S H O P P i N GIgår var jag en runda på stan med min mormor, min kusin och även familjen. Detta fick följa med mej hem...Tre pieces trosor från VeroModa - 3 st för 129,50:- (eller 49,50:- st)
Necessär från Lindex - 149:-
Linne från JC - 129:-
Tofflor från Kappahl - 129:-

G I T A R R

Som ni säkert redan vet så spelar jag gitarr. Och nu har jag helt slut på låtar. Spelar väldigt mycket eftersom jag går musikskola.
Så ni får gärna ge mej lite tips på låtar (helst lugna, då jag älskar att plock-kompa) som jag kan spela. Alltid kul med nya.

Sonja Aldén - Du får inte

 
Denna låten är som en 'veckans låt' , tror jag. Har sjungit/nynnat på den hela veckan. Skulle inte förvåna mej om det fortsätter så veckan ut.
Jag har lärt mej den på gitarr också. Så spelar den en hel del här hemma också.

MP4FABRIKSNY 8GB MP3/MP4 MED IPOD PORT, SILICON SKALL

Nu fick jag ett ryck och började kolla på mp3/mp4-spelare till mej själv. Någon som har en sån här som är på bilden? Är den bra?
Vill gärna ha lite tips. Blev så sugen på att köpa en nu!

S H O P P I N GInköpen från igår:

Svart tee från H&M - 49,50:-
Jeans från Cheap Monday - 400:-
Puder från Nivea - 95:-
Lypsyl från Nivea - 30:-


Jag fick detta med mej hem. Men inte bara det, utan även en mätt mage. Jag och Minna gick nämligen in på donken och åt. Det var ett tag sedan jag åt där så det passade mej perfekt.

Vad tycker ni om inköpen? Själv är jag helnöjd. Jeansen, jag bara älskar dem!

NY MAILADRESS!Från och med nu har jag en ny mailadress. Ni kan både adda mej på msn och maila mej.


fridus-s@hotmail.com

K A T E - V O E G E L E
Just nu lyssnar jag väldigt mycket på Kate Voegele. Otroligt fin röst har hon. Och söt är hon också.

SKJORTA & LEGGINGSNågonting som jag ser många både på stan, på bloggar och i skolan är att vi tjejer har en stor skjorta (oftast med ett rätt långt linne under) och sedan leggings och tygskor till. Otroligt snyggt är det! Så skulle jag med vilja ha det. Så gissa vad jag gjorde för en stund sedan? Jo, jag tog en utav pappas skjortor  och satte på mej den med ett långt linne och ett par leggings till. Gud, I love it! Vill verkligen köpa hem någon/några skjortor och ha hemma som jag även kan ha till jeans (jag testade även med mina nya cheap monday jeans som fick följa med mej hem idag). Riktigt snyggt ihop.


Här är ett exempel på en skjorta som jag inte skulle tacka nej till:Fråm H&M (herravdelning) 98:-

KRISTIANSTAD


Jag håller just nu på att göra mej iordning för en tur till Kristianstad med Minna och hennes mamma och pappa. Hoppas på att i alla fal få med mej puder hem. Det är det jag behöver mest just nu. Men jag ska ju såklart se om jag hittar något annat också.
Inköpen kommer nog i kväll, om det blir några.


Vad ska ni göra idag?

TODAY I'M WEARING THIS!


(klickbara)
  
Priser (från vänster): 299:- för den långarmade, 249:- linne med tryck, 249:- linne med tryck.


Dessa supersnygga toppar/linnen från Avanna/Nelly.com är jag riktigt förälskad i. Funderar på att skicka hem en sådan snart. Får se hur jag gör!
Visst är dem fina, och hon är hur duktig som helst!

Nedräkning!

Nu börjar jag med min nedräkning till julafton.

Nu är det "bara" 33 dagar kvar!

ILLUSTRATIONIllustration, gud jag bara älskar det. Och avgudar människor som kan illustrera. Hade jag också velat kunna göra. Verkar riktigt roligt!
Men nu till inläggets mening; jag skulle vilja att någon gör en illustration utav mej. Skulle vart väldigt kul. Om ni vet någon eller om ni själva gör illustrationer utav folk så kan ni ju ta kontakt med mej antingen via mail eller att adda mej på msn ( jag_4riida_@hotmail.com )


Tack på förhand! :)

HALSDUK


Hittade denna söta halsduken på GinaTricot's hemsida. Blev verkligen kär i den direkt. Visst var den fin? Endast 99 svenska kronor.

Kate Voegele - Kindly Unspoken
Denna går om och om igen i mina högtalare. Jag både sjunger och spelar med. En av mina favoriter just nu fakiskt!

Mike & the mechanics over my shoulder
<3

Dataplugg


Hej på er!

Är nu hemkommen från skolan och har ätit lite pasta med smörsås. Yummie! Och nu sitter jag här och pluggar på datorn, ovanligt faktiskt. Jag pluggar till mitt SO-prov jag har imorgon. Är lite nervös för jag kan inte påstå att jag fattar så himla mycket. Men jag hoppas jag kan lösa det genom att hitta lite info på nätet m.m. Det handlar om bergarterna och lite annat.


Nu ska jag plugga vidare. Later, gott folk!

TILLBAKA PÅ BLOGG.SENej, som jag sa förra gången; devote är ingenting för mej.
Så nu är jag tillbaka på blogg.se igen. Kul va?

Jag har försökt ändra lite på bloggdesignen, vilket inte är min starka sida precis. Men blev rätt nöjd. Jag ska försöka fixa vidare med bloggdesignen här nu. Men nu vet ni att jag är tillbaka igen iallafall!

RSS 2.0