag börjar ljuga och trassla in mig själv. Som när Nadine, Magda och jag genom olika lögner får en egen kväll på stan. Det håller på att sluta i katastrof kan jag berätta...

Det finns två böcker till om Ellie, Magda och Nadine: Kära tjejer och Stressade tjejer.
Jacqueline Wilson är en av Englands mest lästa och populäraste ungdomsförfattare. Håll utkik efter fler böcker!





Jag rekomenderar verkligen dehär böckerna. Det är riktiga tjejböcker och jag tycker dem är bra. Även killar kan läsa dem för att förstå hur vi tjejer tänker och mår m.m.

Skolavslutningskläder





Det kanske låter lite tidigt. Men mamma och jag har redan börjat leta efter skolavslutningskläder till mej. Vi kollar i alla tidningar hon har efter någonting jag kan ha på mej då. Mamma ville nämligen sy någonting till mej som jag kan ha då. Och eftersom klassen ska splittras så vill jag också vara extra fin. Det kommer bli väldigt bra, tror jag. Jag har letat igenom hennes tidningar och har hittat fina saker. Jag ska strax visa dem för mamma. Men vi får se hur det blir och vad hon tycker.

Ikväll har jag träning. (bowlingen) Och det har jag inte gjort på länge. Som "tur är" så är det ingen teori idag. Vilket jag inte är så himla glad för. Det är bra, men det brukar oftast vara väldigt krångligt det vi går igenom.


Nu ska jag visa för mamma och läsa en stund tror jag.
Later!

Mammas nya jacka




Som jag nämde igår så håller min mamma på att sy en egen vårjacka. Den är supersnygg. Fast den är inte riktigt klar ännu. Hon har tagit mönster ifrån en tidning som heter: Allt om handarbete. Och såhär ser den ut:



image218


Hon har inte samma tyg, men det tyget hon syr i är också rutigt. Jag ska lägga in en bild här på bloggen när den är klar. Hoppas den blir klar snart. Och det tror jag att den blir, får hon har kommit väldigt långt och började sy på den igår. Man hör säkert symaskinen i hela kvateret. Haha. Så duktig min mamma är! (:

Vad tycker ni om jackan?

Dagen outfit





image212


Dagens outfit är ingen vanlig med jeans som kan vara lite hårda och kasa ner så man får dra upp dem i mellanåt. Utan dagens outfit är en mer mysig outfit som passa bra på loven. Den är rätt söt och mjuk. Här kommer bilder och text där jag har skrivit vart jag har köpt/fått dem.


image213

     



Grå och svart klänning med tillhörande tee: Gina Tricot
Gråa leggings: Vero Moda
Svarta benvärmare: Vero Moda
Grå strumpor: Lindex
Svart kofta: Vero Moda
Rosa hjärthalsband: Glitter
Silvriga armband: Glitter
Lila armband: Glitter
Randiga flätade armband: Gjort själv


Det var dagens änkla outfit. Den är mjuk och skön att röra sej i!
Kommentera gärna om vad du tycker.

Dagens oufit




image206




image207



       
       



Lång tee med tryck: Ellos
Röda byxor: Family House
Rosa strumpor: Lindex
Silvrigt halsband: Accent
Klocka: Guldfynd
Silvriga armband: Glitter
Randiga flätarmand: Gjort själv
Svart diadem: Glitter (syns nog inte på bilden) 


Dagens outfit är mjuk och skön. Byxorna sitter inte så himla tajt och är väldigt mjuka och goa!
Mamma och jag har likadana (:  <3


Maskinen





Jag gillar inte texten men jag gillar dunket!

Danny






Looka den alltså!

E.M.D




Gah, alla tre är så snygga. Men Danny är snyggast. (:



Här är deras nya låt: Jennie let me love you.
Kanonbra.






Och här en annan låt som heter. All For Love
Kanonbra, den också.





Lite bilder kan jag ju lägga in med.....

























Killar, det finns många som gillar er. Fast det är nog mest tjejer ... ;)

God Morgon







Just nu sitter jag med en kopp med varm choklad vid min sida. Jag åt precis frukost och mamma syr för fullt på sin nya jacka. Den ska vara rutig, och kommer bli skitsnygg.  Jag kanske lägger ut en bild på den här på bloggen senare.
Jag vet inte vad som händer idag eftersom att tjejdagen och tjejkvällen blev tyvärr inställd. Men ja, vi får se vad som händer.


Later!




Ops







Ojda, det blev visst lite krabb med internet nu på kvällen. Men det gick bra nu. Som tur var kunde pappa hjälpa mej. Haha, jag är inte så haj på det där med bredband och sånt ni vet?

I alla fall så var det väldigt trevlans på stan idag. För gick vi lite på stan, Julia och jag. Och sedan tog vi en fika på flaggen. Vi satt där och slöade oss och pratade om allt möjligt. Det var väldigt mysigt tycker jag. Sedan gick vi lite till och träffade Julias lillasyster och deras mamma på stan några gånger. Sedan gick vi lite till.
Jag gick inom Apoteket bland annat för att köpa en ny tub med fuktkräm. Den från L300 som jag tipsade om härrom dagen. Och då var den slut i den lilla förpackningen. Men det fanns en som var lite större. Och snål som jag är så köpte jag inte den för den kostade 77:- och det var faktiskt väldigt dyrt för en sån liten tub. Så hade jag bara inte ork till att kolla runt och be om hjälp och så idag så jag hoppade det. Men jag köpte en nagelfil för 25:- i alla fall.
Sedan efter en liten stunds springande på stan igen så tog vi bussen hem. När jag sedan kom hem och hade sagt hejdå till Julia så tog jag mej en skål med yoggi och havrefras med jordgubbsbitar i. Mums! Efter det så kom mamma hem och sa att hon skulle börja på maten. Nej, tänkte jag då. Sedan satte jag på TV:n och kollade på BOBSTER. Sedan åt jag, det var sån himlans god grytröra idag så kunde jag bara inte låta bli att ta två stycken stora porttioner. Det var så himlans gott. I alla fall, efter det så  gick jag in på mitt rum för att sätta mej och blogga och lägga ut en kvällens mysoutfit men då funkade självklar inte internet så då satt jag och min familj och åt glass istället. När glassen sedan var slut ville min lillebror att vi skulle leka "bebis". Det är någonting nytt han har börjat med nu. Han sk leka bebis och jag ska bära honom och klappa honom på rumpan så han rapar. Jag vet inte vad han har fått det ifrån, men man kan bara inte klara av att säga nej till det när han har såna fina ögon.
Efter en liten stund så skulle han gå och sova. När jag hade sagt godnatt till honom så gick jag in på mitt rum och tvättade bort allt sminket. Och så satte jag mej framför TV:n och kollade på dagens avsnitt av Andra Avenyn. Undrar hur många avsnitt det har vart nu? 50? 60? Någon som vet? Sedan sprang jag runt här i huset som en yr höna och visste inte vad jag skulle göra. Och eftersom internet inte funkade så fick jag säga till pappa men just då så hade han inte tid så jag satte mej vid datorn och skrev lite dikter istället.
Och nu sitter jag här. För sedan kom pappa in på mitt rum och lagade allting. Haha, det var bara till att starta om datorn. - Lol & pinsamt, tänkte jag då.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan så ska jag kolla på Klass 9A. Det är första gången jag ska titta på det. Jag såg det på "reklam på svt" på TV:n idag och jag tyckte det såg bra ut. Problemet är att det börjar om en kvart, så jag vet inte om jag hinner duscha innan för jag ska göra hårinpackning idag, tror jag. Jag får se hur jag gör.

