Cheap Monday / Dagens vill ha



Här kommer lite fårn Cheap Monday också:



Tight Od Grey Blue
Fin blå färg på dem!


Tight Dark Used Wash
Vanligt jeansfärgade är inte helt fel.


Narrow Unwash
Gud så fina ..Blir bara mer och mer sugen på Cheap Monday när jag sitter och kollar på dem! Dumt av mej egentligen.



Narrow Od Black
Svarta är också fint. Bra basfärg med!



Skyscraper Photo Leopard
Haha, inte för att dem var snygga. Men lite coola och annorlunda. Kunde bara inte låta bli att kopiera dem ...




Superläckra!


Ja, jag tycker Cheap Monday är så snygga, och nätta!


Björn Borg / Dagens vill ha



Jag sitter och googlar. Dagens vill ha är lite Björn Borg saker:



Superfina men änkla.


Liten bild, men fina är dem (: Jag har likadana fast i en annan färg ;)


Turkosa var rätt fint med (:


Dem var också fina :)



Men gud så fina :*



Svarta - änkla och fina :)


Björn Borg Mini Short 2010-7541
Gud, dem blev jag ännu mer kär i....GUD!


Björn Borg Mini Short 2010-2174
Läbbig färg ;)


Björn Borg Singlet 2825
Det är ju det tyget som jag har som mina Björn Borg trosor...Det var väldigt fint med det tyget i linne också ;) Gud, vill ha!


Björn Borg Top 7301-001
Alltid perfekt när man sportar!


Björn Borg Unisex T-Shirt 18-4010
Den är egentligen till killar men tycker inte att det märks så mycket? Fin i alla fall.


Björn Borg Socks 12-9101
Björn Borg strumpor, kanon vettu ;)



Mycket på samma gång



Jo, jag sa att det skulle bli en chillkväll. Men ingen kväll kan väl vara helt felfri?
Nu har jag tyvärr upptäckt att jag inte har bäddat rent i min säng på två veckor. Jag brukar annars göra det varje varje fredag eller lördag annars. Men jag har tyvärr inte pallat bara.
Just nu bäddar jag ju rent och så kom jag också på att jag måste packa upp min gumnastikpåse/bag ikväll också. Annars börjar ju handduken att mögla och det är inte sp fräscht - direkt.
Jag hade också tänkt mej en hel del läsande ikväll så funerar på att inte kolla på lets dance så mycket idag. Vi får se hur det blir. Jag ska också försöka komma på vilka jag ska sälja gräddbullar till till våran klassresa (kortare) ... Och hur jag ska säga dej också. Det brukar jag fundera lite på innan.

Ciao så länge!

Dagens inköp



Dagens inköps lista & bilder:

image164


♥   Trosor från Family House - 10:-
♥   Bok från Bokia - 49:-
♥   Rengöringslotion från Apoteket - 40:-
♥   Ansiktsvatten från Apoteket - 48.50:- (har jag för mej)
♥   Mjukgörande fuktkräm från Apoteket - 38.50:-

Vad tycks?

De hade även foudation och mascara och sånna saker som tydligen nästan alla tåler. Det var väldigt få som inte tålde det. Plus att den är billigare än CLONIOUQE eller vad det var dem tipsade om i sminkaffärgen på flaggen. (tror jag att den är i alla fall, för jag såg inte priset. Men jag tror inte att den kostar 260:- på apoteket) Så jag tror att jag ska titta på den i stan i morgon när jag ska in där. Jag ska prata med mamma och fråga om jag får testa det. 

Österslätt





YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! Skrek jag i klassrummet på lunchrasten i onsdags. Jag fick ett sms utav mamma där hon skrev att jag hade kommit in på österslättskolan och jag bara hoppade av glädje. Jag ville verkligen komma in. Kajsa kom också in och Adam med... Så de är superbra! Alla vi tre har valt tyska.
Vi smiliar för fulla muggar för de numera!

Dåligt samvete



Asså tusen förlåt till alla som läser min blogg och tycker det är roligt.
Jag har verkligen vart dålig på att blogga denna veckan..Men mina dagar har vart fullspäckade. Jag hoppas verkligen att ni förstår mej och fortsätter och läsa min blogg ändå. Då vore jag väldigt tacksam.


Annars har det gått bra denna veckan.

Jag var i stan med mamma i dag efter skolan...Ska lägga in dagens inköp (fast jag fick iofs allt av henne, men det vet ni ju nu då ju ;) )  
Rästen utav kvällen ska jag bara slappa, I think. Jag ska sitta vid datorn, äta glass, ligga och läsa, kolla på TV och duscha. Sedan får vi se om det blir någonting mer.
I alla fall i morgon så ska jag till stan med Fanny. Jessica och Kristin kanske skulle med. Jessica ville i alla fall. Jag pratade nämligen med henne efter gymnastiken i dag. Vi har ju gymnastik på stenbacka på fredagar. Så jag frågade henne och hon ville. Jag bad henne också att fråga Kristin. (:
Nu ska det komma in en dagens inköps bild allihopa! So lets waiting for it!

Hos Fanny




Hejan blogger'z!

Just nu sitter jag hemma hos Fanny och bloggar. Men ska typ gå alldeles strax. Jag har typ bara vart med Fanny hela  dagen i skolan och hon följde med mej hem efter skolan och nu är vi hos henne, alltså.
Nu när jag ska hem så ska jag först slänga i mej lite kalk och vitaminer sedan ska jag spela lite på min gitarr och efter det ska jag till gitarren i Karlshamn och spela med min grupp (: Kuuuuuuuuuuul. Vi ska ha konsert den 5:e mars tror jag att det var. 'pirr pirr i magen alltså' 

AJA, bloggar mer sedan.

Puss love yaaaaaaa!

Skoldag



Hejsan!
Ja, nu var man tillbaka vid skolbänkarna igen. (sitter i och för sej inte där nu, men men..) Det gick bra idag. Fast jag cyklade själv för Fanny var sen. Hon har klippt sig (det blev jättefint) och så tog det lite tid att fixa det eftersom att hon inte var van vid det och då blev hon lite sen. Så vi hade sällskap hem istället. (: Men vi ska cykla i morgon till skolan tillsammans. Och sedan typ varje dag. (;
Jaja, i alla fall. Jag bara dog vad alla hade så fina saker :) Isabell ST hade piercat sig i näsen och det var skitsnyggt på henne. Hon hade visst gjort det när hon var i Stockholm på lovet. (på onsdagen) Och jag blev så avis. Och Fanny med (; ... Haha. Fubb - BellanSt på G lix :)
Vi har knappt ingen läxa alls denna veckan. Vi har bara några glosor och sedan lite engelskatext som vi ska läsa och översätta för en vuxen person. Ganska lite, men bra mjukstart.
När jag kom hem från skolan så hade jag fått post. Jag hade fått en JULIA-tidning i brevlådan (eftersom jag prenumererar på den) och sedan så var det ett brev där man såg igenom att det stod: KLASS 6A! När jag öppnade det så var det en lapp om att vi skulle börja sälja gräddbullar till en kortare klassresa. Det kommer bli kul. Vi skulle vilja sitta utanför City Gross. Där är det ju mycket folk som går ut och in hela tiden typ. Så om vi vill ha en bra kortare resa så är det ju perfekt att sitta utanför sånna ställen. Och även Coop Forum också, tror jag. Men man måste nog fråga ägaren först, innan man sätter sig där ute.
Sedan så kollade jag på TV och satt och åt i stora rummet och så kollade jag igenom tidningen lite snabbt. Efter det spelade jag lite på min gitarr och städade rummet lite. Jag har fortfarande lite kvar. Men det är inte mycket. Och så ska jag plugga ikväll också. Men jag behöver inte plugga så mycket för det är ju ganska lätt denna veckan. I think ^.
Aja, nu ska jag fixa lite på BDB och så...

