slappat dagen lång

idag har de inte vart så speciell dag. jag har suttit hemma vid datorn och kollat tven oså. inget speciellt alls. men vi fick alla korten idag som vi tog på photomic jaag, kusin & bror. dem blev väl rätt okej. men när jag och bror tog syskonbilderna så hade han knipit mej i halsen innan så jag var helt röd runt halsen, men det kunde man beställa så att dem tog veck det från kortet. ska kolla om vi kan fixa in bilderna på datorn sedan. min lillebror var så himla duktig på photomic igår. han var så duktig att första fotografen kallade honom för drömbarn. mamma och jag tyckte att det var lite att ta i, men sa dem så .. så tycker dem väl så då da.   
nej nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa ut SWEET 16 - boken, den är SKITBRA!


ha de bra, CIAO!

photomic modellerna

idag var kusin och jag modeller på photomic. det var sex stationer inne på photomic, och man skulle gå runt till alla och bli fotograferad. det var inte alla som fick gå din. men min kompis mamma jobbar där, så det var därför vi fick vara med. (kusin fixar in bilderna på våra datorer sedan så jag lägger ut dem här på min bloggsida och på min bilddagbok) i alla fall så var det rätt mycket kö på de flesta stationer, och vi fick säkert stå i kö i 15 minuter för att komma fram och bli fotograferade. men det gick rätt bra annars. efter det så gick vi bort mot pappas jobb och skulle åka med han hem, men när vi nästan var framme så kom han och körde förbi oss. men han vände direkt i första möjlighet. vi hoppade i bilen, och vi var nu påväg hem till mej och min familj.
när vi kom hem så var mormor och morfar där. dem hade cyklat från mörrum ändan hem till oss i asarum. [ DUKTIGA NI ÄR ] ... sedan var dem där en stund, sedan kom min moster (min mammas storasyster för att hämta min kusin) sedan stod vi där och pratade en studn sedan så körde kusin & moster hem. och sedan efter en liten stund så cyklade både mormor och morfar hem igen.

sedan körde hela familjen iväg för att handla. och jag, bror och pappa gick in i leksakaffären och mamma gick in på ICA. sedan kom mamma in i leksaksaffären och då köpte sixten en ny boll :) (Y)
när vi kom hem började vi grilla. hela familjen var samlad och det var väldigt mysigt. sedan satt vi på framsaida och åt tillsammans hela familjen.

och ja, det var stortsätt det som har hänt i dag. i morgon är det tandläkaren och fotomodell med lillebror. ( skriver mer imon)

men nu ska jag göra annat. (läsa bok, sticka eller något annat) CIAO!

stan med kusin :)

idag tog jag och min kusin emelie bussen in till stan. eller ja min kusin hoppade på 330:in i mörrum och sedan när bussen kom hit i asarum så hoppade jag på den här i asarum. jag satte mej brevid min kusinvitamin och sedan var vi påväg till stan. vi fick åka in rätt sent för kusin jobbade till klockan 3 idag. men det är ju bättre det än att inte åka in alls. tycker jag.
när vi kom in till stan så gick vi i alla affärer och idag fick jag med mej hem:
*   ett linne utan band från vero moda . 160:-
*   ett halsband från guldfynd (på rean) 24:-
när det var stängt i alla affärer på stan så gick jag och kusin till glassbåten och tog oss en varsin glass. sedan kom pappa och hämtade oss nere vid glassbåten. kusin följde med oss hem och var här en stund. sedan tog hon bussen hem lite innan klockan 9.nu ska jag göra annat ha de gött & CIAO!

mycket har hänt på bara några dar...

nu har det hänt mycket saker, eller ja hänt&hänt kan man kanske inte säga. men jag har haft fullt upp lixom. så det är därför jag inte har skrivit någon blogg direkt. men jag ska försöka att komma ihåg;...