Jag kan inte lova att jag bloggar mer idag. Vi får se vad tiden räcker till.
Bye!

Hemma igen




Ja, nu är jag hemma igen. Jag har ju som sagt vart i stan med Julia-gumman :)
Det var kul och hon fick mej på bra humör igen. Även om vi inte direkt pratade om det jag mådde dålit för så blev jag ändå bättre inombords. (Tack för att du finns Julia)
Nu skajag hjälpa mamma att duka och sedan är det dax för att äta mammas god röra.... :)


Later!!

Boktips



Jag tipsar idag om boken som heter: "STRESSADE TJEJER".
Det finns några andra böcker i samma serie också. Dett är del 2. Jag har läst 1, och efter denna boken ska jag läsa nummer 3.







Jag skriver av från baksidan:



Jag fattar inte när jag blev så tjock! Och att jag inte märkte nåt förrän vi hamnade på den där uttagningen för omslagsflickor till tidningen Spicy. Nadine blev uttagen, fast nu försöker hon se ut som en modell så mycket att hon helt har bytt stil! Magda ser bara supersnygg ut och får alltid alla killar efter sig, fast en del verkar tro vissa grejer om henne... Själv undrar jag varför inte ens Dan ringer till mig! Jag måste banta!


Jacqueline Wilson är en av Englands mest lästa ungdomsförfattare. Hon skriver insiktsfullt och roligt om tjejer och tjejers problem. Varje vecka får hon flera hundra brev från tjejer som känner igen sig i hennes böcker. Läs mer om Ellie, agda och Nadine i Kära tjejer.
Och snart kommer Tjejer på stan.

Morr'n




Godmorr'n allihopa!

Jag sitter och väntar på att jag ska åka in till stan med Julia. Vi ska in en runda idag.
Idag känner jag mig vekligen deppig och seg, men jag har lyckats att ta mej upp och göra mej i ordning i alla fall. Jag känner mej bara så less på allting. Och då brukar det hjälpa att träffa Julia, hon får mej alltid att skratta. Dessutom är hon så bra på att peppa  och stötta. Jag är så glad att jag har henne.


För övrigt ska jag försöka att läsa ut min bok idag. Jag ska tipsa om den nu. Så jag gör ett nytt inlägg. :)

Dagens vill ha




Dagens vill ha är dessa supersöta skorna från Vagabond ....







Jag älskar sånna skor. Tummen upp för dem! :)

Veckans idol



Ja, visst går en vecka väldigt snabbt? Jag tycker det i alla fall.
Nu är det faktiskt dax för veckans idol.


Veckans idol är:



ROXETTE!


Här kommer en video också:




Ni kanske undrar varför just ROXETTE blir veckans idol, och det är för att jag tycker hon sjunger denna låten så underbart, även om hon inte sjunger fint så sjunger hon den bra. Jag börjar faktiskt nästan gråta. :')

Alla som älskar






Alla som älskar Björn Gustafsson kopierar denna texten!

En annan grej




En annan grej som står i boken på nästa sida är såhär:


Fräsch fruktmask!


En ansiktsmask av frukt fräschar upp trött hy och fixas hur lätt som helst. Använd ordentligt mogna frukter, mosa dem och applicera fruktmoset i tjocka lager över ansiktet. Luta dig tillbaka och låt masken sitta kvar gärna mer än tip minuter. Olika frukter passar olika bra beroende på vilken hudtyp du har.


Anannas & jordgubbar - för fet hy med akne.                  



Aprikos, avokado, äpple & persika - för torr eller åldrad hud. 



Banan & päron - för känslig hy.                                     
 

Ansiktsmasker




Här är recepten:



För normal eller blandad hy:

Du behöver:
1 del mycket fint riven mandel
1 del äggula
1 del honung
 
Gör såhär:

1.
Riv madeln och blanda med äggula och honung.
2. Stryk blandningen över ansiktet.
3. Låt verka en kvart och skölj av med varmt vatten.



För torr och känslig hud:

Du behöver:
1 msk havremjöl
1 äggula

Gör såhär:

1. Hacka eller smula havren fint. Blanda sedan med äggulan.
2. Pensla på huden och låt vara kvar i 15 minuter.
3. Tvätta av med varmt vatten.





För fet och storporig hy:

Du behöver:
1 äggvita
10-12 droppar citronsaft

Gör såhär:

1
. Vispa ihop ingredienserna till skum och stryk sedan ett tunt lager över ansiktet.
2. Låt torka in, bara några minuter.
3. Tvätta av med ljummet vatten eller ansiktsvatten, glöm inte att smörja in ansiktet efteråt. Viktigt eftersom masken är uttorkande. 



 

Sitter här själv




Ja, nu sitter jag här själv. Jag har ingenting att göra. Jag funderar på att göra en ansiktsmask. Ja, jag kan lägga in recept på det. Jag har en bok jag fick utav min mormor år 2005. I och för sej var det tre år sedan nu men vad gör det? Samma saker kan ju göras för det.
Den heter: Fridas tjejbok 2005... Och där är det en massa skönhetstips.

Ansiktsmasker, sminktips och massa sånt. Problemet är att jag har aldrig gjort ansiktsmask förut. Men det sägs att det ät skönt och befriande. Det kan jag ju behöva just nu. Jag känner mej så stressad, trots att det är lov. Jag kan lixom inte slappna av. Jag skakar i fingrarna och mina ben kan inte vara stilla. Det är nästan lite obehagligt. Jag känner att jag kanske inte hinner göra allting denna veckan och att någon kommer bli sur på mej för det. Jag vet inte om det bara är inbillning?
Jaja, jag ska skriva in recepten nu.