Ciao!

Jag är ledsen



"Jag är ledsen över det jag gjorde, och nu mår jag inte bra, nej inte som jag borde. Snälla ge mej en chans för utan dej har jag ingen balans. Älskling, jag älskar dej. För du var ju allting för mej. Jag har inte sagt förlåt eftersom du har sagt nej förra gången. Så snälla lyssna bara på denna sången.
Älskling, jag saknar dej. Mina tårar kommer inte ut som kalla kårar. Dem sitter inne och solar sig under mina solröda ögon. Älskling ta mej tillbaka till din plats för vi två är en sats. Satsen som din mamma bakar bullar med. Men när du lämnade mig det sved."


Början på en utav mina rapplåtar (; Vad tycks?

Godnatt



Nej nu säger jag godnatt. Jag ska borsta tänderna sedan ska jag kolla på I en annan del av Köping nu på TV4 och sedan ska jag läsa i sängen och sedan är det dax för att sova.

Ha en trevlig kväll. Sov gott allihopa, godnatt! Ciao!

Back to school




Ja, i morgon är det skola, igen. Typisgt, men ändå känns det bra på ett sätt. Jag har haft ett slappat lov och detbehövde jag. Så nu har jag hämtat alla mina krafter igen och är redo för ett tag till i skolan innan nästa lov. För när de är skolveckor så är jag så stressad och så. Det är ganska jobbigt.
Nu sitter jag och tittar på Andra Avenyn och säger godnatt sedan.
Ciao!

Slingorna på plats



Ja, just det. Ni har inte fått se hur det blev när jag satte i slingorna i håret. Här kommer två bilder som jag tog igår, fast jag glömde lägga ut dem - förlåt.image162

image163

Mys på G



Ja allihopa, nu är det mys på G!
Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen  och efter det ska jag fixa lite med krämer och så. (ska ju testa den jag köpte på apteket i dag bland annat) Och sedan ska jag krypa ner i soffan bland alla kuddar och tända lite ljus och kolla på Andra Avenyn.
Mys!


Innan idag så har jag vart ute och cyklat med lillebror och pappa (det var då jag köpte fuktighetskrämen på apoteket) och så har jag vart iväg och kört en runda med familjen. Vi handlade på Coop Forum och så var mamma och jag på JYSK medans pappa och lillebror var på City Gross och åt korv. Och så blev vi stoppade av Telenor precis vid ingången inne på Coop Forum. Dem gick mej på närverna, alltså. Fast jag sa inget. Dem kan typ inte lyda efter vad vi säger. Vi sa nej nästan från början, men de bara fortsatte. Sedan så skulle man få mobiler om man gick över till Telenor istället för att vi har Telia nu då. Och han mixtrade med erbjudanden och höll på. Och till råga på allt så sprang min lillebror runt och höll på. Fast han satt mest i "traktorn" som han kallar det. Fast än att det är en snöplog. Haha, du är för goer du , lillebror. Han pratade med en tant som satt i kassan och som inte hade några kunder. Hon tyckte att han var så söt.

När vi kom hem efter det så tog jag och lillebror och gjorde mackor till oss. Och så hällde vi upp multivitamin dryck ... (: We love it. Sedan så kollade vi på TV och lekte lite 'spunk' . Efter det la jag mej i min säng och läste typ halva min FRIDA-tidning och sedan var det dax för mat. Idag blev det köttkottletter med potatis, sås, sallad & grönsaker & lingon. (fast jag tycket inte om lingon) Efter det så lekte lillebror och jag 'spunk' igen. Sedan läste jag resten utav min FRIDA-tidning och nu sitter jag här och bloggar. Jag bloggade ju innan om min fuktighetskräm/dagens inköp och dagens outfit.
Ja, det var väl dagen!? En familjedag ;) <3


Psst, - Jag vill att ni ska kommentera mera!

Dagens oufit



Dagens outfit ser ut såhär:

image160

image161

♥  Svart munkjacka med luva, dragkedja och ficka på magen från MQ/Peak
♥  Vit topp med svart tryck på från MQ/ZOUL
♥  Grå och silvrig scarf från KarlOskar & Kristina
♥  Grå-svarta jeans från KarlOskar & Kristina/VILA CLOTHES

I lke it!

Dagens inköp



Dagens inköp idag är:

image159
En fuktkräm från ACO!
På baksidan står det såhär:
ACO Fuktkräm är en lätt och skön kräm som återfuktar huden och gör den mjuk och smidig. Krämen är rik på pidolsyra, ett av hudens egna fuktbindande ämnen. Kan användas på kroppen och i ansiktet. Oparfymerad. Innehåller noggrant utvalda ämnen, välkända för att vara skonsamma mot huden.
Det är en liten tub (kan tänka mej att det finns i stora tuber också, men jagköpte denna först för och se om den var bra.) - på cirka tio cm hög - och två till tre cm bred.
Den kostade 19:- Och det tyckte jag var billigt. Iochförsig så kanske den inte räcker så länge, men det är värt ett försök första gången för och se om den är bra.

Söndag



Hejsan!

Ja, idag är det söndag (: Veckans slappdag - oftast för mej i alla fall!?
Idag har jag lekt massor med lillebror och vart ute och cyklat med lillebror och pappa. Köpte en fuktighetskräm på apoteket idag när vi var ute och cyklade.
Snart ska vi åka en liten runda, hela familjen. Det ska bli mys!
Bloggar lite till sedan ... CIAO!

Dagens inköp



Med mej hem idag fick jag:

image155

♥  Vit ring från Glitter - 29.50:-
♥  Tvillingarna bok från 34:ans fynd - 10:-
♥  Grå och silvrig scarfs från KarlOskar&Kristina - 129:-
♥  Röd-bruna slingor från Glitter - 39.50:- / st



image157

♥  Svart väska från Accent - det var erbjudande med 25% nu så den kostade 224:- annars kostade den 299:-


image158

♥  Marinblå joggingbyxor från Kappahl - 49.50:-
♥  Minitärgrön långarmad tröja från JC - nu 80:- förut 199:-
♥  Grå långarmad tröja från JC - 129:-


Det var allt. Förutom kebbabtallrik och chokladkaka (: Haha. Mysigt hade vi det iallafall!

Vad tycks om sakerna? :)

Shopping idag




Hejsan!