i lördes så var jag med julia och så fick vi för oss att vi skulle ringa linus och kolla om han o en utav hans polare ville med till glassbåten.
 image7
han var med robin så alla vi fyra cyklade in. sedan fick vi för oss att vi skulle bada. sedan så var vi sams om  att vi skulle dra till klipporna, men nä vi kom dit så var det fullt med folk och tonisar där, så vi ville inte bada där då. och så så sa jag julia och robin att vi tar kärringarviken då, och sedan sa typ linus naj och sedan började robin och linus att bråka och då fick ju självklart jag och julia försöka reda ut allting. och ja det blev rätt rörigt.
sedan på söndan så var jag med anna. SKITKUL! och som vanligt när man är med anna och det är fint väder så går det aldrig att låtas blir att få byta kläder minst en gång. hehe. vi slabbade med vatten som vanligt. sedan badade vi i hennes blomma och vi sprutade vatten på varandra. sedan efter det så hade vi rätt tråkigt men vi spelade bed eller bad minton eller vafan det heter. (anna och jag kommer aldrig ihåg vad det heter) och som vanligt så hamnade bollen på både husvangstaket och hustaket. men denna gången var det faktiskt inte jag , det var anna denna gången!

sedan igår då, så var jag med julia igen. men KUL! :) vi cyklade in till stan ännu en gång. till glassbåten såklart. sedan så typ gick vi lite på stan oså. men cyklarna vid sidan eller rumpan på sadeln. gick prima! sedan när vi kom hem så fick vi för oss att vi skulle sminka varandra och sedan ta lite lustiga bilder. jag sminkade julia med en massa ögonskugga (mörk på ena ögat och ljus på andra ögat) och sedan så målade jag glitterkors på kinderna på henne. hon målade mej som en jävla trädgård x] jag hade ett träd på ena kinden och en sol på andra kinden. och glittriga med (aa). men sedan tog hon pink och lila ögonskugga eller hur det nu var hon sa x] men i alla fall så blev våra  resultatbilder såhär:
image8
image9
image10


nu sitter jag här och väntar på kusinvitamin ska sluta jobbet så vi kan ta bussen in till stan och sedan ska vi gå där lite oså. och sedan ska vi gå inom en vända på glassbåten med. (aa)

hare bra. CIAO!

fredags kvällen blev bättre än än väntat

fredag kväll blev riktigt lyckad. jag och pappa fick som vi ville. vi kunde cykla in till stan och ta en varsen dricka nere vid karlshamns lilla hamn. det var riktigt mysigt.
och när vi nu var där så passade jag på att ta lite kort. (blev rätt fina) :
image5
jag tog inte kortet på rätt håll men det bjuder jag på.
de andra bilderna finns på mina bildställen.

det var riktigt mysigt. jag och pappa satt där nere vid havet och snackade lite, och plötsligt så gick hans telefon sönder. det har mammas med gjort så det blev två mobiltelefoner på en vecka. vi blev lite SKRAYA . men sedan så fixade pappa det på stört. vi ringde till mamma och sa till henne att hon skulle göra samma sak med sin mobil. men det glömde hon. ( och det viste ju inte vi )
sedan så var det en moped och en bil som krockade utanför där vi satt. pappa trodde först att jag skojade med honom när jag sa att det lät som att någon/några krockade där ute. eftersom att alla reste sej upp så borde det ju ha hänt någonting. så pappa och jag gick och kollade och riktigt sagt så var det faktiskt en bil och en moped som hade krockat. så det kom massa vakter och började prata med dem som hade krockat. ingen blev skadad men pappa och jag fattade det som att mopeden hade kört in i bilen så högra backspeglen hade gått av.
efter några minuter så gick vi tillbaka igen och drack upp allting och sedan gick vi bort mot våra cyklar. då såg vi pappas gamla jobbarkompis (hans bästis typ) pappa ropade men han hörde inte. jag sa att han skulle springa efter, för dem har typ inte träffats på ett tag. men han sa bara att det känndes löjligt eller någonting sånt i den stilen. jag började nästan skrika på pappa för han ville ju så gärna träffa honom i med det var ett rätt bra tag sedan. men sedan gick han in på en pub. då ringde pappa till hans båda mobiler, men inget svar.
vi cyklade istället hem till mamma.
sedan när jag kom hem så satte jag på datorn och satte mej vid den en stund. började spela lite med putte oså. sedan så blev det sängdax. (enligt pappa, och ja jag vill inte tjabba imot)             
det blev väldigt tidigt igårkväll. men sånt är livet. 