Film




Just nu sitter Saga och jag och kollar på film. Vi kollar på Big Momma's House 2. Den är rolig.
I och för sej har båda sett den innan, men den är ju rätt rolig så vi tittar på den.
Vi ska strax äta. Mums!  Jag börjar faktiskt bli rätt hungrig nu. Och Saga var lite. Vi ska nog äta om en halvtimme eller någonting tror jag.
Jaja, jag bloggar mer sedan.
Later!

Stunder



Det finns stunder då jag känner att man bara vill bort.
Dem stunder som ingen kan tro att det är min sort.
Jag har inte mycket att glädjas åt.
Det är så jag tänker när jag sitter på det kluvna strå't.
Ta hand om dej, det är de orden jag får när du måste logga ut.
Det är då allt det roliga har slut.
Dina dagar vid min sida är underbara.
Jag tänker bara; gud, detta ska jag klara.
Du var mitt allt.
Du fanns alltid där med allt.
Nu saknar jag dej som fan.
Och jag vet att du är sann.
Du fanns alltid där för mej
och jag fanns alltid där för dej.
Hoppades på en tid föralltid.
Men jag fick bara lid.
Älskar dej ännu, och jag hoppas du vill höra det.  ♥

Dagens outfit




Såhär ser dagens oufit ut:


image201

                        



Svart brottarlinne: JC
Grön långarmad tröja: JC
Halsband: Accent
Jeans: Cheap Monday
Strumpor: Lindex



Kommentera gärna vad du tycker. (:


BWO - lilebror



Godmorgon!
Min lillebror är på toppenhumör idag och är här inne på mitt rum och dansar till Melodifestivalslåten med BWO - Lay Your Love On Me. Han älskar att dansa till den. (:


Jag ska fixa mej änny mer nu. Sedan ska jag ta en dagens outfit bild och sedan kommer Saga-gumman :) Har saknat henne, så det ska bli kul att träffa henne i dag. Vi får väl se vad vi hittar på för någonting idag.


Later!

Inte riktigt klar


.. Jag är inte riktigt klar ännu, kusin! Jag fixar det senare, eller imorgon. / E

Världens bästa kusin



Jag kan bara meddela att jag har världens bästa kusin. Hon skrev såhär till mej:
 
E: Jag är på hugget idag, så jag gör en helt ny bloggdesign till dej. Om det är ok alltså?
J: Självklart. <3
E: Bra, så jag får helt fria händer? :)
J: Javisst, men det finns en grej som jag helst skulle vilja ha med. (sedan skickade jag en bild) Om det går att fixa, men du är inte tvungen att ha med den, men jag skulle blivit himla glad. :)
E: Men det fixar jag :D .
J: Tack kusin, du är bäst. <3


Tjah, någonting i den stilen var det som vi skrev till varandra.
Jag har verkligen en bra kusin, och vill att det skulle stå med här.
Nu måste jag dra, för pappa blir tokig på mej. Jag har typ suttit vid datorn stort sätt hela dagen och han sa till mej för tjugo minuter sedan att jag skulle släcka ner. Ajdå, Frida Lindberg ligger nog risligt till just nu.. ;/ Aja, lycka till kusinvitamin!

Dagens outfit



Här är då dagens outfit:


image197

     

Linne: Vero Moda
Scarf: Karl-Oskar & Kristina
Kofta: Lindex
Jeans: Cheap Monday
Hello Kitty-strumpor: Lindex


Skriv gärna vad du tycker :)


Göra mej i ordning




Ja, det kanske är dax för mej att göra mej i ordning. Alltså ta på mej någorlunda bra kläder ochsåvidare. Jag ska inte sminka mej, men klä på mej så jag ser lite vettig ut. Har ju gått runti städkläder hela dagen.
Sedan ska jag lägga in en dagens oufit. :) Det var längesedan nu.


Sallad




Ja, jag gjorde ju en sallad innan. När jag stod där i köket och skärde för mej själv kom helt plötsligt pappa upp (mamma, pappa och lillebror låg och sob middag då) och frågade vad jag höll på med. - Jag gör sallad, svarade jag då. Sedan kom lillebror och mamma också upp efter nån minut bara. Sedan när salladen blev klar så ville inte bara jag ha, utan alla andra i familjen också. Så vi satte oss i storarummet och åt salladen i lungnan ro. Det var jättegott. Pappa tyckte den var supergod.
Jag tog en kort på den när det precis blev klar. Såhär såg den ut innan vi åt upp den:

image196


I salladen har jag:

En morot
Sallad
En Avokado
En bit Gurka


Det var gott. Prova du också.


Påsklov



Ja, som sagt så har jag ju påsklov såhär ser mina dagar ut:

Måndag: Saga kommer hit. Superkul!
Tisdag: Åka till stan med någon kompis!?
Onsdag: Tjejdag och tjejkväll med korpadalstjejerna som är: Emmy, Ella, Elli, Maja & Olivia.
Torsdag: Träning, vad jag vet jusst nu i alla fall.
Fredag: Sova hos mormor och morfar .
Lördag: Åka in till stan och shoppa med mormor.
Söndag: Bytardagen i Mörrum med mamma.


Så jag har rätt mycket att göra ändå. ;)

Grillad mat




Ja, idag vid tvåtiden så åt hela familjen grillad mat. (pappa grillade) Såhär såg min tallrik ut då: 
image195
Jag åt två såna lass, fast jag var inte hungrig. Jag åt det bara för att jag tyckte det var så gott!

"Tack för maten, tomt på faten!"

Sallad





Ja, nu tänker jag göra mej en fruktsallad och sätta mej ner vid TV:n och kolla lite. Får se om det finns någonting bra där då. Jag kommer nog ta kort på den så ni får se vad den innehåller.
Later!

Anna Pihl






  Ni missar väl inte Anna Pihl i tv4 i morgon? Klockan 20:00 (klockan åtta på kvällen) Undra vad det händer för något spännande då!?

Vad tycks




Ja, vad tycks? Jag har fixat lite till på bloggen, men det är ju inte riktigt klart ännu.

Tyvärr försvann min header som jag hade gjort. Alltså den satt där uppe innan, men sedan efter en stund så hade jag min gamla där igen. Konstigt.
Ni får hålla utkik efter den nya headern under dagen här då.
Later!

Ny header



Ja, nu är min header klar. Såhär ser den ut:

image192

Nå, vad tycks?

Göra om




Ja, nu har jag bestämt mej, jag ska göra om här på bloggen. Den ska bli snygg nu!
Jag ska göra en ny header till att börja med. Lägger in den när jag är klar.

Saknas






Det finns någonting som är fel, faktiskt kanske en hel del. Men sak samma säger du, jag önskar att du var här nu.