Idag har jag vart i stan (karlshamn) och shoppat med mormor .... Jag steg upp klockan 07:30. Sedan så tog jag bussen här hemmavid klockan 09:10. På bussen satt mormor och väntade på mej. Hon hade hoppat på i Mörrum.
Nu sitter jag och kollar på "Elitbarnvakten" på TV4. Innan kollade jag på melodifestivalen. Jag tyckte att Frida skulle gå till final (:
Nu ska jag lägga in lite bilder på datorn som jag ska fixa med och sedan kommer jag lägga ut en "dagens inköps" bild (:

Ciao, så länge!

HJÄLP



Nu har jag hunnit en del på denna stunden....Just nu kollar jag på HJÄLP, innan kollade jag på Lets Dance och så har jag vikt tvätt och så har jag ätit, lagat mat och en del andra småsaker också.
Jag ska snart gå och sova för jag är ganska trött.

I morgon ska jag till stan med mormor. Jag ska se om jag kan hitta en slinga till håret som jag vet precis vart jag ska sätta den. Antingen en väldigt mörkbrun eller en svar. Jag tror det blir finast med mörkbrun till min hårfärg. Jaja, vi får se hur det blir.
Jag får se om jag hinner blogg innan jag sticker i morgon bitti. Jag tror inte det. Men kanske...;D

Jag säger godnatt nu...
Godnatt allihopa & ciaociao!

Städtime



Nu har Saga stuckigt och det är städtime ;(  Tyvärr, ja... ;(
Jaja, om jag gör det nu så går det ju ganska fort.


Det blev en hel del kort tagna idag. I alla fall på min mobil. Jag kommer inte ihåg hur det var på Sagas mobil. Men på min var det rätt många bilder x] Fast vi var knappt med på några. ;o Aja....Jag hade rätt kul i alla fall.

Väntar




Nu sitter jag här och väntar på Saga :) Hennes pappa ska skjutsa hit henne. Vi skulle typ gå upp till byn och köpa godis och så ska vi äta makaroner och korv (: Haha, kul ska vi ha. Aja, nu ska jag gå och dricka ... Ciao!

Duscha




Nu ska jag gå och duscha. Efter det är det dax att vika lite tvätt åt mamma och kolla på efterlyst på TV3. Så ja, det är fullt upp nu ikväll. Ikväll vill jag faktsikt läsa innan jag ska sova. Det har jag inte gjort på ett tag.

Jag säger godnatt nu mina vänner.
Ciao & godnatt. Bloggar i morgon bitti igen!

Dagens oufit




image154

Såhär ser dagens oufit ut (:

♥  Rosa hjärt-halsband från Glitter
♥  Lila linne från JC
♥  Svart kofta från Vero Moda
♥  Jeans från BikBok

Vad tycks?

Hemma



Nu är jag hemma efter träning och allting. Det gick okej på träningen idag. Och det var mormor och morfar som körde mej idag, eftersom jag hade teori.
Nu sitter jag och snackar med Saga-älsklingen (: Hon ska komma till mej i morgon. (: Kul ska vi ha, Saga.

Nu ska jag slänga in dagens outfit!
Ciao!

Oj



Oj, nu är jag stressad ska göra mej i ordning. Dagens oufit kommer sedan i kväll!

Gårdagens inköp




image152

Det här är sakerna jag fick igår.(förutom godiset och maten, haha)


♥  Lila linne från JC - nu 40:- förr 129:-
♥  Byxor från BikBok - nu 149:- förr 399:-

Såhär ser byxorna ut där bak på rumpan/bakfickorna:

image153

Vad tycks? (:
Jag och mamma tyckte dem var fina iallafall!

Shopping i byn



Hejsan!
Nu har mamma och jag vart uppe i byn och gjort den osäker. Vi har "shoppat" lite där eller vad man nu ska säga. - Vi handlade lite mat och sådär helt enkelt. ;) Vi behövde ny shower gel. Mamma och jag. Så såg jag denna:
Det är tydligen SPA och shower gel i ett eller någonting. Och det luktar ljuvligt. Tyvärr har jag ju inte testat den ännu. Men jag ska testa den ikväll. Jag tror det är bäst att man tar det med en svamp på kroppen. Den kostade bara 22.50:- eller någonting i den stilen.
Någon som har testat den eller som har något annat tips?

Hur som helst; nu ska jag fixa en dagens oufit bild och lägga in här och sedan ska jag göra mej i ordning för träningen. Det var träning i dag i alla fall. Och teori med...Tror jag iallafall. Eftersom vi inte hade det förra veckan så borde det vara det denna veckan i alla fall. Hoppas att det är det. Annars har jag lagt ner en del tid på det i onödan.
Håll utkik efter outfiten! Ciao!

Volym i håret



image151

För er/mig som har väldigt volymlöst hår så är denna bra. Man håller upp håret vid hårbottnen och sedan sprayar du en bit i från och sedan släpper ner håret och sedan så håller man på se genom hela håret eller bara just där man vill. Jag får bra volym i håret när jag använder den i alla fall! Hoppas att det är så på er också om ni inte har riktigt mycket volym i ert hår.
Good luck!

Mjuk hud



Miniderm är en superbra hudkräm som mjukgör din hud och den blir som en "barnrumpa". Jag började använda den när jag fick min allergi mot foudation. Då dog ju min hud och det gjorde så ont att rycka väck det så jag tog denna och smörjde med och då lossade dem av sej själva.
Jag använder den fortfarande - fast till att mjuka upp huden nu istället. Den håller sej frisk och så. Jag tar den varje kväll efter jag har duschat.
Jag kommer inte irktigt ihåg den exakta summan för vad den kostade. Men det var runt en 67-70 kronor har jag för mej.
Vi köpte den på apoteket.
Good luck!

Spela



Nu ska jag spela lite spel. Det ska bli kul.
Jag känner att jag behöver slappna av lite. Jag känner mej så spänd lixom.
Och sedan, när jag har spelat en stund så ska ni få se: dagens oufit, gårdagens inköp och kanske dagens vill ha.

Ciao!

Ops



Ojda - det är nog det jag kan säga.
När jag hade duscat igår kväll så smörjde jag med denna produkten från DOVE:

Den ska ju ge brun färg på huden när man använder den. Jag fick den utav mamma för hon har inte använt den på superlänge typ.
Jag testade på benen först i fall det skulle bli konstigt på mej, tänkte jag. Och så när jag vaknade i morse så var det självklart det första jag ville ha reda på var hur mina ben nu såg ut! 'självklart'  Och när jag kollade på mitt rum i sängen så såg det helt okej ut. Det hade blivit brunare, faktiskt. Men det tar ju några dagar innan man verkligen har fått den riktiga färgen.
Sedan när jag hade gått ut i storarummet så såg jag att jag hade visst fördelat det lite olika så det var lite fläckit - eller vad man nu ska säga!? Men ikväll ska jag vara noga med hur tätt jag smörjer det så att man vet att det blir samma färg överallt.
Det kallas kanske "konst" ?

Någon som har någon annan sån här eller nåt annat skönhetstips som du kan tipsa mej om? (a.

