stan med saga, stina & julia :) <3
hej!


idag började det med att jag steg upp, gjorde mej i ordning och sedan fixade lite här hemma och satt lite vid datorn. sedan tog jag och julia bussen till stan. där väntade saga och stina på oss och sedan gick vi med dem på stan. vi hade skitkul... [tkr jag iaf]      sedan åt vi lite oså på stan.
jag och julia åkte med pappa hem vid fyra tiden och vid fem tiden så kom pappa och bror hem och då åkte vi till mamma. hos mamma var även mormor och morfar. :* sedan när vi hade vart hos mamma ca en timme så åkte vi till toms corner och köpte pizza. jag fick en egen ; kebabpizza och bror och pappa fick dela på en ;'D        och nu sitter jag här och har precis kollat på bonde söker fru med pappa.


CIAO!


förlåt .... :'<

asså jag har vart så klantig med att inte skriva blogg på gud vet när... men nu ska jag försöka att hinna med det eftersom det är höstlov!
jag sitter nu i soffan, - ( eller aah, rättaresagt halvligger ) ... i soffan just nu och snackar lite med alla om allt oså...
mamma är inlagd på sjulhuset och det är rätt mycket kaos här hemma när bror ska gå och lägga sej varje natt.
och det känns dock lite tråkigt för mej.


nej nu ska jag se om det blir något möte med kompisarna; hanna, frida & julia. <3
  ciao!


en rolig histora!

det var en gång en bellman, en tysk och en svensk. de hade köpt en pool på jem & fix. det var en magisk pool, för man kunde önska sej vad man ville att det skulle vara i poolen när man hoppade i. först var det tyskens tur. han sa: jag vill hamna i ett fint blått vatten. och så hamnade han i ett fint blått vatten. sedan var det svenskens tur han sa: jag vill hamna i öl, och så hamnade svensken i öl. sedan var det bellmans tur. han sa: skit också, jag glömde ta av mej klockan. och då hamnade han självklart i skit.

en vacker dikt...

det är inte lätt när det är svårt. då kan allting kännas väldigt hårt. men mitt hjärta dunkar ändå för dej, eftersom allt är en stor grej. allt är på din sida och jag vill att du ska sluta lida. jag tycker det är bra om jag kan få det som förr, så snälla öppna din dörr. 
 
jag vill att du ska kunna läsa detta och ta åt dej och förstå att det är bara dej jag vill nå. efter som jag nu typ älskar dej så. jag tkr du är det sötaste, vackraste och du blir ännu mer av varje för varje gång jag ser dej. snälla jag vill att du ska fatta vad jag vill försöka säga. du är underbar. du är ett jäva fettunder.

RSS 2.0