E.M.D




EMD Foto: TV4


Jag hoppas att ni inte missade E.M.D i Lets Dance igår. De var riktigt bra. Jag tycker att deras röster är så fina i hop, faktiskt.
Plus att Danny är ju en riktig heting också. Okej, Mathias och Erik ser också väldigt bra ut, men det är någonting speciellt med Danny, tycker jag.

För er som inte visste det så står E.M.D för: Erik Mathias Danny. Och de pojkarna har alltså blivit en grupp!

Avskedskyssen



Avskedskyssen Foto: TV4



Igår tog bonden Karl-Petter och Maria farväl på ett kanske rätt udda sätt efter att han hade åkt ut ur Lets Dance.
Kan detta verkligen stämma?

Glad Påsk



Glad Påsk alla bloggare. Hoppas att ni får en trevlig afton!
  

Mina nya skor




Här är bilder på mina nya skor:


image189


image190


image191

Pris: 799:-

Tack mamma och pappa. Detta är nog den bäst påskpresenten någonsin.
Det låter kanske lite konstigt att man får ett par Lacoste skor i påskpresent men jag behövde nya skor så jag får det istället för ett påskägg. <3

Äntligen




Yes! Jag är så glad. Jag och mamma var i stan innan idag och då kollade vi på skor till mej. Först gick vi in på Walk On. Där hittade jag fina skor, men inte riktig sånna som jag behövde och ville ha just nu i alla fall. Efter det gick vi in på Anders Nilssons och kollade. Där har dem ju rätt många Lacoste skor och så provade jag typ alla som fanns. Sedan kollade mamma och jag på vad dem kostade osådära... Till slut sa mamma: Okejda, du får väl ett par då da! Och då fick jag ju värsta beslutsångesten över vilka jag skulle ta. Det tog en stund innan jag kom fram till de två paren som var skönast. Dem kostade lika mycket båda två men den ena var lite tunnare så jag tog den. För då kan jag ju säkert ha den lite i sommar också, och det är ju ett plus. Så jag fick dem :) Jag blev överlycklig och hoppade runt i dem nu när jag kom hem.
Vi gick också inom KarlOskar & Kristina, Leksaksaffären och KarlOskar. Mamma hittade två fynd på KarlOskar & Kristina. Det var ju slutrea så allting på rean kostade bara 50:- plagget. Hon köpte en kjol (men den gick tydligen inte att tvätta, hmmm?) och sedan en dress som satt ihop, det var liksom en tröja och ett par byxor som var ihop sydda. Rätt häftiga faktiskt.
Sedan inne på KarlOskar köpte vi en påskpresent till pappa. Det blev bara en stort sätt vanlig t-shirt med blått tryck på som han kan ha på sej i kväll till den blåa Pumatröjan som han fick i Växjö i torsdags.
Och i leksaksaffären så var det ju självklart till min lillebror som vi köpte påskpresent till. Den blev en liten "resväska" med Pippi på (han älskar Pippi) och en helikopter.
Förra veckan när mamma var i Växjö med pappa själv så köpte de ett sånt jättestort påskägg som vi har lagt hans presenter i. Såhär ser det ut:


image188

Haha, stort kan man säga, va?





Före & efter fixandet




Jag tog en bild i går när jag gjorde mej i ordning. Både före och efter så att ni skulle få se hur det ser ut. Nu är det ju så att ni får stå ut med denna dåliga bildkvalité. Jag blir heller inte bra på kort när man ska stå rakt upp och ner och se seriös ut. Så ja, ni får duga er med dessa bilderna;


image187


Gårdagens inköp



Vi var ju som sagt i Växjö i går - som jag nämde innan idag. Här kommer en bild på vad jag fick och köpte igår:


image186

♥  Adidas shorts från SPORTHÖNAN / OUTLET - nu125:- förr 250:-
♥  Spetsiga tygskor med döskallar på från Skopunkten - nu 99:- förr 199:-
♥  "Foppatofflor" från Skopunkten - 99:-
♥  FRIDA-tidning från Börjes - 29.50:-



Jag fick allting utav mamma och pappa förutom tidningen, för den köpte jag själv. :)

Snö kan man säga




Ja, i Svängsta i dag var det verkligen snö. Den lägger sig alltid så fint där. Det är så fubb.
Här kommer några bilder jag tog i Svängsta idag:


        
Det var bilderna från Svängsta.
Här är några hemmifrån:


     
De två sista bilderna här ovan är från mitt sovrumsfönster och den första är från ena köksfönstret.



Är det mycket snö hemma hos er? Det har snöat nästan hela kvällen här i Asarum i alla fall, så det är rätt mycket snö här.

Shiet vad söt du är




Ja, denna bilden som jag har photoshopat brukar det vara en pratbubbla på också. Där det brukar stå såhär: Shiet, vad söt du är! - Eller någonting i den stilen. Jag har gjort om den utan pratbubbla:


image178

Haha, den är rolig!

Lite till




Jag har photoshopat lite till:


image176


Photoshop




Jag sitter och photoshopar lite. Här kommer några exempel:


image173


image174



vad tycks? :)

Statistik





Ja, nu när jag kollar på min statistik så har jag inte så många besökare än så länge :p Kolla själva:
image171

Bara 20 stycken. Vad har ni just nu?



Snöar som bara den







Jag vet inte hur mycket det snöar hemma hos er/dej men här i Asarum snöar det rätt mycket i alla fall. Jag kom nästan precis efter att jag har vart i Svängsta hos farmor och farfar och sedan var vi på City Gross och handlade.
I Svängsta hade dem väldigt mycket snö.
Usch, jag hatar snö. Eller okej, det är mysigt och titta på det. Men här i Asarum lägger det sej bara som slask och blask. Usch, det är sånt jag hatar. Ska det vara snö så ska den lägga sej och bara finnas över julen och sedan vill jag att solen ska sticka fram igen.

Jag tog några bilder i Svängsta med min mobil på snön och så. Jag hade tänkt att jag skulle lägga ut dem här på bloggen sedan. :)
Jag ska också lägga ut en bild på vad jag fick i Växjö i går. Jag och familjen var ju där stort sätt hela dagen i går så jag bloggade alltså ingenting igår.
Förrästen, jag tror att jag har kommit på hur man kollar på hur många besökare man har haft.
Bloggar mer sedan. För nu ska jag klä på mej mysdressen och äta lite gott.
Later!

Vad vill ni läsa om?




Ja, vad vill ni läsa om här i min blogg. Skriv gärna en kommentar så får vi se om just ditt önskemål poppar upp här på min blogg!