Godmorgon



Godmorgon allihopa! (för er som är uppstigna ^ )

Jag vaknade tjugo i nio idag. Trots att jag var väldigt trött igår och jag gick ju trots allt upp halv sex då. Jag pratade lite med mormor i telefon när jag hade gått upp. Mamma pratade med henne innan mej. Sedan så satte jag mej lite i soffan och pratade lite med mamma. Efter det gjorde jag lite frukost. Idag bestod den av en skål med hallonkräm och mjölk (:  Mumsfillibibblan! Haha. Farfar kom nyss innanför dörren här och lämnade tillbaka mina nycklar som han hade lämnat igår. Eftersom att min lillebror var hos han och farmor igår - och om dem behövde hämta någonting så fick dem låna mina nycklar och ha hemma hos sej oså.
Okej. Detta blev ett rätt långt blogginlägg trots att det  bara är morgon.

Jag skulle vilja kommentera en grej till er läsare;
Ni har blivit bättre på att kommentera men jag tycker fortfarande att det ska bli mer kommentarer på mer grejer. Skriva vad ni tycker är bra med bloggen ibland kanske!? Visst kanske inte den kommentaren tillhör alla inlägg som jag skriver. Men nu har ni/du chansen! Försök att skriva vad ni tycker om min blogg och om det är någonting jag ska ändra på eller om det är någonting som jag kan lägga till eller ta bort. Så i stort sätt; precis vad du tycker att denna bloggen ska ha!  
Så lycka till!

Nu ska jag göra mej i ordning och sedan så ska jag fixa diskmaskinen till mamsen och papsen. Lovade det igår, faktiskt ;] *tradigt*

Ciao så länge!

Växjö



Hejsan!

Idag har jag vart i Växjö med mamma och pappa. Vi steg upp halv sex och åkte någon gång. Det var typ vid halv sju vi åkte och lämnade lillebror i svängsta. Sedan körde vi till Växjö. Mamma, pappa och jag. När vi var där skulle mamma till en sjuksköterska. Sedan gick vi på stan och handlade lite. (bilder kommer imorgon) ... när vi var påväg hem körde vi inom Tingsryd och åt lite och så typ handlade vi lite på Börjes. Sedan efter det begav vi oss hemåt igen. Vi hämtade lillebror i svängsta. När vi kom hem så städade jag mitt rum och sedan kom pappa och lillebror hem. Dem hade köpt pizza och lite så. Sedan åt vi och efter det så har jag bara suttit vid datorn. Jag är så trött nu så jag ska nog gå och lägga mej snart.
Imorgon kommer ni få se vad jag fick i Växjö idag. (: Vi hittade faktiskt ett par byxor till mej som var väldigt billiga måste jag bara avslöja!
Förlåt mej om det blir rätt lite bloggande idag. Men det har varit en lång dag idag.

Ps...Mamma kommer snart att få köra bil. Hon får göra det när hon orkar trycka ner kopplingen. Kanon. Det var en tant som fixade beckenet på henne i Växjö i dag, förstår ni! Vi är så glada för dit. Hon ska dit i början av nästa månad också. Hon ska åka dit i mellanåt och fixa lite och sådär... Så det känns bättre för hela familjen nu.

Vi hörs lite mer i morgon...Ciao!

TV - godis - mys



Jag och mamma gick ut innan idag igen. Vi gick ner till Video Center och köpte en påse godis. När vi sedan hade kommit hem (vi hade gått runt kvateret också) så var det lite mer än halva påsen kvar. Fatta vad vi kränger godis. Sedan när vi kom hem fixade jag lite tvätt till henne. Fast nu är det nästan lika mycket där igen för hon tvättade samtidigt som jag vek annan tvätt. Man tänker ju typ bara:   'det tar aldrig slut'  .....
Menmen....
Nu sitter mamma i soffan och väntar på mej. Vi ska kolla på Sjukhuset på TV3. Hon har redan börjat titta. Haha.. Och självklart har godispåsen åkt fram igen. Vi (iallafall jag) ska kolla på Andra Avenyn klockan 20:00 på SVT1 sedan också. Vi får se om mamma vill kolla på det med.
Jag får se om jag bloggar mer sedan.
Ciao!

Vår + oranget



Jag var i stan i lördes och på Vero Moda sa dem att det skulle komma in mycket kläder mer orange i. Att det skulle vara ett stort plus nu i vår.
Här kommer lite exempel:


Zooma
Klänning från Ellos - 199:-


Zooma
Linnen 3-pack från Ellos - 149:-



Söta saker från Ellos!

Dagens vill ha



Dagens vill ha är cheap monday! Gud vad dem är snygga...


Tisdag



Hejsan!

Idag vaknade jag ungefär klockan 08:10. Så då steg jag upp och jag var hemma själv då för mamma var hos doktorn i Mörrum. Så satte jag typ på TV:n och kollade lite på den och sådär. Efter det åt jag frukost framför TV:n också. Efter det gick jag runt och slappade i huset bara. Sedan läste jag lite. Efter det så tog jag på mej mina "motionskläder" eller vad man ska säga och så kom mamma hem precis när jag tatt på mej. Så gick jag en rätt bra runda på typ en kvart - tjugo minuter. Sedan när jag kom hem så duschade jag och gjorde mej i ordning och då gick mamma och jag upp till byn för och handla och posta lite grejer och hämta ut post och sådära. Tro det eller ej, men snödropparna har börjat komma på många ställen här i Asarum. Så mysigt. När vi kom hem så värmde mamma ärtsoppa och det åt vi alltså nyss. Så jag har hunnit med en del.
När jag var ute och gick i rask takt idag så tog jag denna bilden på en bäck som jag gick förbi:
image150

Effekt:  Solarisera!

Dagens inköp



Dagens inköp:


image149

*  Jacktröja som är dubbelfodrad från InterSport/McKinley nu 250:- förut 500:-
*  Svart, vit & turkost halsband från FamilyHouse nu 14.50:- förut 29:-
*  Beiga strumpor med katter på från Family House 10:-
*  Trosor från Family House 10:-

Sedan fick jag ärva mammas gamla stövlar. Eller ja, gamla och gamla. Ser knappt använda ut eftersom hon inte är så förtjust i dem längre. Plus att hon köpte nya på Anders Nilssons i dag när vi var i stan. Ett redigt klipp. .... Så jag fick hennes gamla. (:

Shopping



Idag har jag vart i stan med mamma, moster och kusin Emelie och shoppat idag, igen. 
Jag fick en namsdags present utav mamma där eftersom jag har namsdag idag. (: Gratta mej? Fast den var rätt dyr. Men i alla fall.
Jag köpte lite småsaker själv. Nästa gång som jag har planerat att åka in till stan är på lördag. Jag skulle vilja åka in på onsdag. Jag skulle behöva en ny BH. Vi får se hur det blir.
Jag såg att de hade extrapris på Lacoste parfym i stan idag. I den sminkaffären som är brevid accent. Där kostade den bara 199:- Det var rätt billigt tycker jag. Fast jag köpte den inte. Vi får se om det blir något med det fram över. Jag skulle vilja ha en ny parfym.

Nu ska jag fixa en dagens inköps bild! :)

Väntar



Just nu sitter jag och väntar på att andra avenyn ska börja.
image148
Det börjar ju nu klockan 20:00. Sedan varar det till ca 20:25. Jag tycker det är så bra. Och rätt spännande också.