nej nu ska jag ta och ringa juliagommsan. CIAO!


fredag=trist

så tråkigt som jag har nu denna dagen har jag nog inte haft på evigheter. jag har tråkigt, sitter vid datorn för att tiden ska gå snabbare. och ja jag skulle gärna vilja vara med någon, men jag vet inte riktigt om jag orkar. det är så himla mycket som händer just nu;...

1. frida kanske ska flytta ( nära mörrum typ )

2. kärleken saknas

3. tänker på hur jag ska gratta sofie på hennes födelsedag

4. jag leker bara mer&mer med min lillebror just nu


ja, det är ågra saker som håller på i tankarna just nu.

jag funderar på om jag ska ta och ränsa i min gaderob litegranna. men jag vet inte riktigt, är ju rätt trött idag. jag gick och la mej vid elva och pappa kom in och väckte mej klockan tio. då var jag rätt veck.
jag tror att det var för att vi var på kaskad och badade igår.
men idag blir det nog att jag köper lite godis med pappa eller bror och tittar på film eller någonting.


JA VIST JA! pappa sa till mej i förrgår att det skulle bli fint väder på fredagkväll (idag). och då sa han att vi skulle nog ta en vända inom stan och pappa skulle köpa en öl till sej och en läsk till mej nere vid vattnet i karlshamn eller vad det var han sa. roligt&mysigt!

ja, igentligen så finns det inte så himla mycket att berätta just nu. det har ju gått lite mer än halva dagen. så att det kan ju inte finnas så mycket att skriva om mera. jag skriver nog mer i kväll sedan när stort sett hela dagen har gått förbi.
men nu har jag nästan bestämt mej för att jag ska ränsa ut gaderoben och ändra om lite. jag har rätt stor gaderob med sådär rätt mycket linnen i.
*INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR DIREKT*


men nu ska jag plocka upp diskmaskinen så blir säkert mamma&pappa glada. pappa och sixten stack precis i väg för att cykla en runda. det gör dem stortsätt varje dag nu när han har semester. men idag är det pappas sista semesterdag och sedan är han ledig lördag och söndag som vanligt och sedan börjar han jobba på mondag och sixten börjar på dagis igen.
men mamma är sjukskriven för hennes lunginflamation. så hon börjar jobba den 5:e agusti eller någonting ditot.

nu ska jag somsagt plocka upp diskmaskinen och sedan ska jag nog sitta lite granna vid datorn och sedan får vi se om det blir en ränsning i min stora gaderob. CIAO!


KASKAD!

[ jag vet att det var länge sedan nu, VÄLDIGT länge sedan. men jag har haft annat att tänka på. och nu ska jag försöka att skärpa mej. ]
här kommer mitt nyaste blogginlägg, (såklart handlar det om denna dag, och det handlar lite om familjen på samma gång.)

Jag, pappa och brir tog en tripp till KASKAD idag. Vi var där för bara någon vecka sedan, hela familjen. Vi var där säkert i 2½ - 3½ timme.
Idag ville Sixten faktiskt vara med mej rättså mycket. För en gångs skull. Det var kul och Sixten och jag åkte rutschkanan tillsammans. Då kännde jag hur mycket jag igentligen älskar han.
Att denna dagen kunde gå så fort trodde jag verkligen inte. Men när man är med någon/några i familjen kanske dagen så snabbare!? - Vad vet jag!?
Denna dagen gick snabbt, och ja jag hade kul den tiden iallafall.

Mammaär sjuk nu med. Hon har lunginflamation. ( som jag hade på östersjö )


Nej, nu ska jag göra lite annat. CIAO!

RSS 2.0