Rengöringstips




Jag skulle vilja tipsa om tre rengöringssaker som jag använder just nu. Jag skriver det i ordning som man ska använda det och vad det kostar och vart man köper det.  Två är från Aco och en är från L300.





STEG 1.
Detta är en rengöringslotion som är oparfymerad och är väldigt lätt att arbeta med. Man tar det på en "pad" och stryker över ansiktet och gnuggar lite försiktigt så att du vet att det går väck överallt. Efter det sköljer du väck det med vatten sedan är det dax för nästa steg.
Den köper du på ditt Apotek. Sedan kostar den ca 40:- har jag för mej.




STEG 2.
Det är ansiktsvatten som också är från Aco. (det är den som står bakom den lilla tuben som det står 3-3 på. Jag fick ta denna bilden för det fanns ingen annan vad jag kunde hitta. )
Det tar du också på en "pad" och tar över ansiktet. OBS!  Undvik ögon och mun.
Denna kan du också köpa på ditt Apotek. Och den kostar också runt 40:-



STEG 3.
Detta är en fuktkräm som du tar allra sist. Den gör din hud mjuk och fin. Den tar du också på en "pad" och applicerar i ansiktet. Den är superbra!
Den köper du också på Apoteket och kostar 38,50:- Det är en ganska liten tub men den räcker väldigt länge.
Obs. Den är rätt fet så ni vet.



Lycka till!

Boktips




Mary-Kate och Ashley Olsen böckerna är väldigt bra. Jag läste ut en för en liten stund sedan.....




"Min bästa väns pojkvän"... Den var väldigt bra. Men var lite svårt att hänga med ibland. Den gick väldigt snabbt att läsa. Jag läste den i litet format och jag tyckte det gick väldigt snabbt. Det var bara 119 sidor i den så det var inte så mycket.

Vinnaren 2008




Självklart kan vi inte hoppa över vinnaren i melodifestivalen heller. Charlotte Perelli! Jag tyckte hennes låt var superbra.... Hon får också en del utav veckans idol, egentligen. Men det blev mest Amy eftersom hon inte är så gammal.




Looka också på på denna!

BWO




BWO var också några som var rätt bra i melodifestivalen. Men jag tycker inte om dem när jag ser dem. Men just att bara lyssna på musiken utan att se på dem så tycker jag dem är riktigt bra. Jag lägger nu in bidraget från i lördags i melodifestivalen.
Looka på!






Veckans idol





Ja, det har inte blivit någon veckans idol på länge nu, det vet jag. Men det är för att jag ville lägga in en video med den idolen och det har tyvärr inte gått. Det har vart något fel på datorn men nu ska vi se om det går.....
Veckans idol är:......




- Ja, som ni ser Amy Diamond.

Jag har tyckt om henne precis när hon började sin karriär. Men sedan slutade jag lyssna på henne ett tag. Men sedan i lördags när hon var me di Melodifestivalen så tyckte jag om den låten. Och det är just därför som hon blir veckans idol denna veckan. Nästa vecka är det dax för en ny stjärna. Här kommer en video också....(det är från melodifestivalen i lördags)





Kommentera gärna vad du tyckte om henne! Du får troligen ett svar också. :)

Statistik




Ja, jag har alltid undrat hur man ska göra för att se hur många besökare man har per dag eller så... Och en grej jag har fattat är att man ska kolla på denna saken.---> image170
 Men sedan vet jag inget mer. Någon som kan tänkas hjälpa mej med det kanske?
Tack på förhan!

Boktips




Nu ska jag tipsa er om en superbra bok som jag läser nu. Fast jag har bara tio sidor kvar eller någonting.




Molly Moon är en osäker, inte särskilt vacker eller populär 10-åring som har tillbringat hela sitt liv på ett eländigt barnhem. Hon har inga vänner förutom Rocky som blir bortadopterad och flyttar till New York. Nu är Molly alldeles ensam.
En dag hittar Molly en mystisk nok om hypnos på stadens bibliotek och upptäcker att hon har en alldeles speciell talang - hon kan genom att se någon djupt i ögonen få denne att lyda hennes minsta vink!
Molly rymmer från barnhemmet för att leta reda på Rocky. Men vad Molly inte vet är att en ondskefull professor har fått nys om hennes hypnotiska förmåga och han är fast besluten att utnyttja henne för att kunna genomföra århundradets kupp .....!

Den är superbra. Och det är också en spännande bok. I början är den inte så speciellt bra men sedan efter några sidor blir den bara bättre och bättre - tycker jag.
Läs på gott folk!

Bitchtest




Test; är du en bitch?



Du har sagt:
[x] Hora till någon?
[x] Bög till någon?
[ ] Slyna till någon?
[ ] Slampa till någon?
[ ] Fitta till någon?
Totalt: 2

Du har:
[ ] Fuskat på ett prov? 
[ ] Skrikit fula ord till en lärare?
[ ] Dissat en kille/tjej för att du har spanat in en ny person?
[ ] Hånglat med fler än 4 personer på en kväll?
[ ] Stått på ett bord och dansat inför folk?
[ ] Spottat en person du hatar i ansiktet?
[ ] Bitchslapat någon?
[X] Skrikit åt någon i telefon?
[ ] Knackat på en persons dörr du hatar och skällt på den?
[ ] Sagt/Skrivit att du är snygg?
Totalt : 1

Den senaste veckan har du:
[ ] Vart full?
[ ] Skrikit åt en ungdom?
[X] Skrikit åt en vuxen?
[X] Tagit bilder på dig själv?
[ ] Vart på fest?
[ ] Dissat någon?
[ ] Skolkat?
[ ] Ljugit för en kompis?
[ ] Ljugit för mamma?
[ ] Ljugit för pappa?
[ ] Hånglat med 2 personer?
[X] Vart stolt över dig själv?
[ ] Haft samlag?
[ ] Slått någon?
[ ] Sökt uppmärksamhet?
[ ] Gjort något olagligt?
[x] Skrivit via sms/nätsida/email/brev hur mycket du hatar någon?
[ ] Sagt/skrivit "jag älskar dig" till någon men inte menat det?
[x] Struntat i vad någon vuxen sagt till dig?
[x] Vart förbannad?
Totalt: 6

När du var under 10 år så har du:
[x] Vart tillsammans med någon?
[x] Slagit någon?
[x] Kunnat ord som Bög/Hora o.s.v?
[x] Visste du var sex var?
[x] Pussat någon?
[ ] Krossat fönster i skolan?
[ ] Lär dig "dumma" saker av något stora syskon?
[ ] Gjort sönder något som är värt mer än 1000 kronor?
[ ] Sagt något fult ord till läraren?
[ ] Blivit utslängd från klassrummet p.g.a att du vart stökig?
Totalt: 5