Jag får se om det blir något mer blogginlägg ikväll. Annars säger jag GODNATT blogger'z!
Ciao!

Läsa




Nu ska jag, lillebror och mamma ut och gå en runda. Jag behöver luft.
Jag har precis ätit kvällsmat. Det var varmrökt lax med potatis och ärtor. Såsen tyckte jag inte om.
Ciao!

Vincent - Miss Blue

 

Riktigt fetthet är den...
Den får mej att börja dansa trots att jag är på botten!

Spela



Nu har jag hittat en sida där man kan ladda ner gratis spel. Jag håller på att ladda ner nu. Jag älskar simulatoinsspel eller vad det heter. Här är en länk till sidan:    www.gamentex.se

Min



Och detta är min:
image147

En header



Detta är Kristins header som jag har gjort till henne:
image146

Vad tycks?

Headers



Nu ska jag göra två stycken headers. En till min blogg och en till Kristins blogg. Så ni får se det sedan.
Kristins blogg:  www.anderssonjessiica.blogg.se

Vår på H&M



Det har kommit himla fina kläder på H&M....

Cardigan 298:-

Linne 49.50:-

Linne 49.50:-

Topp 69.50:-

2-pack toppar 98:-

Klänning 149:-

Sjal 59.50:-


Skor 98:-

Halsband 49.50:-

Halsband 59.50:-


Som sagt, jag älskar H&M.


Morr'n



Godmorgon!
Jag började dagen med att ligga och läsa i min säng väldigt länge. (jag tror det var över en timme) .. så jag hann faktiskt läsa ut min bok som hette: som om ingenting.  Efter det började jag läsa en annan bok som heter "på smällen" .... Har bara läst två kaptiel i den men jaja, jag ville upp och äta frukost sedan. När jag klev upp så åt jag frukost med mamma och pappa. För lillebror var på sitt rum och kollade på pippi på film och sedan så åt han sin frukost där inne.
Jag satt i storarummet med mamma och pappa som sagt var. Då kom det upp tre utav sveriges mest lästa bloggerskor. Jag tyckte självklart att det var intressant och jag satt som en mus med mina ostmackor i soffan och lyssnade. Men jag fattar inte hur dem kan tjäna pengar på sin blogg. Är det någon som vet hur man gör det? I så fall; hur gammal måste man vara då?
I alla fall så gick jag efter det och duschade. Jag hade velat ut och springa lite med fick tyvärr inte för mamma. Jag är rätt förkyld idag. :( Det är så typiskt. När jag för en gångs skull vill, kan orkar och så är jag förkyld. :( Usch, det tycker vi inte om!?

Nu ska jag minnsannochda vika lite tvätt åt min kära mor så hon slipper det. (pappa har tjatat)
Så jag bloggar lite till sedan.... Det kommer nog en dagens oufit i dag och litesådär. Kanske en dagensvillha också!

Ciao!

Se upp för dårarna



Nu sitter jag och kollar på "se upp för dårarna" ... fast det är paus för tillfället. Och lite nyheter. Orkar inte kolla på nyheterna så jag bloggar lite stället.
Såhär ser filmen ut, för er som inte har sett den:


Den började 21:35 och slutar ca 23:00...
Jag sitter och dricker coca cola som jag har gjort själv. Sedan äter jag geléhjärtan och lite smått och gott.
Vi får ser om jag bloggar lite till sedan.
Ciao!

Städa & TV



Jag kollar för tillfället på melodifestivalen men ska nu gå och säga godnatt till min kära bror och sedan ska jag fortsätta att kolla på melodifestivalen. Efter det är det dax att titta på "se upp för dårarna" på TV4 som börjar klockan 21:35. Jag har sett den en gång innan men det var ett tag sedan. Jag kommer också att duscha och läsa lite. Mys!
Kanske bloggar mer sedan. Ciao!

Happy Valentine



Jag fick detta i "valentinepresent" ....

image144

Geléhjärtan & skydd mot när man ska platta håret.
Kanon! (y.

Sedan fick jag en ros av pappa:

image145

Dagens inköp



Detta är dagens inköp från stan. Fast det är två bilder eftersom att det blev en del med mej hem idag... Och jag fick inte plats med allting på en bild.

image140

♥  Rödoranget hårband med rusett från Glitter - 24.50:-

♥  Gråa hårspännen från Glitter - 19.50:-

♥  Röd och grågrön randig skjort-linne från VeroModa - 159.90:-
♥  Höga knästrumpor från MQ - 50:-
♥  Minitofsar i olika färger från Glitter - 14.50:-

Nästa bild ser ut såhär:

image142

♥  Grönt & grått linne från Jansens - [3 stycken för 99:- så mamma fick ett grått och jag dessa två]
♥  Vitt hjärta med genomskinlig sten i från Family House - 14.50:-
♥  Godisstänger från City Gross - 3 för 10:-
♥  Svart topp från Kappahl - 55:-


Vad tycks?
Jag ska ha toppen på gymnastiken i skolan och när jag är ute och joggar/springer. Jag har hört att det inte är bra att ha bygel-BH på sej när man gör sånt. Det kunde tydligen trycka på lungorna när man är anfådd och då skulle inte det vara så bra, visst. Någon som har hört samma? ....


Karlshamn



Hejsan!
Idag har jag vart i Karlshamn med mormor och shoppat lite.... Det var väldigt kul. Fast vi hade inte våran "riktiga shoppingdag" idag utan den är nästa helg. Men jag fick en hel del med mej hem idag i allafall! Jag ska nu lägga in bilderna och fixa dem. Så bilder kommer om en stund.
Ciao!

Skönt



Det var skönt att ligga och läsa lite i sängen. Jag hann läsa rätt mycket ... Etersom jag läser rätt mycket så läser jag ju bara snabbare och snabbare och nu så hann jag läsa typ 17 sidor eller någonting. Den är rätt bra min bok. Fast ganska seg. Tur att jag inte har så mycket kvar då ju.
Vi var på bibilioteket igår ju. Jag lånade en hel del böcker som jag bara vill läsa nu!  Jag tycker det är så kul att läsa så jag vet inte vad... Haha ... Menmen, ska kolla runt lite på lunar och så nu.
Ciao!

Läsa




Nej nu är jag så lässugen. Jag går nog och läser en stund.

Dagens oufit


Dagens outfit ser ut såhär:


image139


♥  Svart t-shirt med grått tryck från Ellos
♥  Röd kofta med dragkedja, luva och fickor på magen från H&M
♥  Gråaktiga jeans från VeroModa/Only

Det var typ dagens oufit. Det är lite klent men det har jag oftast på fredagar och tisdagar eftersom jag har gymnastik då!

Vad tycker ni om kläderna?


Fredag



Japps! Idag är det fredag. Så skönt och nu är det sportlov. Det är också skönt.
Jag kommer dessvärre inte att blogga någonting om de närmsta dagarna som jag tyvärr har bloggat så dåligt. Men sånt är livet ibland. Jag ska nu göra en dagens oufit bild som jag ska lägga ut.. Så håll utkik efter ett nytt inlägg inom de kommande minutrarna .....

Happy Valentine!