Övrigt:
[ ] Du är tjatig i skolan?
[/] Du är stolt över dig själv?
[ ] Du gillar att vara på fester?
[x] Du gillar att ha folk runt omkring dig? (beroende på humöret)
[ ] Du ska dricka denna helgen?
[ ] Du ska möta någon du hatar nästa vecka?
[ ] Du ska skolka denna veckan?
[ ] Du har skolkat någon gång?
[ ] Du vill att folk ska kopiera dig?
[x] Du är sur på någon vuxen just nu?
Totalt: 2.5


Totalt: 16.5

0-10 : Du är helt ok. Men lite för blyg.
10-25: Du kan allt säga emot men är lite mer shysst av dig.
25-40 Bitch! du är inte rädd att göra bort dig och du är nöjd med dig själv
40-55: EY bitch! galna/egoisstiska/kaxiga personen här alltså. Dig kallar man t.o.m Bitch


Haha. Så bra! (A)

Dagens vill ha




Dagens vill ha ser ut just like this....


image169

Allting är från H&M.

1. Klänning 198:-
2. Halsband 49.50:-
4. Ballerinaskor 98:-
5. Tvåpack silverarmband 59.50:-
6. Väska 198:-


Vad tycks? (:
3. Kapribyxor 298:-

Back to school





Japps! Idag var jag tillbaka i skolan igen. Jag var ju inte i skolan i torsdags och fredags, eftersom jag var sjuk då. Det var typ lite därför jag inte bloggade så innerligt mycket just den veckan. Jag hade feber och en himla huvudvärk. Kunde knappt stå upp ibland. Usch, det var hemskt. Tur att det gick över så fort då. På fredagen var jag ju redan rätt mycket bättre. Men jag stannade hemma och vilade mej. Sedan var det en okej helg.
Och nu är det måndag igen. Vilket är rätt bra ändå.
Eftersom jag inte var i skolan i fredags så kunde jag ju inte göra läxförhöret så det ska jag göra i morgon. Så jag ska plugga lite till på det så jag kan dem i morgon. För om jag ska vara ärlig så har jag glömt bort det en del, faktiskt. Eftersom jag har tänkt på så mycket annat denna helgen och de senaste dagarna.
Ja, jag ska väl se om jag kan göra en dagens vill ha bild nu, faktiskt. Eftersom dem håller på att fixa på bilddagboken för tillfället. Fast det står att dem "målar om lite".... Men dem menar ju självklart det inte bokstavligen. Eller?
Aja, se you soon!

Test




Test; Är du en blondin?




DU VILL
Bli känd (  )
Vara blond  ( x )
[testa i alla fall]
Inte vara ensam ( x )
Festa (  )
Vika ut dig i någon tidning ( )
Operera brösten eller läpparna (  )
Vara singel ( x )
Vara med i tv ( x )
Flytta hemifrån ( x )
Bli modell ( )
Summa: 5

DU HAR/HAFT
Blont hår (  )
Minst 4 olika parfymer ( x )
Ramlat av en stol när den stått stilla ( x )
Använt urringade linnen ( x )
Däckat ( x )
Spytt offentligt (  )
Ramlat i en trappa ( x )
Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans ( x )
Kollat i nån killes porrtidning ( )
Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på ( )
Haft sex med flera samtidigt ( )
Gått med kortkort kjol eller kort korta shorts ( x )
Strippat ( )
Använt ord som du själv inte kan förklara ( x )
Haft rosa nagellack ( x )
Fått IG på ett prov (  )
Skrattat tills någon har blivit irriterad ( x )
Överdrivet mkt läppglans ibland ( x )
Blivit utskälld av en lärare ( x )
Stringtrosor (  )
Piercing i naveln ( )
Piercing i ansiktet (  )
Bedömt någon efter utseendet ( x )
Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv.. ( x )
Varit med barn ( )
Gråtit för att få uppmärksamhet. ( )
En liten hund ( x )
Tappat bort väldigt mycket saker ( x )
[i skolan]
Sängkläder i siden ( )
Kollat på porrfilm (  )
Bitchslapat nån (  )
Mycket mascara ( x )
Skolkat (  )
löshår ( x )
Brun-utan-sol ( x )
Solat topless ( )
Summa: 19

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR
Titta på folk ( x )
Dansa vilt ( x )
Vakna upp brevid en främmande kille ( )
Kramas ( x )
Sola ( x )
Gå i mysbyxor ( x )
Ha "stövlar" eller klackade skor ( x )
Sminka dig ( x )
Ta skumbad ( x ) 
dricka alkohol (  )
Fixa med andras hår ( x )
Sminka andra på skoj ( x )
Shoppa ( x )
Titta på snyftfilmer ( x )
Bära färgen rosa. ( x )
[händer]
Bära smycken ( x )
Ha brunkräm eller foundation ( x )
Ha läppstift ( )
Knäppa "ego kort" ( x )
Sova naken ( )
Säga "Blonda" saker - "korkade saker" ( / )
Ha Lösanaglar (  )
Få/ge massage ( x )
Vara GALEN (  )
Skratta ( x )
Sjunga med i låttexter ( x )
Få/ge komplimanger ( x )
Retas (  )
Slåss (  )
Tjafsa (  )
Skoja ( x )
Göra manikyr/ pedikyr ( x )
Göra som du vill ( x )
Ha leggings ( x )
Sitta vid datorn ( x )
Ligga på beachen och glassa ( x )
Summa: 26,5

DU GILLAR
Killar ( x )
Skvallerblaskor (  )
Att visa dig naken ( )
Att ragga ( )
Att träffa nytt folk ( x )
Göra "spa" behandlingar ( x )
Mys ( x )
Helger ( x )
Att kolla på tv-serier ( x )
Summa: 5

Totalt:  55,5     är det mycket? ;o  

Ett äppel




Igår sa mamma till mej att när man äter ett äppel växer håret lite snabbare. Så nu ska här ätas äppel.
Någon som har hört samma sak?

Jag tycker att det stämmer lite, faktiskt. Jag åt nämligen väldigt mycket äppel för några veckor sedan. Och då växte mitt hår en centimeter ungefär. Så tummen upp för äppel! (fast det var ett grönt äppel)

Ska spara mitt hår



Ja, jag ska låta mitt hår växa nu. Men ska snart klippa topparna. Sedan ska jag ha långt hår (som på bilderna här nedan) och sedan ska jag ha nästan likadan lugg som hon på bilden:


Kvinna | Färg: Mörkt | Längd: Långt | Form: Rakt

Fint?