Happy Valentine säger jag bara idag!
Jag hinner tyvärr inte mer vad jag vet. Eftersom jag har haft träning och nu ska jag städa rummet, duscha, läsa & kolla på efterlyst innan jag ska sova. Så jag bloggar om "idag" i morgon i stället tror jag.
Förlåt för dålig uppdatering denna veckan. Men jag har haft så mycket att göra :( ....

Förlåt


... förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag var i kristianstad med familjen på kvällen. Vi kollade på mobil till pappa och var inne på skopunkten. Fanns många fina skor där. Men jag vet redan vilka jag vill ha. Jag har hittat ett par lacoste i stan som jag tycker är supersnygga. 899:- krostar dem. VILL HA DEM!
I alla fall så var vi på coca cola cupen idag. Det gick väl sådär. Men jag är väldigt nöjd med min insats. Vi vann första matchen mot Klockeback 6c med 3-1. De andra förlorade vi. I alla fall så tycker jag det var kul. Träffade Saga, Emmy och Ella där. Bland annat. Och sedan Linnéa från Mörrum. :) Nu ska jag läsa.
Ciao!

Söndag



Jag har storstädat mitt rum idag. Jag fick sånt ryck. Jag har rensat gaderoben också (: Så nu har jag en del som är ute ur den. Jag har nästan gjort det hela dagen. Så jag är rätt trött nu. PHUH!
Jag bloggade inte igår för jag fixade lite på photoshop! Sedan var jag trött och gick och la mej ...
På kalaset var det kul och jag satt lite vid kusins dator där uppe. Lillebror snackade om sin hima spunk hela kvällen för Emelie, Linus och Pernilla!

På kalas



Tjena!
Jag sitter vid kusins dator nu. Jag är ju på kalas här i Mörrum! Det är väl trevligt (:

Bloggar sedan... Ciao!

Kalas på G



Japps. Nu ska jag gå och göra mej i ordning inför kalaset hos mina kusiner. Vad jag hade på mig ska ni få veta senare ikväll.
Jag var på stan med familjen idag. Fast jag gick mest själv. Vad jag köpte där får ni också reda på ikväll. (:
Nej nu är jag stressad. Vi ska vara där i mörrum om 65 minuter så jag har lite att pyssla med.
Trevlig kväll allihopa!

God natt



Nu säger jag godnatt för jag ska krypa ner i sängen och läsa en stund.
Jag bloggar mer i morgon. Då ska jag till stan och sedan på kalas i mörrum hos kusinerna. (:


Pusshej, ciao, sov gott! ( blev några olika hälsningar;)    )

Klart



Nu har jag städat klart på mitt rum och det känns skönt. Jag bäddade rent i sängen också. Det kommer bli skönt när jag lägger mej i sängen i kväll sedan när jag ska sova när jag är helt nyduschad och det är massa tända ljus på rummet och så ligger jag och läser i min bok i minst en halvtimme.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Jag vill inte titta på Lets Dance. Jag känner inte för det. Jag funderar på om jag ska ta och hitta på någonting kul med mej själv. Någonting jag förtjänar. Kanske ta mej en kopp varm oboy och en skål med godis i famnen framför min TV på rummet och kolla på en bra film som jag inte har sett på länge. Vad sägs om det? Jag tycker det låter lockande. - Så får det bli!

Usch



Nu vill jag ju till discot. Men jag kan inte gå dit själv... ;s ... Jaja, ska ju på loftet discot om nån vecka ju.
Nu ska jag städa rummet innnan Lets Dance börjar. Fast nu när jag tänker efter, så vet jag inte om jag pallar kolla på TV:n ikväll. Vi får se hur det blir då da!
Ciao, så länge.

Mönster



Haha. Någon som kan se vad detta mönster ska föreställa?

Boktips



Jag ska nu tipsa om en bok som jag läser just nu. Den heter "som om ingenting" och är skriven av: Katarina von Bredow. Jag har läst en annan bok av henne innan som hette "expert på att rodna" ... den var superbra så för några veckor sedan så lånade jag denna boken och jag har knappt läst halv nu på tre eller två dagar, tror jag.
Jag skriver av baksidan om vad den handlar om:

"I längtan målar mina händer din kropp på mitt lakan med tungspetsen pengslar jag fram din lust ur min"

På skrivarkursen träffar Elin Paul, sin bästa vänninas pappa, och de finner en samhörighet som hotar att helt kasta omkull tillvaron för dem båda.

Om förbjuden och omöjlig kärlek. En ny intensivt laddad kärleksroman av Katarina von Bredow, som väckt stor uppmärksamhet och fått lysande lovord för sina tidigare böcker.



Den är rätt seg men ändå bra på något vis. Det går sakta men frammåt i boken när jag läser den.
Jag tycker ni ska prova att läsa den, ni också!

JÖSSA



Idag i skolan var vi på jössa med elevensval ... Det var rätt kul. Jag har inte åkt på jättelänge. Så det va kul. Salladen jag gjorde igår blev väldigt god. I den hade jag: majs, makaroner, gurka, sallad och feta ost. Sedan hade jag varm oboy. Sedan hade jag bubbekvatten, kladdkaka och clementiner. Jag åkte mest med Kajsa, Fanny, Amanda och Kajsa. (:

För övrigt skulle jag gått på discot i kväll men det blir inte så. Känner mej lite halvhängig och sådär. ;(
Mamma och jag var uppe i byn för en stund sedan. Jag körde henne i rullstolen. (träffade tränaren på konsum) Och mamma och jag hade det jättetrevligt. Båda två hade ont i huvudet det var därför vi gick och gjorde det så vi kunde få lite frisk luft.

Nu ska jag fixa lite bilder och så... Ciao!

Torsdag



Hejsan!

Jag har precis ätit nu efter träningen. Det gick rätt bra idag. Jag fick 8 fullträffar! :D
Jag ska till jössa med elevens val i morn. Wiho! Superlänge sedan jag var där. Så jag ska göra sallad ikväll. Helt själv (: ... Vad jag är duktig. Sedan ska jag göra varm oboy och så imorgon bitti. Nu måste jag börja på maten tills i morgon. Sedan måste jag plugga lite. Och duscha, läsa och sedan soooooooooooooooooooooova!
Disco imorgin på kvällen med. Wiho!



Ciao! Pusssssssssss!

Ooops



Ops. Märkte att jag inte hade bloggat idag. Förlåt. Men jag har haft en del och göra i dag. Jag har vart på juniorerna, vart med Frida, ätit, vart i skolan, pluggat och massa sånna saker. Hoppas att ni inte blir besvikna på att det bara blir detta inlägget i dag. ;( För jag hinner inte blogga mera nu.
Puss-caio!

Skola idag



Ja, i dag var jag i skolan. Jag hade jättekul. Trots att min lugg inte var bra då. Jag var ju självklart med Frida, Hanna, Isabell, Isabell, Venera, Kajsa, Sandra & lite med Elin. Vi bytte platser innan svenskan näst sista timmnen. Jag fick byta bara för att alla andra inte skötte sej. Och jag hamnade brevid Elin. Iofs babblar inte hon. Men jag ville ju komma med Hanna eller någon. Låter lite taskigt men alla bara skrattade åt mej. ^ Haha. Jag cyklade med Frida-älsk både till och från skolan idag. När jag kom hem duschade jag för min lugg var helt full med hårspary så jag fick inte liv i den j*vlen. Efter det så pluggade jag och sedan tog jag en fika framför TV:n och pluggade lite samtidigt i mellanåt sådär. När jag hade fikat klart och så, så fixade jag håret och tog på mascara på ögonfransarna. Efter det kom pappa och lillebror från dagis och jobbet och hämtade mamma och mej. Och gitarren. De skjutsade mej till gitarren. Det gick rätt bra i dag. Det är kul att spela gitarr. När vi kom hem så åt vi och nu sitter jag här. Nu ska jag bara fixa lite bilder på bilddagboken och sedan ska jag kolla på andra avenyn. Det är så spännande efter det som hände i dag. Efter det ska jag städa rummet. Sedan ska jag läsa och efter det är det sovdags. Jag är rätt trött redan nu så jag somnar nog lätt i kväll!
Ha det så bra så bloggar jag mer i morgon sedan. För jag tror inte jag bloggar mer nu. Kolla bilder på luggen när i inlägget nedan...... (: Ciao!

Lugg



Mamma hann klippa lugg på mej i går. Hon klippte iofs lite för lite så hon klippte resten nu när jag kom hem från skolan. Nu tycker jag faktiskt (utan att skryta) att det set väldigt bra ut :) Här är några bilder:

image136

image137

image138

Tjah, vad tycks? Själv blev jag ganska nöjd. Det är lite svårt att få det bra på foto oså...Menmen, det ni har fått se, vad tycker ni om det? (: Själv trifs jag i det ... (;

Klippa lugg?



Hejsan, igen!
Mamma kanske ska klippa lugg på mej i kväll. Om hon hinner, och vågar oså.. Jag är lite rädd för att jag inte ska tycka om det i så fall.
image134
Nu ska jag snart duscha och sedan så ska jag kolla på andra avenyn. 
Efter det ska jag kanske klippa luggen då. (eller ja, mamma ska klippa) sedan efter det ska jag ligga och läsa i sängen. Sedan är det dags för den efterlängtade nattsömnen. Det kommer bli så skönt för jag är rätt trött!

Veckans idol



Veckans idol är.....



Akon!

Här kommer en låt med han för er som inte har hört han innan eller för er som tycker han är så bra så ni kan bara inte motstå att trycka på "play-knappen"....

Tråkigt


Jag sitter och väntar på Frida.. fortfarande. Hon skulle passa sin lillasyster medans hennes mamma hämtade hennes storasyster i skolan. Frida skulle komma efter det sedan. Jag hoppas hon kommer snart. Jag har så tråkigt. Jag ska nog ta och läsa tills hon kommer nu. Jag är så spänd på min bok.
Jag tog nyss ett grönt äppel till magen. Jag var lite småhungrig. Men det räckte tydligen inte med bara det. Jag känner att jag fortfarande är hungrig. Jaja, vi får se hur det blir med det. Ska kolla om vi har någonting gott här hemma.

Pluggtime



Om en liten stund kommer Frida hem till mej. Då ska vi plugga. Haha. Jag hoppas att det inte är jättemycket denna veckan. Jaja.. Vi får hoppas att hon kommer snart så jag får någonting att göra.

Trött



Nu är jag trött. Jag har gjort 12 inlägg med detta inlägget nu idag.
Jag är sugen på glass och funderar på och ta en. Eller så ska jag äta lite godis och bullar. Men bullar ska jag nog ta sedan med Frida älskling när hon kommer sedan när vi ska plugga tillsammans.
Eller kanske jag ska läsa? Det vore kul.. Jag vill läsa ut min bok för jag vill veta hur det går med allihopa. Just nu läser jag den här boken:  Den är superbra och jag har inte mycket kvar.

Ciao! Bloggar mer sedan!

Fint på ellos



Jag tycker denna tunikan är så söt. Men den skulle nog inte passa på mej!
Zooma

Jag tycker också om denna tunika. Den hade nog suttit bättre!
Zooma

Tycker denna koftan var supersöt.
Zooma
Denna långa munkjackan också (:
Zooma

Söt klänning.
Zooma



Allt detta från Ellos! ; www.ellos.se  Detta är också en del utav dagens vill ha!

Mönster


Jag älskar mönster! Kolla på dessa som är så übersnygga:......










Knäppt i kändisvärlden

image133
Se oron i hennes ögon!

Sminkbilder


Här kommer lite häftiga "sminkbilder" ....

Lite tecknade bilder är alltid kul att lägga ut, tycker jag.


Denna var väldigt bitchaktig!


Det är alltid bra med penslar till dagens sminkning.



Det är kul att googla! ;D

Ny bild



Nu är jag tillbaka igen. Jag har vart hos sjukgymnasten med mamma här i Asarum. Jag läste i tre kvart i väntrummet medans mamma var där inne. Jag hann läsa supermycket och det var faktiskt ganska mysigt att sitta där och läsa. Sedan när vi kom hem så fixade jag mat till mamma och mej. Till mej gjorde jag couscous och till mamma värmde jag bara lite fisk, sås och potatis som blev över från igårkväll.
Efter det så satte jag på datorn, som ni märker.
Nu ska jag göra lite andra saker här på bloggen. Jag ska lägga in inlägg på de nya kategorierna (:
Ciao!

Färdigt



Ja, nu är bloggen färdig. Vad tycker ni? Jag skulle bli glad om ni ger lite förslag på färger som jag kan ha på bloggen nästa gång som jag ändrar om.

Nu ska jag fixa annat. Bloggar när jag är klar....
Ciao!

YESBOX!



YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!
Nu fick jag väck den :) Wiho....Jag skrek rakt ut här hemma!

Ojda



Nu är min konstig. Det har blivit en kalende där nere när jag ville ha den där uppe! Jag kan inte hitta det stället där jag kopierade in den. Alltså var i alla koderna. Jag är väldigt besviken just nu! Jag måste försöka få väck den.

Nya kategorier



Nu har jag nya kategorier här på bloggen. Är det någon kategori som ni saknar här på bloggen?
Kommentera i så fall!

Fina




Jag tycker att denna bilden är fin. Vad tycker ni?

Ajdå



Jag tålde tydligen inte den nya foundaionen heller. Jag har allergi igen. Så jag är hemma från skolan i dag. Usch, jag är så besviken. Jag vill ju kunna använda foudation. Menmen..det får gå utan.
Jag kollar på underbar och älskad av alla just nu. Mamma och jag drack te tillsammans för en stund sedan. [mys] Så jag kommer få tid för att ändra på bloggen idag.
Frida ska komma hem till mej efter skolan så ska vi plugga tillsammans i alla fall. Hon ska hämta mina läxor i skolan. Jag vill ju inte komma efter....

Nu ska jag ändra här på bloggen. Ciao!
Håll utsikt!

Peruk

Jag hittade min gamla peruk i går kväll och hade lite kul med den och min mobil... här kommer lite roliga och konstiga bilder:

image129

image130

image131

image132

Haha!