"Föralltid"




jag önskar att jag kunde se dej i ögonen och säga hur det nu ligger till. men då skulle jag nog börja gråta och då kallar du mej för lipsill. du var som en kung i mitt land. du var den som höll min hand. vi två föralltid det var så vi sa. nu säger vi samma sak: jaja. kom tillbaka, hahh, det kan du glömma. för jag har slutat drömma. din puls kanske slår lika hårt ännu, fast det gör inte min. jag var din. nu vet jag inte om ordet föralltid finns. det är det jag inte minns.

Wooow




Ja, woow säger jag.  - H&M ska börja sälja Cheap Monday, Weekday och Monki. Kanon!
WIHO! Riktigt glad. Fattar inte varför. Vi har ju inte äns H&M här i stan?! ;o

Wooow




Ja, woow säger jag.  - H&M ska börja sälja Cheap Monday, Weekday och Monki. Kanon!
WIHO! Riktigt glad. Fattar inte varför. Vi har ju inte äns H&M här i stan?! ;o

Läsflickan



Ja, jag har blivit en riktig läsflicka, kan man säga. Jag vill läsa dag som natt.


För övrigt i dag så har allting vart okej. Jag var i skolan och fick alla rätt på läxförhöret. Men det fick jag tyvärr inte på matteprovet. Där fick jag 21/40. Jag kunde allting innan jag satte mej vid bänken men när jag såg provet så bara fick jag värsta glömskmanteln på mej eller någonting sådant. (vi gjorde matteprovet i onsdags) och jag tyckte förövrigt att det var ett prov som inte värkade genomtänkt. Menmen, sånt är livet. Tur man inte får betyg i sexan.

Ikväll är det då disco. (som ni kan läsa om i inlägget här nedan)
Jag och mamma ska hämta upp Kajsagumman innan vi kör ner  till loftet. Ska garanterat hänga med Kajsan där. Sedan skulle vi hänga lite med IsabellSt, MajaN och Bea (:
Så vi ska ha kul.


BTW! Om du har tänkt komma på discot ikväll så finns det godis och dricka att köpa. Och inträdet kostar 20:-

Disco tonight




Japps. Det är disco på loftet ikväll. Det vill du väl inte missa? Om du går i årskurs 4-6 så är du välkommen till loftet i kväll klockan: 19-22.
Have a good time, folket.

Tusen stycken förlåt




Ja, jag menar det verkligen. Alltså 'tusen stycken förlåt'.
Jag har vart väldigt dålig på att blogga denna veckan och jag hade har haft tid, men inte ork. Jag har vart lite konstig denna veckan. Min hjärna har snurrat och hållt på. Idag i klassrummet känndes det precis som att mitt huvud skulle sprängas (fast det var ingen huvudvärk). Jag har nog haft väldig stor press på mej denna veckan, tyvärr. Det har gjort att jag inte har haft ork till att blogga. Jag ska försöka att blogga varje dag nästa vecka. Men jag kan inte lova 100%:ligt.

För övrigt så är det träning i kväll + teori (: Kul ska det bli.

Glass och marränger




Nu har jag precis ätit glass och marränger. De andra i familjen åt glass och jordgubbar. Men jag ville ha marränger i alla fall. Haha. Det var gott. :)
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska jag kolla på andra avenyn och efter det ska jag kolla på anna pihl. Vilket jag också tycker om.


Så jag säger godnatt nu.
Godnatt allihopa!
KÖSS  OCH KJAM!

Bilder




Nu har jag då ändrat två bilder (:
Dem blev inte perfekta, men det får gå. Tänka lägga ut dem nu. (:


image167


image166


Tyvärr blev det någonting fel med sparningen så jag har inte dem gamla bilderna kvar. Tyvärr :/ Så ja, detta är då bilderna jag har gjort om :)

Måndag




Ja, nu är det måndag igen. Det innebär att det är en ny vecka, med nya möjligheter, nya läxor och sånna saker. *läxorna är tråååk* Och för den delen har vi matteprov på onsdag. Men jag tror det kommer att gå bra. För matten är en utav de ämnena som jag är bäst på. Så jag är inte alls orolig för det.
Annars idag så har jag blivit biten i armen. Men för övrigt så har det inte vart något speciellt. Det var gitarr på lektionstid idag, eftersom det är måndag idag. Sedan började vi med ett "arbetsschema" nu denna veckan (idag). Där det står saker som man ska försöka så gott man kan att bli klar med. Blir man inte det och man har suttit och pratat väldigt mycket så får man läxa över helgen. Har man jobbat rätt hårt och gjort som man ska så är det lugnt. Eller ja, då får man försöka ta igen det veckan efter sedan. I engelskan fick vi sätta upp målen själva. Eftersom att alla är på olika UNIT och sådär så kan hon ju inte sätta dit att man ska bli klar med UNIT 22 i fall någon är på 18 lixom. Det går ju inte.
På engelskatimmen idag jobbade jag undan väldigt mycket. Så jag var väldigt nöjd med mej själv idag. Hoppas att det håller i sej att jag kan jobba i den takten jag gjorde idag. (:
Det var lite roligare att jobba i engelskan i dag när man hade mål man skulle nå som man hade skrivit själv. Det känndes lite roligt. Faktiskt. Man blev lixom lite med seriös. I alla fall jag.
Nu ska jag fixa med lite bilder och så.
Bloggar om en stund i gen , I think :)
KÖSS!

Andra avenyn





Nu ska jag snart kolla på dagens avsnitt utav andra avenyn. Efter det ska jag duscha och efter det ska jag städa mitt rum.
Så jag säger godnatt nu istället.



Godnatt alla sockertoppar! Sov så gott!

Livet




Nu har jag funderat över mitt liv. På vad jag har, och på vad jag inte har.
Jag har kommit fram till att smink har jag massor av och familj och vänner och allt sånt. Men jag har inte ett väldigt fint utseende. Jag är smal, lång och sånt. Men jag är väldigt glad för det. Innan har jag mått dåligt för det men nu när jag har börjat gå upp i vikt så tänker jag inte så mycket på det längre.
Från och med nu kommer jag börja ett nytt liv. Jag ska klä mej som jag vill, sminka mej som jag vill, inreda mitt rum som jag vill och sånna saker.
- Och allt detta har jag kommit fram till att det ska vara stilrent och kanske lite modernt ibland. Det får vi se.
Försöka att alltid se någolunda snygg ut. Steget efter det är att tjäna pengar själv och kunna köpa de lite dyrare sakerna jag vill ha alldeles själv. Eftersom detta kommer nog ta ett tag.

Det låter som ett stort krav på mej själv, men jag tycker det är bra till en början!?
PS. Jag ska också försöka bli nyttigare.