Nya låtar



Nu sitter jag och håller på att få nya låtar utav Frida älskling.. Hon var här nyss men stack hem eftersom hon är rätt förkyld i dag så skulle hon inte vara borta så länge. Så hon skickar musik till mej nu. Som jag ska lägga in på mobilen sedan så kan jag lyssna på det i skolan imorgon. Haha. Nu ska jag lägga in några häftiga bilder här ovan ska ni se.... Haha!

Hårinpackning



Nu när pappa, jag och lillebror var iväg och handlade på ica och city gross så fick jag en ny hårinpackning. Min är stort sätt slut nu så jag frågade om jag fick en ny. Och det fick jag!
En sån här fick jag:


Den är superbra!

Ändring på bloggen



Som ni ser så är det lite ändring här på bloggen. Jag har ju en ny header. Och nu idag så hade jag tänkt att jag skulle göra lite småändringar på stiar, färger och så....


Jag är hopplös! Jag har fortfarande inte ätit nånonting men nu måste jag. Lillebror hällde nyss ut en halvdrickyoggie i över mej, stolen och pallen! Buuh, fick byta byxor!


Think black



image128

Tyvärr vet jag inte vad allt kommer i från men de saker som jag vet är:
♥ Väska från Wedins
♥ Cheap Monday från Kompaniet eller något sånt ställe!?
♥ Linnet tror jag är från Vero Moda... någon som vet?


Think black är någonting som många gör! Jag blir bara mindre och mindra för och ha svart på mej själv. Men på vissa är det fint!


Hungrig



Nej, nu är jag hungrig igen. Jag har redan ätit två gånger i dag. Först frukosten och efter det åt jag ärtsoppa med hela familjen. Det var rätt mys. Efter det sedan så kom ju mormor och morfar med min nya dator.
Men nu är jag ju hunrig i gen. Jag fattar det inte. Jag är hungrig oftare och jag kan äta mer. Jag äter rätt tätt för tillfället. Och när jag äter så kan jag äta väldigt mycket för att bli mätt. Men det märks på vågen. Jag har gått upp fyra kilo sedan julafton!
Igår kväll t.ex.. då åt vi kvällsmat vid sju. Och sedan vid nio tiden så var jag rätt hunrig igen. Så jag gjorde lite stuvade makaroner och  åt. Det var så länge sedan jag åt det då. Haha. Det var mumsfillibibblan!
Jag ka nog ta mej någonting och äta nu.

Sedan ska nog Frida komma inom en sväng i dag. Hon är hos sin mormor nu för tillfället, men hon skulle nog komma lite senare sedan sa hon till mej när jag pratade med henne i telefon i morse. För övrigt sedan så ska jag bara kolla på andra avenyn och sitta vid min nya, fina & snabba dator! Wihooo!

Nu ska jag nog göra en "dagens vill ha bild"! Haha. Ciao!

Härligt



Visst ser det bara för härligt ut? Jag skulle vilja resa någonstans där det såg ut såhär!!

Ny dator



Hejsan alla bloggare!
Nu har jag fått en ny dator utav mamma och pappa. Det är en bärbar. Den ser ungefär ut som denna:


Den är inte helt ny för det är morfars gamla. Pappa köpte den till mej för morfar köpte en ny i går.
Denna är jättesnabb om man gämför med den jag hade innan.
Jag är superlycklig!

Stan



Hejsan!
Idag har jag och Frida vart i stan. Vi hade jättekul. Vi träffade nämligen Jessica & Kristin på Karloskar&Kristina och sedan gick vi med dem hela tiden. Vi var och fikade på flaggen. Jag tog en kopp te och en jättestor kanelbulle. Det var mums! Frida tog någon chokladkaka och en kopp varm oboy. Jessica tog en chokladbulle bara. Och sedan Kristin tog en varm kopp oboy. Vi hade det mysigt. Vi mötte mormor flera gånger. Första gången så fick jag en hundralapp utav henne. Hon är snäller mormor. {älskar henne, mycket}
I alla fall så köpte jag ny foundation och nytt balsam. (som du ser i inlägget här nedan) Sedan så köpte jag en allahjärtansdagpresent till mamma och en till pappa. Ska nog köpa en liten till lillebror i morgon. Jag tror jag ska köpa en chokladkaka till honom. Han som älskar choklad. Haha.
Nu ska jag nog kolla lite på TV tror jag. Och ta mej en varm kopp oboy! MYS!

Dagens inköp!

image126

Dagens inköp för stan är:
*  Balsam från Sunsilk 25,50:-
*  Foundation från Claudis 70,50:-  (rea, 25%)

Jag ska se om jag tåler denna foundationen istället för den andra! Vi hoppas väl på att det kommer och gå bra denna gången.

Lillebror


Haha! Jag kan skriva vad han säger till bilderna. Han är bara för söt!

image123
- Kolla på mej. Vilken snygging jag är!

image124
- Kom Frida så ska jag visa dej en sak!


image125
- Snälla, jag kan väl få en? Jo, det kan jag Frida!



Erkänn bara att han är för söt den lilla grabben? ♥

Tummen ner


Mamma hade beställt denna fina tröjan till mej på ellos. Men sedan när de andra kläderna också kom så skulle den vara med där. Men det var den inte. Jag blev så besviken. Usch, ja! Den var tydligen slut för tillfället. Och om vi ville ha den skulle man prova att beställa den i gen.

Zooma

Haha, godnatt!



Ja, det blev ju mycket bloggande idag. Haha.
Frida och jag har kollat på Lets Dance nu. Vi tyckte det var rätt par som åkte ut, faktiskt. De var inte speciellt duktiga, precis. Själva hejar vi på Danny, som ni kanske förstår. Jag tror de flesta unga tjejerna gör det. Eftersom alla tycker ju typ att han är het oså...
Vi ska snart krypa ner i sängarna på mitt rum med en massa tända ljus och läsa ett bra tag! Uhhh, I love it. Jag har ju blivit ett riktigt läsmonster. Just nu håller jag på att läsa en bok som heter: Han är närmare än du tror.....FÖRFÖLJAREN! Haha. Låter lite skumt. Och den är SKUM!  Den är lite vuxet skriven i bland. Men det kommer jag på efter hand sedan vad de menar och så. Man behöver inte tänka så mycket ändå.
Vi har haft jättemysigt i kväll. Vi har massa tända ljus i storarummet och TV:n är på och datorerna. En brasa i kaminen. Godis överallt. Och mamma ligger i soffan och löser korsord.
I skolan i dag gick det bara bra. Jag tror att jag kommer och ha alla rätt på läxprovet faktiskt. Jag har ju haft det rätt mycket den senaste tiden. Sedan så har jag ju pluggat väldigt mycket de senaste veckorna också. Det är bra, tycker jag. Då kanske jag kan få bra betyg sedan. Jag tycker att grunden måste man kunna för att kunna gå vidare till det andra sedan!
Nu säger jag godnatt för i dag. I morgon skulle jag nog till stan då!
Ciao  -  Sov gott!

Lets dance



Nu sitter Frida  och jag och väntar på att lets dance ska börja. Vi ska glotta på Danny! 
Frida ska sova över här (: <3
Bloggar mer sedan!

Ciao!

RSS 2.0