Nagellack





Jag ska måla mina naglar om en stund ska se om jag kan iväg och köpa ett knallrosa eller någon annan knallfärg till nagellack. Som detta t.ex.

Nice, ellerhur? :)
Jag har inte målat naglarna på evigheter.

Sydax




Ja, nu har jag och lillebror vart ute en liten runda. Vi sålde tre lådor utav tre besök. Några andra som vi hade planerat att gå till var tyvärr inte hemma just nu. Därför så får vi ta det likte senare.
Nu ska jag plocka upp min symaskin. Det var ett bra tag sedan jag hade den uppe nu. Tyvärr. Så att det ska bli kul och sitta och sy på den. För ni visste väl att jag sydde egna kläder när jag ar 9-10m år? Eller, det har jag nog inte nämnt här i min blogg. Men sak samma, nu ska jag sy en väska i alla fall. :)
Ha det bra allihopa!
Ciao!

Gör mej i ordning




Ja, nu gör jag mej i ordning. Sedan ska lillebror och jag ut och sälja gräddbullar. Efter det ska jag nog ta mej en macka eller något och sedan ska jag plocka undan på mitt rum och börja sy på min "väska". Jag har valt ut ett tyg och klippt ut en bit till väskan.
Jag bloggar lite senare.
Later!

Kika i mina lådor




Nu ska jag ta och kika i mina lådor på mitt rum för och se om jag hittar något typ som jag kan sy en väska av :) Sedan ska jag se om jag hittar något till en tubtopp. Kanske har jag tur? :)
Bloggar sedan om du det har gått.

Googlat - smile



Nu sitter jag och googlar på ordet: smile... Här är några bilder jag hittar:


Biiiiig smile :D



Jag tror detta är en boll, faktiskt.



Men guuuuuuud så söööööööööööööt.




Haha, vad söta bilder det finns egentligen.




Haha, cool och lite romtaisk!?




Den diggar jag. Jag tror det är en skål som man typ kan ha sallad i. :) Sedan där där ögonen är där tror jag det kommer in lite luft. Vad vet jag?



Okej, det fick vara den sista bilden. Cool.

Jag tycker det är lite kul och googla sedan sätta in dem här och se vad ni tycker. Vad tycker ni? <3

Gräddbullar



Ja, godmorgon!
Idag ska jag ju sälja gräddbullar, som jag nämde igår. Jag har funderat och kommit fram till att man kanske skulle kunna säga såhär: Hej! Jag undrar om du vill köpa gräddbullar utav mej som går till min klassresa med min klass. Det finns med och utan kokos. Dem kostar 45:- lådan.
Sedan om dem frågar hur många det är i så säger jag som det är. Att det ä 15 stycken.
(: Kommer bli kul. Jag funderar på och låta min lillebror följa med eftersom det bara är här i kvateret. Han kanske kan göra så att dem köper för att han är så söt :) Sedan tycker jag att han brukar aldrig få följa med mej någon annan stans när jag ska göra någonting roligt så jag tycker faktiskt att han kan få följa med. Frågan är bara om han vill.
Jag är rätt hungrig nu och ska snart gå och äta frukost. Jag ska också försöka sy lite idag. Hade tänkt fråga mamma om vi kunde köra till JYSK och köpa tyg till en klänning jag ska sy. :) Hade vart kul i alla fall.
Jag ska sy en väska och en tubklänning och en tubtopp och en kjol. :) Fast lite änklare modeller.
Vi får hoppas på det bästa!
Ciao!

Dagens inköp



Dagens inköp ser ut såhär:
(och jag fick allt utom t-shirten av mamma & pappa)


image165


♥  Blå t-shirt från Vero Moda - 59.95:-
♥  Brunt linne med gräddvita prickar och rosa ankare från H&M - 49.50:-
♥  Turkost linne med svarta blixtar på från H&M - nu 29.50:- innan 69.50:-
♥  Stiftpenna från EKO - 17.50:-


Sedan fick jag också en liten påse med naturgodis. :) Mums!

Kstads dag



Ja, nu är det iochförsej väldigt länge sedan vi kom hem. Men jag bloggar om allting som har hänt nu istället:
Jag har ju var i Kristianstad (ska lägga in en dagens inköps bild efter detta inlägget.) Och sedan så har jag ätit, myst med familjen, kollat på melodifestivalen, ätit godis, ätit glass och så har jag gjort en skiva och dansat lite till den. Eftersom att vi ska ha en dansshow några tjejer och killar i  klassen typ innan vi slutar. Kommer bli kul. Så var det några som ville att jag skulle göra en skiva med lite musik. Snällt av dem :) Jaja. Jag har i alla fall haft en bra lördag. Har ni också det?

Jag är så sugen på att sy en egen kjol. Ska se om jag kan göra det i morgon. Sedan skulle jag vilja sy en tubtopp. Jag ska också sälja gräddbullar. Önska mej lycka till!?

Nu ska jag lägga in en dagens inköpsbild. Ciao!

Vinnande bud

Just nu har mamma och jag det vinnande budet på dessa Cheap Monday'sen :'DCheap Monday stuprör! Helt NYA!! Stl 29/34
Jag tycker dem var snygga :)
Sedan har vi köpt ett par som var vit och grå milerade på KÖP NU för 100:- och dem var typ helt nya. Har jag för mej. Så de milerade är vi garanterade att vi får. Men dessa som är över här är inte garanterade ännu. Just nu har vi ett vinnande bud på 99:- plus frakt då.
I love them!

Gör mej i ordning




Ja, nu fixar jag mej eftersom att vi ska till Kstad. Go for it! I love shopping! 
Jag tycker det är så himla kul att gå runt och kolla och speciellt om man har köpt något fräsigt. ;) Vi får väl se vad jag har med mej hem idag.
Jag bloggar sedan när jag kommer hem får nu ska jag göra mej i ordning :)

Puss så länge.

Kstad



Nu är det bestämt. Jag och familjen ska till Kstad..Det sa bli kul för jag har inte vart där på jättelänge och shoppat.
Jag skulle ju egentligen in till stan med Jessica, Kristin och Fanny idag. Men det blev inställt. Jessica och Kristin kunde inte. Sedan frågade vi om Fanny ville hänga med till Kstad och det ville hon, men hon var osäker på att hon inte skulle komma hem till rätt tid. I med hon har match idag klockan 17:20 i stan. Tror jag det var!?
Så det blir bara jag och familjen. Men det kommer bli mys :)

Veckans idol




Veckans idol är:

Björn Gustavsson:




För att han får folk att skratta när han sjuger en sång.. (;

RSS 2.0